首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the description of two Indian airline companies, which statements is INCORRECT?
In the description of two Indian airline companies, which statements is INCORRECT?
admin
2010-04-24
49
问题
In the description of two Indian airline companies, which statements is INCORRECT?
The Indian government has given its approval to a merger between the country’s two state-run airlines. Key government ministers gave their consent to a merger between Air India and Indian Airlines despite opposition from leftist politicians concerned about the welfare of the airlines’ employees. Indian civil aviation officials predict the merger will save more than 150 million dollars annually without any job cum. The two legacy carriers have been losing money for years despite a boom in air travel here. Indian Airlines traditionally flew domestic routes, while Air ’India was the international flag carrier. Less than five years ago India had only three airlines. There are now ten, including several low-cost carriers. The merger of the two state-run airlines is set to start March 31st, and industry watchers say the merged carriers could eventually be partly or fully privatized.
选项
A、2.
B、3.
C、5.
D、10.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/J62K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Thespeakeristalkingtoa______.
Since1895theNationalTrust(国家文物信托基金会)hasworkedforthepreservationofplacesofhistoricinterestandnaturalbeautyi
Since1895theNationalTrust(国家文物信托基金会)hasworkedforthepreservationofplacesofhistoricinterestandnaturalbeautyi
What’stheprobablerelationshipbetweenthetwospeakers?
Babiesarebornwithaneyeforbeauty.Infantsonlyhoursoldwillchoosetostareatanattractivefaceratherthananunattra
Ofthethousandsofknownvolcanoesintheworld,the______majorityareinactive.
Itishardtoimaginealargecitywithoutpolicemen,butsuchwasthe______inLondonintheearly18thcentury.
Manyofthemostdamagingandlifethreateningtypesofweathertorrentialrains,severethunderstorms,andtornadoes(龙卷风,)--beg
Shemanagedtosave______shecouldoutofherwagestohelpherbrother.
随机试题
依据奥瑞姆理论,部分补偿系统适用于()
20世纪50年代,欧美国家开始采用病案保存的方式是
患者叩诊心界呈靴形,是由于
男,68岁,慢性咳嗽、咳痰20年,5年来气短逐渐加重,3天前受凉发热(39.6℃)咳黄痰,呼吸困难,夜不能平卧,尿少,双下肢水肿来急诊。前述患者的下列心电图改变,哪一项对诊断肺心病没有意义
已知某组织匀浆标本的含氮量为16g/L,则其蛋白质的浓度大约是
所采购的原材料的交货时间宜早不宜迟,因此交货期越早越好。()
我们党必须坚定地站在时代潮流的前头,团结和带领全国各族人民,实现()三大历史任务。
关于黄淮海平原的叙述,正确的是()。
64.2由图2-6Detail(细节)窗格中“IP:DestinationAddress=[202.113.64.31,dns.tjut.edu.cn”可知,主机域名dns.tjut.edu.cn所对应的IP地址为202.113.64.3。图2-6解码
Thetranslatormusthaveanexcellent,up-to-dateknowledgeofhissourcelanguages,fullfacilityinthehandlingofhistarget
最新回复
(
0
)