首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The birthrate is on the decrease recently in America. B、Age is no longer an indication of one’s marriage. C、The society demand
A、The birthrate is on the decrease recently in America. B、Age is no longer an indication of one’s marriage. C、The society demand
admin
2019-04-23
35
问题
America is growing older. Fifty years ago, only 4 out of every 100 people in the United States were 65 or older.[19]Today, 10 out of every 100 American’s are over 65. The aging of the population will affect American society in many ways — education, medicine and business.
Quietly, the greying of America has made us a very different society —one in which people have a quite different idea of what kind of behaviour is suitable at various ages.[20]A person’s age no longer tells you anything about his/her social position, marriage or health. There’s no longer a particular year in which one goes to school or goes to work or gets married or starts a family. The social clock that kept us on time and told us when to go to school, get a job, or stop working isn’t as strong as it used to be. It doesn’t surprise us to hear of a 29-year-old university president or a 35-year-old grandmother, or a 70-year-old man who has become a father for the first time.
Public ideas are changing. Many people say, "I’m much younger than my mother or my father was at my age." No one says "Act your age" anymore. We’ve stopped looking with surprise at older people who act in youthful ways.
19. What is the percentage of people above 65 in America today?
20. What effect does the greying of America have on its society according to the passage?
21. What does the passage imply?
选项
A、The birthrate is on the decrease recently in America.
B、Age is no longer an indication of one’s marriage.
C、The society demands more and more nowadays.
D、The aging of population causes many social problems.
答案
B
解析
细节题。文中提到,人口老龄化对美国的社会产生了很大的影响,他们对年龄的看法也发生了很大的变化,一个人的年龄不再透露出他或她的社会地位(socialposition)、婚姻状况(marriage)或是健康状况(health),故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JFZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Itdoesn’tworkasexpected.B、Itcandoharmtochildren.C、Itcanfindoutseriousinjuries.D、Itcanprovidedetailedimage
WhyYouShouldn’tFreakOutAboutSwarmingHoneybees—andHowtoSaveBeesFromThoseWhoDoA)Formanypeople,thelate-spri
Pregnancymothersaregettinganewtooltohelpkeepthemselvesandtheirbabieshealthy:pregnancytipssentdirectlytotheir
A、Candiesandtoys.B、Clothesandgifts.C、Ridesandshows.D、Ridesandfoods.C短文提到在父母们看工艺品时,工艺展销会给小孩提供游戏和表演,故选C。
Lookingforanewweightlossplan?Trylivingontopofamountain.Mountainaircontainslessoxygenthanairatloweraltitud
WhenLouiseBrownwasbornon25July1978,shekickedoffanera.Thefirst"testtubebaby"isamotherherselfnow,andshe’s
A、Interesting.B、Wealthy.C、Respectful.D、Talented.D细节题。ofmanytalents意为talented,故D正确。C项Respectful意为“有礼貌的,恭敬地”,不正确,若是换成Respect
Carsandotherroadvehiclesarethesinglemainsourceofharmfulnitrogenoxides.Roadtransportremainsthebiggestsourc
AnimalsontheMoveA)Itlookedlikeascenefrom"Jaws"butwithoutthedramaticmusic.Ahugesharkwaslowlyswimmingthro
A、ReadinganessaywrittenbyPete.B、WritingalettertoPete.C、WritingareferenceletterforPete.D、ReadingaletterfromP
随机试题
C2b4b3bH因子
可引起周围神经炎的药物是
()是除海洋产业和空间科学技术产业外一切产业项目的支撑基础。
应当在“应收账款”账户贷方核算的是()。
①切割成相同大小隔间的写字楼,吃住挤在6平方米的年轻人,月收入过万但需苦练720小时的工作流程——这就是网红工厂的生态。通过新老主播连麦、互刷礼物、买热门等推广手段,经纪公司“制造”出了千千万万个同质化的赚钱机器。但这种枯燥辛苦的生活并没有阻挡更多人涌入这
针对最近风靡网络的“抢票插件”,某专家认为,铁道部12306订票网站、电话售票渠道的开通,是为了营造公平、公正的购票环境,而使用“抢票插件”就等于插队,破坏购票规则,加上软件:本身的破坏性,最终伤害的是整个购票系统的安全。以下陈述除了哪项,均能构成对该专家
设α=()T,A=I-ααT,B=I+2ααT,其中I是4阶单位矩阵,则AB=[].
在法律运行中,最大量、最经常的工作指的是
Whatdoesitmeantobeintelligent?Mostpsychologistsagreethatabstractreasoning,problemsolving,andtheabilitytoacqui
AftertheviolentearthquakethatshookLosAngelesin1994,earthquakescientistshadgoodnewstoreport:thedamageanddeath
最新回复
(
0
)