首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Sudden Infant Death Syndrome Understandably, Margo Parisi wanted to take every possible step to reduce the risk that her new
Sudden Infant Death Syndrome Understandably, Margo Parisi wanted to take every possible step to reduce the risk that her new
admin
2013-11-10
48
问题
Sudden Infant Death Syndrome
Understandably, Margo Parisi wanted to take every possible step to reduce the risk that her new born son, Luca, would die of Sudden Infant Death Syndrome (SIDS). So the mom followed the "Back to Sleep" guidelines from the National Institute of Child Health and Human Development (NICHD) , putting Luca to sleep on his back, shunning blankets and pillows and keeping the temperature cool. She also turned on the ceiling fan; she had read a newspaper article that said researchers were investigating whether that might help. After all, she had read a newspaper article that said researchers were investigating whether that might help. After all, she and her husband already had the fan. "It’s cheap and easy; not going to harm the baby," she says,"it’s one more thing you can do as a parent that can prevent something horrible from happening." So far all the precautions have paid off: at 14 weeks, Luca is happy and healthy.
Parisi is one of a growing number of parents taking measures to reduce the risk of SIDS—defined as " the sudden death of an infant under 1 year of age, which remains unexplained after a thorough case investigation, including performance of a complete autopsy, examination of the death scene, and review of the clinical history. "In fact, the campaign to educate people about the syndrome has been so successful that infant deaths due to SIDS have been cut in half since the NICHD introduced its Back to Sleep campaign in 1994. Nonetheless, each year SIDS kills about 2, 300 U. S. babies, about one infant out of every 2, 000 live births, according to the American SIDS Institute. Three new studies published today look at how that number might be further reduced.
In the October issue of the Archives of Pediatric & Adolescent Medicine, researchers looked at whether the use of a fan in the room where a baby sleeps can help reduce the incidence of SIDS. In in-person interviews, they questioned mothers of 185 California babies who died of SIDS and the mothers of 312 randomly selected "control" infants matched by country, race, ethnicity and age to the first group. Researchers found that infants who slept in rooms ventilated by fans had a 72 percent lower risk of SIDS compared to infants who slept in bedrooms without fans. Using a fan appeared be most effective with infants in high-risk environments, such as those sleeping in overheated rooms or on their stomachs. Researchers hypothesize that fans may improve ventilation and decrease the chance that babies will rebreathe exhaled carbon dioxide.
The two other new studies focused on how parents and caregivers are implementing existing guidelines for reducing SIDS deaths. While the campaign to have babies sleep on their backs has been very successful, the message isn’t getting to everyone. A study in a special supplement to the journal Pediatrics revealed that at 3 months of age (the peak for SIDS is 2 to 4 months of age), 25 percent of parents are still not following recommendations. Athird of parents were sharing a bed with their their babies at that age, again contrary to the guidelines.
Which of the following may increase the risk of SIDS, according to Parisi’s steps?
选项
A、Make babies sleep on the back.
B、Cover babies whth more blankets.
C、Keep the air in bedrooms ventilated.
D、Keep the temperature in bedrooms cool.
答案
B
解析
事实细节题。根据题干关键词Parisi’s steps定位至第一段。本段首句提到帕里西要采取措施防止刚出生的儿子卢卡死于SIDS。之后她采取了“让卢卡仰睡”、“把毯子和枕头挪开”、“保持温度的凉爽”和“打开吊扇”四种措施,分别与[A]、[D]、[C]有关。但是[B]是与原文“把毯子和枕头挪开”相反的意思,起到的不是防止而是导致SIDS的作用。故而,正确答案是[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IoFK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Thegovernment’snewcyber-securityofficialsyesterdayaskedtelecommunicationscompaniesforhelpinbuildingatgovernmentco
Teachersneedtobeawareoftheemotional,intellectual,andphysicalchangesthatyoungadultsexperience.Andtheyalsoneed
Hecametovisitmeonthe______ofaskingformyadvicewhenhereallywantedtoborrowmoney.
Theimportanceandfocusoftheinterviewingtheworkoftheprintandbroadcastjournalistisreflectedinseveralbooksthath
Theprocessbymeansofwhichhumanbeingscanarbitrarilymakecertainthingsstandforotherthingsmaybecalledthesymbolic
Mr.Johnsonadvisedusto________ontheissueforsometimebeforewedecidedwhatmeasurestotake.
Don’tgotothelibrarytoday,I’dratheryou______tomorrowmorning.
Mr.Schaeublesaysheandotherpartymembersbearsomeresponsibilitiesforthepartyfundingscandalbecause______.
Hiscarelessnessis______makeitunlikelythathewillpasstheexamination.
Hecouldn’thavebehavedotherwise______hedid.
随机试题
国际教育
非洲开发银行成立于____________。
根据美国管理学家哈罗德.孔茨的观点,有效决策的判断标准是()。
男,55岁,四肢麻木沉重半年,走路不稳,双脚有踩棉感,伴有右上肢疼痛,运动不灵活。入院后体格检查:颈椎生理前凸消失,C4~C6叩痛,向右上肢放射,双下肢肌力为Ⅳ~Ⅴ级,肌张力高,双侧膝反射亢进,双踝阵挛阳性。如果诊断为脊髓型颈椎病,最佳治疗方法是
A、吸附色谱B、离子交换色谱C、聚酰胺色谱D、正相分配色谱E、凝胶色谱分离分子量不同的化合物可采用
工期索赔是()提出的单向索赔。
票据债务人以外的人,为担保特定债务人履行票据债务而在票据上记载有关事项并盖章的行为称为()。
AlthoughweallspeakEnglish,Idon’toften______him.
Generouspublicfundingofbasicsciencewould______considerablebenefitsforthecountry’shealth,wealthandsecurity.
Accordingtothepassage,rickshawsareused,inKolkatamainlyforthefollowingpurposesEXPECT______.Wecaninferfromthe
最新回复
(
0
)