首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The multibillion-dollar international pharmaceutical industry has been accused of manipulating the results of drug trials for fi
The multibillion-dollar international pharmaceutical industry has been accused of manipulating the results of drug trials for fi
admin
2017-06-11
57
问题
The multibillion-dollar international pharmaceutical industry has been accused of manipulating the results of drug trials for financial gain and withholding information that could expose patients to possible harm.
The stranglehold the industry has on research is causing increasing alarm in medical circles as evidence emerges of biased results, under-reporting and selective publication driven by a market worth more than 10 billion pounds in Britain alone.
The industry has sponsored trials of new drugs which have held out great promise for patients with cancer, heart disease, mental health problems and other illnesses.
But tests on the same drugs in independent trials paid for by non-profit organizations— governments, medical institutions or charities—have yielded very different results.
Drugs for abnormal heart rhythm introduced in the late 1970s were killing more Americans every year by 1990 than the Vietnam War.
Yet early evidence suggesting the drugs were lethal, which might have saved thousands of lives, went unpublished.
Expensive cancer drugs introduced in the past 10 years and claiming to offer major benefits have increasingly been questioned.
Evidence published in the Journal of the American Medical Association showed that 38 per cent of independent studies of the drugs reached unfavorable conclusions about them, compared with 5 per cent of the studies paid for by the pharmaceutical industry.
In the latest case, researchers commissioned by the National Institute for Clinical Excellence to develop guidelines for the prescribing of anti-depressant drugs to children say they were refused access to unpublished trials of the drugs held by the pharmaceutical companies.
Published evidence suggested that the anti-depressant drugs were safe and effective for children.
But when they obtained the unpublished evidence by contacting individual researchers who had worked on the trials and other sources, a different picture emerged—one of an increase in suicidal thoughts and attempted suicide. Only one of the drugs, Prozac, emerged as safe.
Anti-depressant drugs, though not recommended for children, were widely prescribed in Britain until last year, when the Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency issued a warning to doctors, prohibiting their use.
This followed safety concerns raised by campaigners and taken up in two BBC TV Panorama broadcasts which brought the biggest response in the program’s history.
Writing in the Lancet medical magazine, the researchers say: " On the basis of published evidence alone, we could have considered at least tentatively recommending use of these drugs for children and young people with depression. "
According to the passage, the unfavorable conclusions about drugs were kept a secret from______.
选项
A、the general public
B、the drug companies
C、the researchers
D、the authorities
答案
C
解析
本题是推理题。文章的第八段提到“Evidence published in the Journal of theAmerican Medical Association showed that 38 per cent of independent studies of the drugs reachedunfavorable conclusions about them,compared with 5 per cent of the studies paid for by thepharmaceutical industry.”,对于药物的不利结论是研究人员发现的,也是由他们保守了这样的秘密,由此可知C是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IwFO777K
0
考博英语
相关试题推荐
InTheBirthOrderBook:WhyYouAretheWayYouAre(2004),Dr.KevinLemannotesthat21ofthefirst23Americansinspacewer
Readthefollowingpassagecarefullyandthenparaphrasethenumberedandunderlinedparts.("Paraphrase"means"toexplainthem
Stratford-on-Avon,asweallknow,hasonlyoneindustry—WilliamShakespeare—buttherearetwodistinctlyseparateandincreasingl
Thisisnottheright____toaskformyhelp;Iamfartoobusyeventolisten!
A、ifB、whenC、becauseD、thoughCA项if“如果”;B项when“什么时候”;C项because“因为”;D项though“但是”。在这个句子了,后面的句子是前面句子的原因,所以要用because,答案是C。
Whenwetalkaboutintelligence,wedonotmeantheabilitytogetagoodscoreonacertainkindoftest,oreventheabilityt
ThecollapseoftheEarth’smagneticfield-whichguardstheplanetandguidesmanyofitscreatures-appearstohavestartedabou
Clonaid,acompanyassociatedbyagroupthatbelievesextraterrestrialscreatedmankind,announcedFridaythatithadproduced
MargheritaisaLondongirlandarrivingatCapitalwaslikecominghome."IgrewuplisteningtoCapitalRadio,"shesays."Peo
Everyoneitseemshasahealthproblem.AfterpouringbillionsintotheNationalHealthService,Britishpeoplemoanaboutdirty
随机试题
关于Km值的意义,不正确的是()。
下列哪项不符合滤泡淋巴瘤的特点?
患者,男性,59岁,身高170cm,体重85kg。患高血压病lO余年,未规律服用降压药,血压波动在140~160/90~100mmHg,未予重视,每当头晕、头痛明显时服药,症状消失后停药。吸烟40年,每日20支,饮酒20年,每日2两,近日由于工作劳累,
以下关于桩冠修复中桩长度的说法不正确的是A.在保证根尖封闭的情况下尽量的长B.至少要等于冠长C.根尖至少要保留3mm充填物D.必须达根长的4/5E.越长固位越好
原子处于能量最低状态称为
甲公司与乙公司签订产品订货合同,合同约定:由甲公司为乙公司生产实木沙发、实木餐桌餐椅等一批实木家具,价款30万元,自合同签订之日起3日内乙公司预付10万元,甲公司交货后3日内付15万元,5万尾款待乙公司检验后3日内付清。双方同时约定,由乙公司提供生产所需的
[背景]经过资格预审后,已通过资格预审的投标人,按建设单位要求,到指定地点购买招标文件。投标人购买到的招标文件由以下内容组成:①投标邀请书;②招标图纸和技术条款;③工程量清单;④施工方案;⑤投标辅助资料;⑥保证工程质量、进度、安全的主要技术组织措施
下列对银行资本的作用的表述中,不正确的是()。
职位评价方法中,需先设计出一套供比较用的评级标准尺度的方法是()。
贾某夫妇欲从福利院收养一名孤儿,下列关于贾某夫妇应当满足的条件说法正确的是()。
最新回复
(
0
)