首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Australia is nearly as large as the United States, but most of it is too dry for people to live in. Around this dry part are lar
Australia is nearly as large as the United States, but most of it is too dry for people to live in. Around this dry part are lar
admin
2011-05-26
37
问题
Australia is nearly as large as the United States, but most of it is too dry for people to live in. Around this dry part are large sheep and cow farms. A few of them are as large as the smallest states: of America. Often the nearest neighbours are several hundred kilometers away.
The two-way radio is very important to people who live on these great Australian farms. It works much like a telephone. A person can listen to someone else talk and then gives an answer. For example, people on the large farms could talk to a doctor far away. They could tell the doctor about someone who was ill, and the doctor could let them know how to look after the sick person.
As the large farms were so far from towns, the children could not go to school. Radio schools were started for them in some places. At a certain time each day, boys and girls turn on their radios and listen to teachers in cities far away.
Families on the large farms wanted to give news to their neighbours. The programme Round Robin Talks by radio was started to keep families in touch with each other. They could talk about who was going away and who was iii. The men could talk about their sheep and cows and how much money the markets would pay for them. In many ways the radio became a newspaper for the farm people of Australia.
In the passage "the two-way radio" is______.
选项
A、important to Americans
B、useful for children only
C、used as a telephone
D、only used by doctors
答案
C
解析
此题为细节题。文章的第二段内可以找到句子:It works much like a telephone。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IolC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Parentsoftenchecktheirchildren’shomeworkand(makeabigfussovergrades).
Susanhasobtainedherparents’______(permit)togocampingwithherclass.
Thehardtruthisthat______Lucy,______hertwinsisterhaven’tyetdoneenoughtogetapassinggradeforthecourse.
Fashiondesignerstakeadvantage______thefactthatwomenwillacceptanyamountofdiscomfort.solongastheylookright.
Whatkindsofthingshaveactivistsdonetoprotectresearchanimals?Thepolicethinkthatuseofviolencebyanimalrightsgr
Manyanimalsareusedtohelpscientistsfindcuresfordiseases.Oneofthemostcommonanimalsusedismonkeys,orprimates.T
ItwasaquarterpastnineasMariehurriedintotheofficebuildingwhereshewasgoingtowork.Herbusmovedslowlyalongthr
Onlinedistancelearning(网上远程教育)isaninstructionalsystemwhichconnectslearnerswitheducationalresources.Studentsworko
Onlinedistancelearning(网上远程教育)isaninstructionalsystemwhichconnectslearnerswitheducationalresources.Studentsworko
Myson,Johnny,openedanewrestaurant,andontheopeningdayIhelpedoutinthekitchen.Bymid-morning,Inoticedthatthe
随机试题
互购贸易作为一种对销贸易,下列符合其特点的是()
某男童,9岁,近期家长发现皮肤没有光泽,毛发枯黄,脸上生癣,吃饭不好,生长发育缓慢,免疫功能下降,易生病。该症状提示男童可能缺()
下列关于造成猪肉涨价原因的描述,错误的是()。
单用户操作系统是只为某一个人使用计算机提供服务的程序。()
甲有一套商品房欲出售,经人介绍,与乙签订房屋买卖合同,丙知道后找到甲,表示愿意以更高的价格购买,甲便与丙订立合同并办理房屋过户手续。下列说法正确的是()。
阅读关于“外力作用和地表形态”的图文资料,按要求完成教学设计任务。材料一《普通高中地理课程标准(实验)》中的内容标准要求:“结合实例,分析造成地表形态变化的内外力因素。”材料二某版本教科书中关于“外力作用和地表形态”的相关内容。要求
行政相对人只能对损益性行政行为申请法律救济,而对授益性行政行为则不能申请救济。()
关于对国家机关公务员进行处分的说法,下列哪一选项是正确的?()
历史的车轮滚滚向前,我们依然________理性、良知、责任。我们认为冷静的力量,同样能让人________。冷静,代表着不被表面的喧嚣干扰,不为外界的繁华________,不被情绪裹挟,不受利益诱惑。填入划横线部分最恰当的一项是:
Theunhealthyingredientsandlownutritioncontentofthefoodcanmakeyoulessactiveandlazy,newresearchshows.Nosurpri
最新回复
(
0
)