首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Anyone who has searched for a job fresh out of college knows how difficult it is to get that first job. Sending out hundreds of
Anyone who has searched for a job fresh out of college knows how difficult it is to get that first job. Sending out hundreds of
admin
2016-12-13
84
问题
Anyone who has searched for a job fresh out of college knows how difficult it is to get that first job. Sending out hundreds of resumes, only to get a few interviews in the end—if you’re lucky!— and if you’re very lucky, eventually there’s a job offer on the table. Should you grasp it, or wait for something better to come along the way?
It depends on whether you are a "maximizer" or a "satisficer". Maximizers want to explore every possible option before choosing a job. They gather every stick of information in the hope of making the best possible decision. If you are a satisficer, however, you make decisions based on the evidence at hand.
Simply put, satisficers are more likely to cut their job search short and take the first job offer. Maximizers are more likely to continue searching until a better job offer comes along. Which type of approach yields the better payoff? A maximizer. Specifically, quoting the results of a study of the job search of 548 members of the Class of 2002 by Sheena Iyengar, Rachael Wells, and Barry Schwartz, the maximizers put themselves through more
contortions
in the job hunt. They applied to twenty jobs, on average, while satisficers applied to only ten, and they were significantly more likely to make use of outside sources of information and support. But it turned out to be worth it: the job offers they got were significantly better, in terms of salary, than what the satisficers got.
Satisficers were offered jobs with an average starting salary of $37, 085; the average starting salary offered to maximizers was $44, 515, more than 20 percent higher. The trouble is, however, that higher pay doesn’t make maximizers a happier group than satisficers. In fact, maximizers were significantly more likely than satisficers to be unhappy with the offers they accepted.
Evidently, being a maximizer can help you earn more income, but that income doesn’t buy more happiness, as the maximizer’s likely to agonize over the prospect of a better job offer out there he or she missed. Maximizers may have objectively superior outcomes, but they’re so busy obsessing about all the things that they could have had, they tend to be less happy with the outcomes they do get.
Which might be the appropriate title of this passage?
选项
A、Higher Pay: Be Happier or Unhappy
B、First Offer: Take It or Keep Waiting
C、Sources of Information: Outside or at Hand
D、Position Yourself: A Maximizer or a Satisficer
答案
B
解析
根据题干关键词需纵观全文,但文章第一段段末就指出了全文主旨,即“拿到了第一个工作录用通知单,是果断接受还是等待更好的机会呢”?之后的四段均是对该主旨的具体阐述,具体而全面。故B项“第一份工作来了:接受还是继续等待”为正确答案。A项“更高的薪水:让人更快乐还是不快乐”、C项“信息来源:外部还是手边”和D项“定位你自己:一个完美主义者还是一个易于满足者”均不符合文意,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IxoZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
PresidentBarackObamaclaimedprogressWednesdayinhissecond-termdrivetocombatclimatechangebutsaidmoremustbedonet
Muchoftheworldshouldgoonadietin2014.Morethanathirdofadults【C1】______wereestimatedtobe【C2】______orobesein20
Muchoftheworldshouldgoonadietin2014.Morethanathirdofadults【C1】______wereestimatedtobe【C2】______orobesein20
Whenshopkeeperswanttolurecustomersintobuyingaparticularproduct,theytypicallyofferitatadiscount.Accordingtoa
Thearrivalofthemass-producedcar,justoveracenturyago,causeda(n)【C1】______ofbusinesscreation.Firstcamethemakers
Thearrivalofthemass-producedcar,justoveracenturyago,causeda(n)【C1】______ofbusinesscreation.Firstcamethemakers
Womenhavelongbeenmoreinnumberthanmenoncollegecampuses.Theyalsoholdmoreadvanceddegreesthantheirmale【C1】______
Ittakesawholegalaxyofthingstomakeyouhappy.Happinessisastateyoufeelwhenyouhavenoproblems,worries,doubtsor
Theoperationknownasahemispherectomy—theremovalofhalfthebrain-soundstooradicaltoeverconsider,muchlessperform.I
TheU.S.systemofhighereducationiswidelyconsideredtheworld’sbest.Acollegeeducation【C1】______substantialbenefits—abo
随机试题
1920年,中国共产党的最早组织建立于()
Ifyouliveinalargecity,youarequitefamiliarwithsomeoftheproblemsofnoise,butbecauseofsomeofitsharmfuleffec
红斑呈红色的原因是
在刑事再审中,下列哪些情形应当依法开庭审理?()
下列关于个人信息的说法,错误的是()。
背景国家某重点工程氧化铝生产基地二期工程项目采用采购及施工总承包(PC)方式,总承包方对6种40台高压容器进行设备采购招标。其中16台压煮器制造工艺复杂,国内仅有少数专业公司有能力制造。为了搞好这批重要设备的采购工作,总承包方按照设备采
某公司以1300万元的报价中标一项直埋热力管道工程,并于收到中标通知书50d后,接到建设单位签订工程合同的通知。招标书确定工期为150d,建设单位以采暖期临近为由,要求该公司即刻进场施工并要求在90d内完成该项工程。该公司未严格履行合同约定
下列所得不属于来源于中国境内所得的是()。
在IDEF0需求建模方法中,每个功能活动可以用带箭头的矩形框来表示,矩形框右边的箭头代表该活动的()。
ReferencesFiltration1.Coccagno,Luciano,Filtration:TheoreticalConsiderations&Practical.Results,CulliganInternatio
最新回复
(
0
)