首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The reporters didn’t believe what people told them about the flights. B、The Government didn’t give the Wrights any money. C、Th
A、The reporters didn’t believe what people told them about the flights. B、The Government didn’t give the Wrights any money. C、Th
admin
2009-09-12
50
问题
Today when a man steps on to the moon, or something new and important happens, the world learns about it immediately. What did the newspapers say about that first flight in 19037 Strangely enough, they said hardly anything about it at all. There were only a few reports about it in the papers. These reports said very little. Some of the things they said were not even correct. In 1904, the Wrights built a second machine. They called it Flyer No. 2. They invited some reporters to a field near Dayton to watch them fly. Unfortunately, there was some mechanical trouble with the plane and it did not fly at all that day. The reporters went away. They were disappointed and did not come back. The Wrights went on with their work. In 1905, they built an even better machine, Flyer No. 3. They were able to stay up in the air for half an hour and more in this machine. They were able to turn and climb in the air. Farmers, travelers on the roads around Dayton often saw them flying. But when these people told reporters about it, they refused to believe them.
The Wrights offered Flyer No. 3 to the United States Government. The Government was not interested. They seemed to think the Wrights wanted money in order to build an airplane. They did not understand the Wrights had already done this, and flown it as well. Experts were still saying that mechanical flight was impossible. At the end of 1905, the two brothers took their plane to pieces. The parts were put into a huge wooden case. It seemed nobody was interested.
选项
A、The reporters didn’t believe what people told them about the flights.
B、The Government didn’t give the Wrights any money.
C、The Government thought the Wrights wanted money in order to build an airplane.
D、At the time it seemed no one could understand them.
答案
B
解析
[听力原文]
Which of the following is NOT mentioned in the passage?
信息明示题。由第一段段末的新闻工作者refuse to believe them可知,A正确;由They seemed to think the Wrights wanted money in order to build an airplane 可知,C正确;由末句It seemed nobody was interested可推出D正确;而文章并没有提及美国政府有没有资助莱特兄弟,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ik37777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
People’stastesinrecreationdifferwidely.Atarecentfestivalofpop-musicintheIsleofWight,crowdsofteenagers【C1】____
A、Livinginasmallapartment.B、Askingparentsforhelp.C、Takingpart-timejobs.D、Gettingabankloan.C对话中女士提到了自己面临经济问题,在如何减
EatingOurYoungA)AtFeltonvilleSchoolofArtsandSciences,amiddleschoolinapoorneighborhoodofPhiladelphia,the
A、Itsmembersworktogetherdespiterisksoffailure.B、Itprioritizesrecruitingyoungenergeticmembers.C、Itsmembersstayin
A、Hedoesgetamiracleinhislife.B、Heisonhisowntochangethecircumstances.C、Hetakesmoneyasnothingcomparedwithl
Crows,magpiesandtheirrelativesareknownfortheirexceptionalintelligence,whichallowsthemtosolvecomplexproblems,us
TheRainforestCityA)Apatchoftropicalrainforesthastwicethenumberofmammalspecies,fivetimesthebatsandbirds
Atwork,asinlife,attractivewomengetalotofthebreaks.Studieshaveshownthattheyaremorelikelytobepromotedthan
Atwork,asinlife,attractivewomengetalotofthebreaks.Studieshaveshownthattheyaremorelikelytobepromotedthan
Ifthesocialstatusofwomen,whomakeupnearlyhalfofChina’spopulation,isadvanced,theremustbe________________(人权的进步
随机试题
女性,42岁。低热、咳嗽、少量痰中带血3周。胸片显示右上肺斑点状阴影。该患者最可能的诊断是
胯腹痈初起可选用的外用药物是
A、腺淋巴瘤B、多形性腺瘤C、基底细胞腺瘤D、腺样囊性癌E、腺泡细胞癌筛状结构常见于
小儿生长发育最快的时期是
对胃癌有较好疗效对恶性淋巴瘤有显效
根据《近期建设规划工作暂行办法》的规定,城市近期建设规划的指导性内容不包括()。
嗜好是指对某事物具有浓厚的兴趣,多指不好的、特殊的、成习惯的爱好。下列选项中,属于嗜好的是()。
甲、乙两地相距5千米,小张以40米/分的速度从甲地出发去乙地,途中换成骑行,速度为200米/分,最终半个小时到达乙地,则小张是在距离乙地多远的地方换成骑行的?
汉代曾发生这样一件事情:齐太仓令获罪当处墨刑,其女缇萦上书请求将自己没为官奴,替父赎罪。这一事件导致了()。
Throughouthistoryhas【C1】______changedhisphysicalenvironmentinordertoimprovehis【C2】______oflife.Withthetoolsoft
最新回复
(
0
)