首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A sharply divided federal appeals court on Monday exposed Wal-Mart Stores Inc. to billions of dollars in legal damages when it r
A sharply divided federal appeals court on Monday exposed Wal-Mart Stores Inc. to billions of dollars in legal damages when it r
admin
2022-07-26
36
问题
A sharply divided federal appeals court on Monday exposed Wal-Mart Stores Inc. to billions of dollars in legal damages when it ruled a massive lawsuit alleging gender discrimination over pay for female workers can go to trial.
The Court said the world’s largest private employer will have to face charges that it pays women less than men for the same jobs and that female employees receive fewer promotions and have to wait longer for those promotions than male counterparts.
Wal-Mart successfully convinced the court that women who allege discrimination should file individual lawsuits. Wal-Mart employs 2.1 million workers in 8,000 stores worldwide and argued that the conventional rules of class action suits should not apply because each outlet operates as an independent business. Since it doesn’t have a company-wide policy of discrimination, Wal-Mart argued that women alleging gender bias should file individual lawsuits against individual stores.
The ruling was a "big black eye for Wal-Mart, and it’s not going to heal anytime in the near future," said retail consultant Burt P. Flickinger. Flickinger said the ruling could turn off women shoppers—the company’s critical base—at a time it faces increased pressure from a host of competitors, ranging from Kroger to J.C. Penney.
Wal-Mart’s fourth-quarter results, announced in February, showed that total sales at its US Wal-Mart stores fell for the first time since the company went public in 1969. The company also reported its third consecutive quarter of declines in sales at stores opened at least a year. Sales at stores opened at least a year are considered a key indicator of a retailer’s health.
Wal-Mart’s top lawyer Jeff Gearhart said the company disagreed with the ruling and was considering its next step, which could include an appeal to the US Supreme Court.
"We do not believe the claims alleged by the six individuals who brought this suit are representative of the experiences of our female associates," said Gearhart, an executive vice president. "Wal-Mart is an excellent place for women to work and fosters female leadership among our associates and in the larger business world."
Unions and other critics have long complained that Wal-Mart’s workplace practices needed improvement, especially in the areas of diversity and career advancement. The company employs 1.4 million workers in the United States and the unions claim the company’s labor practices are widely followed.
Wal-Mart responded to the pressure last year at its annual shareholders’ meeting by announcing a plan to address the issue of promoting women, creating a "global council" comprised of 14 Wal-Mart female executives.
"We are proud of the strides we have made to advance and support our female associates and have been recognized for our efforts to advance women through a number of awards and accolades (荣誉) ," Gearhart said.
How do unions and other critics view Wal-Mart’s workplace practices?
选项
A、There are many women receiving awards and praise.
B、There has been improving as for career advancement.
C、There is much to be desired in its workplace practices.
D、There will be a great economic loss in Wal-Mart stores.
答案
C
解析
根据题干中的信息词unions and other critics,可以把答题线索定位到第八段。选项A的内容文中并未提及。第八段讲到工会和批评家一直在抱怨“沃尔玛的工作规范需要改进,尤其是在多样化和职业提升领域更是如此”,但是并没有提及它在“职业提升”方面有所改进,所以选项B错误。选项C“其工作规范还有很多可以改进的地方”与工会和批评家对沃尔玛的指责相吻合,所以本题选C。选项D的内容是关于业绩的,与沃尔玛的工作规范无关。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ivx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Sellingdirecttothepublic.B、Sellingthroughtheirownchains.C、Sellingbyonlinestores.D、Sellingthroughsmallshops.C
A、Sellingdirecttothepublic.B、Sellingthroughtheirownchains.C、Sellingbyonlinestores.D、Sellingthroughsmallshops.C
A、Friday.B、Saturday.C、Sunday.D、Monday.B女士说,她周一时约Jennifer周六晚上出来约会。故答案是B。对话中只出现了Monday和Saturday,排除A和C。Monday是邀请的日期,Saturday是约会
A、Friday.B、Saturday.C、Sunday.D、Monday.B女士说,她周一时约Jennifer周六晚上出来约会。故答案是B。对话中只出现了Monday和Saturday,排除A和C。Monday是邀请的日期,Saturday是约会
A、Checkoutthelatestpricereductiononline.B、Lookroundforitemsinthephysicalstores.C、Ordertheproductsfromtheonli
A、Checkoutthelatestpricereductiononline.B、Lookroundforitemsinthephysicalstores.C、Ordertheproductsfromtheonli
A、Adepartmentmeetingeveryotherday.B、AdepartmentmeetingeveryMondaymorning.C、Aninterdepartmentalmeetingeachday.D、
A、Openstoresinbusyareasofcities.B、Createspeciallanguage.C、Provideacomfortableenvironment.D、Sellavarietyofprodu
A、Alargeamountofmoneywasdonatedbyanunknownplayer.B、Aschoolfellowraisedmillionsofdollarsfortheconstruction.C、
A、Alargeamountofmoneywasdonatedbyanunknownplayer.B、Aschoolfellowraisedmillionsofdollarsfortheconstruction.C、
随机试题
奥氏体不锈钢与珠光体耐热钢焊接时。防止碳迁移的措施有哪些?
下列属于非选择性5—羟色胺再摄取抑制剂的药物是
下列哪个指标是统计量
目前,我国每10年进行一次的普查有()。
2015年,关联储进行了十年来的首次加息。这次加息对我国许多外贸型企业的出口业务产生了相应影响。根据以上信息可以判断,美联储加息属于()因素的影响。
某公司在按照GB/T19001—2000建立质量体系并实施、运行,现为验证质量管理体系是否运行有效,需组织一次内审。为了组织并实施这次内审,公司必须先解决下列问题:审核计划由()制定。
在金融危机面前,许多企业承诺“不裁员”。但企业面临着一方面不减员.另一方面开工不足的难题。为应对这一难题,企业采取的措施正确的是()。
()对于心情相当于()对于天气
[2005年GRK真题]人们在设计调查问卷时通常仅注意问题的设计,而往往忽略语言设计可能出现的各种问题(如语境、语言的歧义等)。最新的研究结果确认:这些语言设计方面的问题对调查的结果可以产生十分重要的影响。假设被调查者都能如实回答问卷,则以下哪项结论最可能
对长度为n的线性表作快速排序,在最坏情况下,比较次数为
最新回复
(
0
)