首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
For this part, you are supposed to write an announcement in 100 ~ 120 words based on the following situation. Remember to write
For this part, you are supposed to write an announcement in 100 ~ 120 words based on the following situation. Remember to write
admin
2014-02-25
53
问题
For this part, you are supposed to write an announcement in 100 ~ 120 words based on the following situation. Remember to write it clearly. Young Generation Lacking of Striving Spirit
1.社会上不少人认为,现在的青年学生拼搏精神不够
2.对此你的看法是….
审题概述
现在社会上有不少人认为现在的学生拼搏精神不够,本文要求考生结合实际阐述自己的观点。
第一段,简要描述社会上不少人的看法,认为现在的青年人拼搏精神不够;第二、三、四段,结合自己的实际情况,阐述自己的观点
选项
答案
Young Generation Lacking of Striving Spirit It is now said that the young generation is lacking of striving spirit. As I see it, this phenomenon is truly footed in fact. They are easy to give up and always turn a pessimistic attitude to failure. But why does it happen? First of all, I have a sense that it is the living condition that matters. Born in the 1980s, most of us are the only child in the family living in the green house, we receive endless care like flowers. It is the love from our parents that set us away from the real world. As this goes on, when we step into the society one day, we cannot get accustomed to the fierce and competitive social life. What’s more, with a negative attitude, many young people are easy to be tired with everything. When coming across with a sticky problem, they are willing to stay behind rather than have a crack. Perhaps the so - called sloth has claimed them for its own. The last but not the least, nowadays, the competition in the society is fiercer than we could imagine. In order to survive, the young people have to struggle under burden of study and work. Be adapted to the press and failure, the young people lose their self - confidence and self - esteem little by little, not to mention about the striving spirit.
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JCFC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Haveyou【B1】______askedyourselfwhychildrengotoschool?Youwillprobablysaythattheygo【B2】______theirownlanguagea
Haveyou【B1】______askedyourselfwhychildrengotoschool?Youwillprobablysaythattheygo【B2】______theirownlanguagea
Haveyou【B1】______askedyourselfwhychildrengotoschool?Youwillprobablysaythattheygo【B2】______theirownlanguagea
Haveyou【B1】______askedyourselfwhychildrengotoschool?Youwillprobablysaythattheygo【B2】______theirownlanguagea
Whichofthefollowingisthemainpsychologicalsymptomofsmokerswhoquit?______.Whatisthemostsuitabletitleofthepa
Whichoffollowingbestdescribesthemainideaofthepassage?______.Supermarketshavebeenmovinginthedirectionofself-
Whichoffollowingbestdescribesthemainideaofthepassage?______.Wecaninferfromthepassagethatyellowpassagesint
Eitheryourteacheroryou______mistaken.
Everynationhasasetofruleseitherwrittenorunwritten,whichdetermineshowpeopleactwitheachother.Formalwrittenrul
A、It’sattractive.B、It’sexciting.C、It’sboring.D、It’simportant.A
随机试题
下列关于最佳估计数的说法中,止确的有()。
(2007年04月)地区性定价策略的形式有哪些?
功能行气活血,祛瘀止痛,并能增加冠脉血流量,缓解心绞痛的是()。
A、丹桂香颗粒B、香砂养胃丸C、六味安消胶囊D、气滞胃痛颗粒E、养胃舒颗粒有益气温胃,散寒行气,活血止痛功能的是()
关于中外合资经营企业的注册资本问题,下列论述正确的是()。
我国法律关系的客体有()。
平地上有100棵树,高度从最低3米到最高10米不等,且任意两棵树之间的距离都不超过它们高度差的50倍。现在要用篱笆将它们全部围起来,在不知道树木位置的情况下,至少要准备多少米的篱笆才能确保完成任务?
《自由大宪章》(南京大学2002年世界古代中世纪史真题;南京师范大学2013年历史学综合真题)
最近由于在蜜橘成熟季节出现持续干旱,四川蜜橘的价格比平时同期上涨了三倍,这就大大提高了橘汁酿造业的成本,估计橘汁的价格将有大幅度的提高。以下哪项如果是真的,最能削弱上述结论?
Watchababybetweensixandninemonthsold,andyouwillobservethebasicconceptsofgeometrybeinglearned.Oncethebabyh
最新回复
(
0
)