首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
For any Englishman, there can never be any discussion as to who is the world’s greatest dramatist. Only one name can possibly su
For any Englishman, there can never be any discussion as to who is the world’s greatest dramatist. Only one name can possibly su
admin
2013-01-05
49
问题
For any Englishman, there can never be any discussion as to who is the world’s greatest dramatist. Only one name can possibly suggest itself to him: that of William Shakespeare. Every Englishman has some knowledge, however slight, of the work of the greatest writer. All of us use words, phrases and quotations from Shakespeare’ s writings that have become part of the common property of theEnglish - speaking people. Most of the time we are probably unaware of the source of the words we used, rather like the old lady who was taken to see a performance of Hamlet and complained that it was full of well - known proverbs and quotations.
Shakespeare, more perhaps than any other writer, makes full use of the great resources of the English language. Most of us use about five thousand words in our normal use of English; Shakespeare in his works used about twenty - five thousand.
There is probably no better way for a foreigner to appreciate the richness and variety of the English language than by studying the various ways in which Shakespeare used it. Such study is well worth the effort (it is not, of course, recommended to beginners) even though some aspects of English usage, and the meaning of many words, have changed since Shakespeare’ s day.
Why is it worthwhile to study the various ways in which Shakespeare used English? ________
选项
A、English words have changed a lot since Shakespeare’s times.
B、By doing so one can be fully aware of the richness of the English language.
C、English words are now being used in the same way as in Shakespeare’s times.
D、Beginners may have difficulty learning some aspects of English usage.
答案
B
解析
这是一道考察推理的题型。在文中最后一段中提及到。“Such study is well worth the effort(it is not,of course,recommended to beginners)even though some aspects of English usage…”因此答案为选项B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JAna777K
本试题收录于:
艺术硕士(艺术基础)题库专业硕士分类
0
艺术硕士(艺术基础)
专业硕士
相关试题推荐
《溪山行旅图》是()的作品。
U.SjeansmakerLeviStrauss&Co.denieditwasplayingonconsumerfearsbylaunchingalineoftrousersfittedwith"anti-
Attentiontodetailissomethingeveryonecanandshoulddo—especiallyinatightjobmarket.BobCrossley,ahuman-resourcesex
In1993,NewYorkStateorderedstorestochargeadepositonbeverage(饮料)containers.Withinayear,consumershadreturnedmi
Inrecentyears,Israeliconsumershavegrownmoredemandingasthey’vebecomewealthierandmoreworldly-wise.Foreigntraveli
Brazilhasbecomeoneofthedevelopingworld’sgreatsuccessesatreducingpopulationgrowth—butmorebyaccidentthandesign.
Inthe1920sdemandforAmericanfarmproductsfell,asEuropeancountriesbegantorecoverfromWorldWarIandinstitutedaust
Reebokexecutivesdonotliketoheartheirstylishathleticshoescalled"footwearforyuppies(雅皮士,少壮高薪职业人士)".Theycontendth
In1993,NewYorkStateorderedstorestochargeadepositonbeverage(饮料)containers.Withinayear,consumershadreturnedmi
Dogsaresocialanimalsandwithoutpropertraining,theywillbehavelikewildanimals.Theywillspoilyourhouse,destroyyou
随机试题
患者,女性,36岁。因进食困难,进行性加重1年就诊。钡餐检查示食管明显扩张,蠕动减弱,食管远端残根状,表面尚光整,服温水后,造影剂可部分进入胃内。最可能诊断为
A.空气B.温度C.湿度D.日光E.时间
背景材料: 某施工单位承接了一4×20m简支梁桥工程。桥梁采用扩大基础,墩身平均高10m。项目为单价合同,且全部钢筋由业主提供,其余材料由施工单位自采或自购。 在离本工程不远的江边有丰富的砂源,经检验,砂的质量符合要求。采砂点位于一跨江大桥下游
对于次要的会计事项,在不影响会计信息真实性和不至于误导财务会计报告使用者作出正确判断的前提下,作适当简化处理,符合会计核算的()原则。
下列关于市场风险压力测试的说法错误的是()
下列句子中有语病的一项是()。
教师尊重家长,有利于教书育人工作的顺利开展。()
某网络能够传送的最大数据长度为1500字节。假设有一数据报,其长度为4000字节(固定首部长度),那么应当对此数据报进行怎样的处理?数据报片的数据字段长度、片偏移字段各是多少?
Gary:Itisgenerallyheldthatonecanpickupaforeignlanguageeasilywhenundertheageofeight.Ifyouimmerseachil
A、 B、 C、 A提问中有Why时,不能用Yes或No来回答,而是要说出具体的理由。所以很快就能辨别出选项(C)是错误的。而(B)谈的是有关省电的话题,与问话风马牛不相及,所以正确答案应该是(A)“今天晚些时候会有游行
最新回复
(
0
)