首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
The earliest immigrants to North America found Indians already living there. The Indians numbered about 500,000 at that time. Th
The earliest immigrants to North America found Indians already living there. The Indians numbered about 500,000 at that time. Th
admin
2013-05-22
34
问题
The earliest immigrants to North America found Indians already living there. The Indians numbered about 500,000 at that time. Their society was a primitive society, but they lived peacefully and welcomed the white strangers to the land. However, these early immigrants from Europe didn’t want to share the land with the natives. They killed off many of the Indians, seized their land or pushed them off to lands farther away. Today the Indians, not more than halfa million, live in poverty and misery on the land on which they were once masters.
The earliest immigrants were the Spanish, who settled in the southern part of what is now the US The next large group were the English, after the English came the French, Dutch, Irish, Germans, and other nationality groups, mostly European.
Another early group to arrive were the Negroes. But they were brought in as slaves from Africa. They didn’t win freedom till generations later.
Who were the earliest people living in North America?
选项
A、The Spanish.
B、The English.
C、The Negroes.
D、The Indians.
答案
D
解析
参见本文第一句。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/J4eC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Forsometimepastithasbeenwidelyacceptedthatbabiesandothercreatureslearntodothingsbecausecertainactsleadto"
Anumberofpersonshaveexpressedconcernaboutpossiblehealthdangerstoworkerswhousedevicescalledvideo-displaytermina
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesandtoblamethemformostofthemisunderstandingsbetw
Americanseat______astheyactuallyneedeveryday.
Youhavetobecarefulnottobeattractedbythevarietyofbooksinabookshop.【36】isveryeasytoentertheshoplooking【37】a
Thearticleopensandcloseswithdescriptionsoftwonewsreports,each______onemajorpointincontrastwiththeother.
In1826,aFrenchmannamedNiepceneededpicturesforhisbusiness.Soheinventedaverysimplecamera.Heputitinawindow
In1957adoctorinSingaporenoticedthathospitalsweretreatinganunusualnumberofinfluenza-like(像流感的)cases.Influenzai
OnemorningaboyoftwelvewasstandingatthefootofthestairwayuptotileS.S.Panama.Suddenlyhesawasmallfireaton
Readthefollowingadvertisements(广告),thenchoosetherightanswer.Driverwanteda)Cleandrivinglicense(驾照).b)Mustbeof
随机试题
触摸屏是用于实现替代()的功能。
某男性工人,在施工中头部被砸伤,出血不止,急诊来院。经检查,沿发际外侧有一纵行裂口,长约3.5cm,需清创缝合。下列除哪一项外,都是供应头皮的血管
发行债券是公司追加资金的需要,它属于公司的资本金。
下列句子修辞归类正确的一项是()。①指导员讲的真来劲,嘎子竖起耳朵听②我的母亲早已迎着出来,接着飞出了八岁的侄子宏儿③荷花人暮犹愁热,低面深藏碧伞中④一颗有生命力的种子,如果不落在肥土里,而落在瓦砾堆里,它绝不会悲观,也绝不会叹气⑤油蛉在
甲参加某旅行社组织的新马泰五日游旅行团,在旅游过程中与旅行社导游发生争执打斗,将旅行社诉至法院,甲与旅行社形成的诉讼法律关系的客体是
已知A=,二次型f(x1,x2,x3)=xT(ATA)x的秩为2,求实数A的值.
Forthefirsttime,morewomenthanmenintheUnitedStatesreceiveddoctoraldegreeslastyear,theclimaxofdecadesofchang
在关系数据库设计中,关系模式设计属于()。
A、Thefamousbrands.B、Thecereals.C、Books.D、Meat.B列举中直接提到了cereals。A的干扰性较大,女士建议“你经常使用的品牌产品可以上网选购”,并没有说这些产品是“名牌产品”。
A、Shesellspapersandcigarettestolocalfactoryworkers.B、Shesellsfreshmilk,frozenfish,cookedmeattohousewives.C、Sh
最新回复
(
0
)