首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the United States ideas about education are changing. Education today is not just a high school diploma or a college degree.
In the United States ideas about education are changing. Education today is not just a high school diploma or a college degree.
admin
2012-05-08
47
问题
In the United States ideas about education are changing. Education today is not just a high school diploma or a college degree. Many grown-ups are not interested in going to college. They are interested in other kinds of learning. For them, learning does not end with a diploma. Continuing education gives these grown-ups the opportunity to increase their knowledge about their own field or to learn about a new field. It also gives them a chance to improve their old skills or to learn new ones.
Secretaries, mechanics, drivers and barbers can take classes to improve their own skills. Nurses can take classes to increase their knowledge of nursing. If they know more or learn more, then they can get a better job and earn more money.
Continuing education classes give some grown-ups the chances to learn new skills. There is usually a large variety of classes to choose from: typing, nursing, cooking, driving or photography. But only some of the classes are available.
What can we learn from the passage?
选项
A、Continuing education is popular among many American Adults.
B、Continuing education offers a large variety of classes for the students to choose from.
C、Many American adults are no longer interested in a college degree.
D、Adults take continuing education classes for a better job and more money.
答案
A
解析
从文章第二段可以知道,各行各业的人通过继续教育,完善已掌握的技术,学习新技术,找到好工作,赚更多的钱。可以看出,继续教育在美国很流行。所以正确答案是A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JFwd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Soseriously______intheaccidentthathewassenttohospitalatonce.
ThedivorcerateinAmericaisabout______.Accordingtothepassage,oneofthebiggestproblemsforfamiliesis______.
WhatkindofEnglishschoolsarewementioninghere?Thetitleofthepassageis______.
John______acollegestudentformorethanayear.
WhataspectofBritishColumbiaisthepassagemainlyabout?Inwhatkindofbookscanthepassagebemostprobablyfound?
Accordingtothepassage,alargenumberofchildrencanbesavedonlywhen______.Whichofthefollowingsituationswillcause
Thetobaccobusinessdevelopedquicklyinthe20thcenturybecause______.Thenumberofmengivingupsmokingis______thenu
Thenumberofpeopleinvited______fifty,butanumberofthem______absentfordifferentreasons.
Thefurnituredepartmentwasrunby______.Onesalesmanthoughtthat______.
随机试题
下列哪种物质不是细菌合成代谢产物
大阳线实体说明多方已经取得了决定性的胜利,是一种涨势的信号。如果这条大阳线出现在一段盘局的开始,它所包含的内容将更有说服力。( )
江苏省位于长江下游,东濒黄海,面积10万多平方公里,河流湖泊密布。江苏境内十之八九为平原,是我国地势最低平的省区。南部是以太湖平原为中心的长江三角洲,北部为江淮平原。苏北兴化一带地势低洼,有“锅底”之称。省东北云台山为本省最高峰。西南有茅山和宁
为了方便记忆我国古时历法中的二十四节气,我国古代劳动人民编有二十四节气歌,其第三句为“秋处露秋寒霜降”,其中“处”的意思为()
我们今天所依循的谈论中国古代绘画的文字全都出自中国文人之手,也正凶为如此,中国文人已长期主宰了绘画讨论的空间,他们已惯于从自己的着眼点出发,选择对于文人艺术家有利的观点。而如今——或许早该如此——已是我们对他们提出抗衡的时候了,并且也应该质疑他们眼中所谓的
涛涛爱淘气,经常在课堂上说话、做小动作,有时还不完成作业。一天,他又在课上说话、做鬼脸,被班主任老师发现了。老师非常生气,对涛涛说:你的课不要上了,回家把家长找来,什么时候你爸爸来了,你再来上课。涛涛不敢回家,只好在教室外面站着。这时,正好校长路过,问清了
根据我国《宪法》和法律规定,下列选项中属于民族自治地方的是()。
在习近平相关的重要讲话中,强调“和平统一、一国两制”是我们解决台湾问题的基本方针,国家统一是中华民族走向伟大复兴的历史必然,两岸关系和平发展是通向和平统一的正确道路。决定两岸关系走向的关键因素是
根据国家电子政务的有关规定,涉密网必须与非涉密网进行______隔离。
______betterequipment,wecouldhavedoneitbetter.
最新回复
(
0
)