首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There are some problem areas for international students and immigrants studying in the United States. Making friends is a challe
There are some problem areas for international students and immigrants studying in the United States. Making friends is a challe
admin
2016-05-18
57
问题
There are some problem areas for international students and immigrants studying in the United States. Making friends is a challenge(this is also true for some American students). Many colleges and universities offer a variety of student clubs and organizations where both foreign-born and native American students have a greater chance of meeting people with shared interests. Information about these out-of-class activities is often posted in the student center and listed in the student newspaper. Sometimes foreign students and immigrant students find Americans to be "cliquish(有派性的)".(Americans find some non-U.S.-born students to be cliquish as well.)If people feel separated from the social aspects of American college life, they should actively seek people with shared interests. It’s unlikely that students will make friends just by passing people on the campus.
Foreign or immigrant students may feel confused during the first few weeks at a new school because they do not understand the system and are not willing to ask questions. Many students do not take advantage of the numerous services offered on campus that assist students in developing new skills and social groups. Some colleges offer students tutorial(辅导的)support in such subjects as writing, language study, computer skills, and other basic subjects. Students who appear to be most successful in ’learning the ropes" are those who can solve problems by taking the initiative to ask questions, locate resources, and experience new social situations.
The phrase "learning the ropes"(Line 6, Para. 2)is closest in meaning to _____.
选项
A、finding the way to develop new skills
B、having the skills to make conversations
C、learning how to answer questions
D、knowing how to handle problems
答案
D
解析
根据题目要求定位到第二段最后一句。该句的主干为Students...are those...,句子中who appear tobe...in“learning the ropes”和who can solve problems...都是作定语从句,分别修饰Students和those,指的都是同一类人。可以判断learning the ropes的意思与solve problems(处理问题)相近,D项的handle对应solve,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IriK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A—InternationalLogisticsB—DistributionChannelsC—GlobalMarketingD—ExcessCapacity
Speakinginpublicismostpeople’sleastfavoritething.Thereasonisthatwe’reallafraidofmakingfoolsofourselves.The
Mostlibrariesrequireyoutoregisterbeforeyouareallowedtoborrowanyoftheirmaterials.Thismeansyouwillprobablybe
Computersystemsareusuallydividedintofourmaintypesaccordingtotheirsize.Theyaresupercomputers,mainframecomputers,
A、Atthewoman’shome.B、Inasupermarket.C、Inarestaurant.D、Attherailwaystation.C问对话发生的地点,很明显,双方一直在说选择吃些什么,可以推测出是在餐厅。
DearSirs,WearepleasedtorecommendyouShanghaiCarpet,whichisavailableforexportatpresent.Thisproducthasbeen
A、Unreasonable.B、Horrible.C、Frightening.D、Stupidandunbelievable.D男士表示“They’re(horrorfilms)sortofstupidandunbelievable
Jack’sfathersuggestedthatJack______inLondonforafewmoredays.
Whatdoesblackusually(symbol)______inliterature?
Janeishappyandexcited.Sheisgoingtobemarriedtomorrowanditisoneofthe【T1】______ofherlife.Sheandherfamiliesh
随机试题
IwaswonderingthroughthestreetwhenIcaughtsightofastrangestore;therewasn’tanythingbutemptyshelvesatoneendof
A.下颌相对于上颌位于ICP前方的下颌位置B.下颌前伸至最大前伸位并保持咬合接触时的颌位,此时只有后牙接触,前牙不接触C.若有妨碍前牙咬合的后牙接触则称为前伸后牙干扰D.下颌向一侧运动,该侧(工作侧)上下牙外侧牙尖相接触,对侧牙(非工作侧)不接触
直流串励电动机的励磁绕组与转子绕组串联,励磁绕组()。
下列关于公司资产净值的叙述,错误的是( )。
幼儿的耳朵对声音不太敏感,所以平时老师对幼儿说话要大声些。()
下列各组词语中没有错别字的一项是:
givefullplaytoone’sadvantages
在SQL语言的SELECT语句中,实现投影操作的是哪个子句?()。
IntheUnitedStatesandinmanyothercountriesaroundtheworld,therearefourmainwaysforpeopletobe【1】aboutdevelopment
TheUnitedStatesDeclarationofIndependencewasdraftedandsignedin______
最新回复
(
0
)