首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Doctors believe that second-hand smoke may cause lung cancer in people who do not smoke. Nonsmokers often breathe in the smok
Doctors believe that second-hand smoke may cause lung cancer in people who do not smoke. Nonsmokers often breathe in the smok
admin
2020-01-11
21
问题
Doctors believe that second-hand smoke may cause lung cancer in people who do not smoke.
Nonsmokers often breathe in the smoke from other people’ s cigarettes. This is second-hand smoke. The US Environmental Protection Agency (美国环保局) reports that about fifty-three thousand people die in the United States each year as a result of exposure to second-hand smoke.
It is harder for children to avoid second-hand smoke. In the United States, nine million children under the age of five live in homes with at least one smoker. Research shows that these children are sick more often than children who live in homes where no one smokes. The damaging effects of second-hand smoke on children also continue as they grow up. The children of smokers are more than twice as likely to develop lung cancer when they are adults as children of nonsmokers. The risk is even higher for children who live in homes where both parents smoke.
People are becoming very aware of the danger of second-hand smoke. As a result, they have passed laws that prohibit people from smoking in many public places. Currently, 45 states in the US have laws that restrict smoking. The most well-known law doesn’ t allow people to smoke on short native airline flights, i. e. flights within the country.
From the passage we can conclude that______.
选项
A、the main cause of lung cancer is second-hand smoke
B、most people know nothing about the danger of second-hand smoke
C、public places are dangerous for people to stay
D、children suffer most from second-hand smoke
答案
D
解析
根据第三段第一句“It is harder for children to avoid second-hand smoke.”和下文内容可知,孩子更难避免二手烟的影响,父母双方都吸烟的话,其孩子长大后相比那些父母不吸烟的孩子来说更有可能患肺癌。由此可推知,孩子遭受二手烟的影响很大。故选D。根据最后一段第一句“People are becoming very aware of the danger of second-hand smoke.”可知,B项错误;选项A、C在文中并未提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/J6xC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Initsearlyhistory,Chicagohadfloodsfrequently,especiallyinthespring,makingthestreetssomuddythatpeople,horses,
Formanypeople,havingyourownbusinesssoundsliketheperfectjob.Youcandoworkthatyoulove.Youcansetyourownbusin
A、Hesendsthepersontoseveralschoolsforstudying.B、Hesendsthepersontoseveralcompaniesforaninterview.C、Hesendst
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimportantone.(71)Anestimated90percentofallillnesses
A、Theydeliveredapostboxwithsomemessagestoclassmates.B、Theyputtheirwrittenmessagesinamailboxonthatday.C、The
Oneofthemostimportantfeaturesthatdistinguishesreadingfromlisteningisthenatureoftheaudience.【C1】______thewriter
Thetaxidriverwasaccused______overchargingcustomers.
—CouldyoutakeamessagetoMr.Thomasthattheplanhaschanged?—Absolutely,______himateighto’clockthisafternoon.
Onceuponatime,therewasalovelyvegetablefield,inwhichgrewaverythicktree.Boththevegetablesandthetreegavethe
A、searchB、speechC、teachD、chemistryDA.search[s3:t∫];B.speech[spi:t∫];C.teach[ti:t∫];D.chemistry[’kemIstri]。本题考查字母组合ch在不同单词中的读
随机试题
铣削带有台阶、沟槽、T形槽、燕尾槽、圆弧、孔和角度等组合体时,下列说法正确的有()。
革兰阴性杆菌的主要致病机制是肺炎链球菌的主要致病机制是
关于骨骼肌兴奋一收缩耦联,错误的是
(操作员,张主管;账套,101账套;操作日期:2014年1月1日)设置部门档案。部门编码:02部门名称:财务部
某企业正在讨论更新现有的生产线,有两个备选方案:甲方案的净现值为400万元,内含报酬率为10%;乙方案的净现值为300万元,内含报酬率为15%,若两方案的有效年限相同,据此可以认定()。
《中国青年报》载文指出,数十名经济学家认为我国城市贫困问题明显加重。专家们认为,这样一个庞大的贫困群体可能来自于:国有企业改革和调整导致失业群体,资源枯竭型城市里大量具有正常劳动能力的城市居民,退休较早、仅依靠退休金的老年人,流入城市、成为城市新贫困阶层的
患有口角炎、日光性皮炎,主要原因是缺少()。
人们越来越重视地理环境在社会存在和发展中的作用,这是因为()。
8086CPU在执行指令: MOV AX, 55D3H ADD AX, 0EOFOH 后,状态标志CF、SF、OF为( )。
•Readthesesentencesandthefollowingadvertisements.•Whichproductdoeseachsentence(1-7)describe?•Foreachsentence,ma
最新回复
(
0
)