首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In 1998 consumers could purchase virtually anything over the Internet. Books, compact discs, and even stocks were available from
In 1998 consumers could purchase virtually anything over the Internet. Books, compact discs, and even stocks were available from
admin
2012-07-17
53
问题
In 1998 consumers could purchase virtually anything over the Internet. Books, compact discs, and even stocks were available from World Wide Web sites that seemed to spring up almost daily. A few years earlier, some people had predicted that consumers accustomed to shopping in stores would be reluctant to buy things that they could not see or touch in person. For a growing number of time-starved consumers, however, shopping from their home computer was proving to be a convenient alternative to driving to the store.
A research estimated that in 1998 US consumers would purchase $ 7. 3 billion of goods over the Internet, double the 1997 total. Finding a bargain was getting easier, owing to the rise of online auctions and Web sites that did comparison shopping on the Internet for the best deal.
For all the consumer interest, retailing in cyberspace was still a largely unprofitable business, however. Internet pioneer Amazon, com, which began selling books in 1995 and later branched into recorded music and videos, posted revenue of $ 153. 7 million in the third quarter, up from $ 37. 9 million in the same period of 1997. Overall, however, the company’s loss widened to $ 45. 2 million from $ 9. 6 million, and analysts did not expect the company to turn a profit until 2001. Despite the great loss, Amazon, com had a stock market value of many billions, reflecting investors’ optimism about the future of the industry.
Internet retailing appealed to investors because it provided an efficient means for reaching millions of consumers without having the cost of operating conventional stores with their armies of salespeople. Selling online carried its own risks, however. With so many companies competing for consumers’ attention, price competition was intense and profit margins thin or nonexistent. One video retailer sold the hit movie Titanic for $ 9. 99, undercutting (削价) the $ 19. 99 suggested retail price and losing about $ 6 on each copy sold. With Internet retailing still in its initial stage, companies seemed willing to absorb such losses in an attempt to establish a dominant market position.
Investors are interested in Internet retailing because______.
选项
A、selling online involves little risk
B、Internet retailing is in its initial stage
C、it can easily reach millions of consumers
D、they can make huge profits from it
答案
C
解析
本题是一道具体细节题。问投资者对因特网零售业感兴趣的原因是什么。根据第四段第一句,投资者对网上零售业感兴趣,是因为它提供了一个深入到上百万的消费者之中去的有效手段,这也省去了雇用一大群销售员去开商店的成本。因此,本题的正确答案应是C“它能很容易地深人到上百万的消费者之中”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/J9XO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
InatotalofsixstatesinthemiddleofAmerica,15,000assembly-lineworkersare【C1】______Japanesecarstogether.Theseautow
InatotalofsixstatesinthemiddleofAmerica,15,000assembly-lineworkersare【C1】______Japanesecarstogether.Theseautow
InatotalofsixstatesinthemiddleofAmerica,15,000assembly-lineworkersare【C1】______Japanesecarstogether.Theseautow
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionallynarrated【C1】______anongoingstruggleagainst【C2】___
Cultureisactivityofthought,andreceptivenesstobeautyandhumanefeeling.【C1】______ofinformationhavenothingtodowith
Cultureisactivityofthought,andreceptivenesstobeautyandhumanefeeling.【C1】______ofinformationhavenothingtodowith
AbudgetapprovedbytheEuropeanParliamentfortheEuropeanEconomicCommunitywasdeclaredadoptedTuesdaydespiteopposition
AsweepingreviewofNASA’shumanspaceflightprogramhasconcludedthattheagencyhasanunsustainableandunsafestrategytha
Withalltheseartsandpursuitsofpracticallife,theintellectualbusinessofthinking—ofsuchthinkingatleastasiscomm
A、JuneuntilAugust.B、Thefallorthespring.C、Summermonths.D、Christmasvacation.B文中说:如果你想旅行省钱,把旅游行程规划在夏季之前或者之后是个好主意。这段时间被称
随机试题
激素与受体结合后,除激活细胞作用外,也启动下列哪种过程?
关注组织工作的质和社会效果的评估是【】
物理因素、化学因素和生物因素是职业危害的主要因素。此外还有某些与职业有关的其他因素,也会对人带来伤害和影响,主要包括()等因素。
公路工程交工验收的条件不包括( )。
甲、乙双方于6月10日签订了一份购销合同,约定7月20日交付货物。6月20N.乙方对合同内容持有异议,并向仲裁机构申请仲裁。6月25日,经仲裁机构确认,该购销合同为无效合同。该购销合同没有法律约束力的起始时间应当是()。
根据所给材料,回答下列问题。我们的生活被各式各样的信息塞满挤爆,常常来不及消化,就被迫接收下一个信息,这导致信息的传递处于无意识处理的状态,很多问题都来不及深入思考。长期下来,我们的大脑容易被既定的观念限制,看似精明却往往漏洞百出。商家、推销员、
我国《公司法》第3条第1款规定“公司是企业法人,有独立的法人财产,享有法人财产权。公司以其全部财产对公司的债务承担责任。”本规定属于()。
(A)条件(1)充分,但条件(2)不充分.(B)条件(2)充分,但条件(1)不充分.(C)条件(1)和条件(2)单独都不充分,但条件(1)和条件(2)联合起来充分.(D)条件(1)充分,条件(2)也充分.(E)条件(1)和条件(2)单独都不充分,条
Advertiserstendtothinkbigandperhapsthisiswhythey’realwayscominginforcriticism.Theircriticsseemtoresentthem
A、Finishputtingherbookaway.B、Stopwhatsheisdoing.C、Finishherworkelsewhere.D、Helpthemanalittlebitlater.D[听力原文
最新回复
(
0
)