首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Although there is considerable debate over how severe the greenhouse effect will be, one thing seems certain: carbon dioxide (二氧
Although there is considerable debate over how severe the greenhouse effect will be, one thing seems certain: carbon dioxide (二氧
admin
2010-03-26
53
问题
Although there is considerable debate over how severe the greenhouse effect will be, one thing seems certain: carbon dioxide (二氧化碳) levels are on the rise. Measurements at the federal atmospheric observatory on Manna Loa volcano in Hawaii show that the concentration of the gas in the atmosphere has risen steadily from 315 parts per million in 1958 to 340 parts per million today.
The event offender, scientists conclude, is the burning of coal, oil, synthetic fuels, and natural gas. These carbon-rich fossil (从地下采掘的) energy sources release an estimated five and a half billion tons of carbon into the atmosphere each year as colorless, odorless (无味的) CO2 gas.
The increased carbon dioxide is probably not a threat to health, since normal indoor levels of the gas can run 1000 parts per million or higher without apparent harm. But it could deeply affect the way the earth is heated by the sun. The sun’s energy strikes the earth principally in the form of visible light. As the earth heats up, it radiates this energy back into space, but at the much longer wavelengths of infra- red (红外线的) light, or heat. Carbon dioxide lets the visible light pass through, but absorbs energy at infra-red wavelengths. Thus, the more carbon dioxide in the atmosphere, the more the earth’s heat is blocked from escaping --just as a blanket holds in the heat of a sleeper’s body.
Some scientists think the greenhouse effect already has begun: average global temperatures have risen about one degree Fahrenheit in the past 90 years. Others argue that the rise could be due to the irregular change of natural temperature.
People have different opinions about ______.
选项
A、why the concentration of gas is rising steadily
B、to what degree the greenhouse effect can affect us
C、whether CO2 has anything to do with the greenhouse effect
D、what measures should be taken to lower the carbon dioxide levels
答案
B
解析
根据文章第一句“…considerable debate over how severe the greenhouse effect will be”可以看出,B项是答案。A、B和C项都是文章中肯定的事情,并没有不同意见。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/J6k7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Whateffectdoesexcessivepositiveionshaveonsomepeople?Peopleshouldbeabletocometoadecisionaboutionsintheair
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositionentitledAnInterestingOuting.Youshouldwriteatleast120w
A、Theydependoneachother.B、Theylookaftereachotherwell.C、Theyenjoyeachother’scompany.D、Theyreadilysharewhatthe
A、Hehadtocancelhisinterview.B、He’sdisappointedwithhisinterviewC、Heshouldn’thaveappliedforthejob.D、Hedoesn’tw
A、Shehadtowaitevenlongerthanthemandidtohavehercarinspected.B、Themanshouldhavehadhiscarinspectedearlier.C
ThepassagegivesageneraldescriptionofthecompositionandoperationoftheU.S.Congress.ThenumberofRepresentativesof
A、Thehighpriceofgas.B、Theincreasingnumberofcars.C、Thecostofrepairingcars.D、Thepoorqualityofcertaincars.AM:
随机试题
下列何种情况,不可用雌激素治疗:
下列哪一个不是药物配伍使用的目的
牙髓疾病中最常见的是
某投资方案的现值指数为1,所采用的折现率为8.5%,则该投资方案的内含报酬率为( )。
STM-1的帧结构中,AU指针区域的位置是在()。
根据以下情境材料,回答下列问题。2020年3月11日,世界卫生组织宣布新型冠状病毒肺炎疫情构成全球大流行。在疫情期间,各地市都加强防控,注重人员隔离防护。石某在发现情况不妙时,为逃避处罚,开车逃跑了。民警借用该小区居民的一辆车去追赶,在追赶过程中闯红
设U是所有属性的集合,X、Y、Z都是U的子集,且Z=U-X-Y。下面关于多值依赖的叙述中,不正确的是
Afteralongwalkonahotday,oneoftenfeels______.
WhendidMrs.Westongotoseeherdoctor?
A、Gotothefootballmatchwiththewoman.B、Askthewomantohelphimwritethetermpaperonhistory.C、Finishthelasttwoch
最新回复
(
0
)