首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Lakes, Too, Feel Global Warming There’s no doubt, In the last few decades, the average temperature on Earth has been higher
Lakes, Too, Feel Global Warming There’s no doubt, In the last few decades, the average temperature on Earth has been higher
admin
2011-04-14
47
问题
Lakes, Too, Feel Global Warming
There’s no doubt, In the last few decades, the average temperature on Earth has been higher than it has been in hundreds of years. Around the world, people are starting to measure the effects of global warming and trying to figure out what to do about it. Scientist recently used satellites to study the temperatures of lakes around the world and they found that lakes are heating up. Between 1985 and 2009, satellites recorded the night time temperatures of the surfaces of 167 lakes. During those 24 years, the lakes got warmer by an average of about 0.045 degree Celsius per year.
In some places, lakes have been warming by as much as 0.10 degree Celsius per year. At that rate, a lake may warm by a full degree Celsius in just 10 years. That difference may seem small you might not even notice it in your bath. But in a lake, slightly warmer temperatures could mean more algae(水藻) and algae can make the lake poisonous to fish.
The study shows that in some regions, lakes are warming faster than the air around them. This is important because scientists often use measurements of air temperature to study how Earth is warming. By using lake temperatures as well, scientists can get a better picture of global warming. The scientists say data on lakes give scientists a new way to measure the impact of climate change around the world.
That’s going to be useful, since no matter the country is too big or too small can’t ignore climate changes. Scientists aren’t the only ones concerned. Everyone who lives on Earth is going to be affected by the rapid warming of the planet. Many world leaders believe we might be able to do something about it, especially by reducing the amount of greenhouse(温室)gases we put into the air.
That’s why the United Nations started the Framework Convention on Climate Change, or UNFCCC. Every year the convention meets, and representatives from countries around the world gather to talk about climate change and discuss global solutions to the challenges of a warming world.
Scientists have been keeping records of lake temperatures for over 30 years.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Not mentioned
答案
B
解析
本题难度不大,答案依据比较明显,在文章第二段第二句:Between l985 and 2009,satellites recorded the nighttime temperatures of the surfaces of 167lakes.很明显,是24年,而不是30多年,题干和原文句意不符,答案是B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ImQd777K
本试题收录于:
职称英语理工类C级题库职称英语分类
0
职称英语理工类C级
职称英语
相关试题推荐
WarmPeopleLikelytoKeepColdatBayStayingpositivethroughthecoldseasoncouldbeyourbestdefenseagainstgettingi
Common-coldSenseYoucan’tbeatit,butyoudon’thavetojoinit.Maybeitgotthename"commoncold"becauseit’smorec
RiseinNumberofCancerSurvivorsCanceristhesecondleadingcauseofdeathintheUnitedStates,afterheartdisease.I
RiseinNumberofCancerSurvivorsCanceristhesecondleadingcauseofdeathintheUnitedStates,afterheartdisease.I
RiseinNumberofCancerSurvivorsCanceristhesecondleadingcauseofdeathintheUnitedStates,afterheartdisease.I
Thequestion"Areyouamanoramouse?"reallymeanstoaskwhetheryoubelieveAccordingtoParagraph1,youcouldonlytell
AWondersMadebyOurSickbutCharmingLittleGirlBHelpingaDoctortoSucceedCHeartsSaddenedbyaRareDisorderofOur
TeachingandLearningMedicineAwardTwoscientistswhohavewonpraiseforresearchintothegrowthofcancercellscouldb
Theyconvertedthesparebedroomintoanoffice.
Shehasprovedthatshecanbereliedoninacrisis.
随机试题
计算机的三类总线中,不包括__________。()
各种先天性视乳头异常中,最少发生视野缺损的是
2010年5月,贾某以一套房屋作为投资,与几位朋友设立一家普通合伙企业,从事软件开发。2014年6月,贾某举家移民海外,故打算自合伙企业中退出。对此,下列哪一选项是正确的?(2014年卷三第30题)
脱脂检验中,不属于间接法的是()。
某合同执行政府定价。签订合同时价格每吨2000元,约定某年3月1日交货。买方交付了定金每吨200元。但供货方3月21日才交货。3月15日时政府定价改为每吨2500元。则买方还应支付的货款为每吨( )元。
农村信用合作社的基本特征是()。
左边给定的是正方体的外表面展开图,右边哪一项能由它折叠而成?
以下说法不正确的一项是()。
WhydosomanyAmericansdistrustwhattheyreadintheirnewspapers?TheAmericanSocietyofNewspaperEditorsistryingtoa
A、BecausehelikesBritishweather.B、BecausetherainfallinBritainwasnotveryheavy.C、Becauseyoucouldfeelcoldatalmos
最新回复
(
0
)