首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Proper arrangement of classroom space is important to encouraging interaction. Most of us have noticed how important physical se
Proper arrangement of classroom space is important to encouraging interaction. Most of us have noticed how important physical se
admin
2012-04-05
53
问题
Proper arrangement of classroom space is important to encouraging interaction. Most of us have noticed how important physical setting is to efficiency and comfort in our work. College classroom space should be designed to encourage the activity of critical thinking.
We have entered the twenty-first century, but step into almost any college classroom and you step back in time at least a hundred years. Desks are normally in straight rows, so students can clearly see the teacher but not all their classmates. The assumption behind such an arrangement is obvious. Everything of importance comes from the teacher.
With a little imagination and effort, unless desks are fixed to the floor, the teacher can correct this situation and create space that encourages interchange among students. In small or standard-size classes, chairs, desks and tables can be arranged in a variety of ways. The primary goal should be for everyone to be able to see everyone else. Larger classes, particularly those held in lecture halls, unfortunately, allow much less flexibility.
Arrangement of the classroom should also make it easy to divide students into small groups for discussion or problem-solving exercises. Small classes with movable desks and tables present no problem. Even in large lecture halls, it is possible for students to turn around and form groups of four to six. Breaking a class into small groups provides more opportunities for students to interact with each other, think out loud, and see how other students’ thinking processes operate all essential elements in developing new modes of critical thinking.
In courses that regularly use a small group format, students might be asked to stay in the same small groups throughout the course. A colleague of mine, John, allows students to move around during the first two weeks, until they find a group they are comfortable with. John then asks them to stay in the same seat, with the same group, from that time on. This not only creates a comfortable setting for interaction but helps him learn students’ names and faces.
The expression "step back in time at least a hundred years" (Line 2, Para. 2) is intended to convey the idea that______.
选项
A、college classrooms often reminded people of their college life
B、critical thinking was encouraged even a century ago
C、a hundred years ago, desk arrangement in a classroom was quite different
D、there is not much change in educational idea over the past hundred years
答案
D
解析
第二段首句提到“尽管我们已经迈进21世纪了,可是你走进大学教室就好像回到了至少一百年前”,下句中normally一词说明大学教室的布置在这一百年里没有太大的变化,即是说教育思想在过去的一百年里没有太大的改变(The assumption behind such an arrangement is obvious.),故答案为D)。由首段末句可知,critical thinking是作者认为现在的教育应该提倡的,故排除B)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JGf7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
TheAdvantagesandDisadvantagesofBuyingLotteryTomatoRipeningTomatoesgiveoffminutequ
DuringMcDonald’searlyyearsFrenchfriesweremadefromscratcheveryday.RussetBurbankpotatoeswere【C1】______,cutintosh
A、Itworksquitewell.B、Itseemshelpless.C、Ithelpstogetridofbadcolds.D、Ithelpstogetridofthefever.B该题答案出现在I’m
A、BecausehewantedtoinvitePetertoaconcert.B、BecausehethoughtPeterwasnotatpracticefortheconcertprogram.C、Beca
A、TalktoMr.Miller.B、Typesomeletters.C、Helptheman.D、Gohome.B本题解题关键在于理解女士所说的but后的内容,她意思是她愿意帮忙,但是米勒先生让她在回家前将信打完,很明显该答案
A、Hecan’tfindgoodsubjectstophotograph.B、Hisindoorshotsaretoodark.C、Hispicturesareoftenblurry.D、Hiscamerais
Liketime,spaceisperceiveddifferentlyindifferentcultures.SpatialconsciousnessinmanyWesternculturesisbasedonape
Liketime,spaceisperceiveddifferentlyindifferentcultures.SpatialconsciousnessinmanyWesternculturesisbasedonape
Manyparentsare【S1】______aboutthefactthattheirchildrenplaymanyvideoandcomputergames.Perhapsthebestwayto【S2】____
Manyparentsare【S1】______aboutthefactthattheirchildrenplaymanyvideoandcomputergames.Perhapsthebestwayto【S2】____
随机试题
鳃弓是在第4—5周时,胚体头部两侧的____________增生所形成的隆起,共有____________对。相邻鳃弓间的凹沟称____________,原始咽内胚层向外膨出形成的囊状结构称____________,两者之间的一层隔膜称__________
在艺术作品中,情感的载体是【】
[*]
最可能出现在溶血性贫血的检查结果是
六淫邪气中,具有“重浊”特点的是()
甲市大宇房地产开发公司欲对其开发建设的华宇小区进行商品房预售,就相关事项进行咨询时,律师温某对其提出下列建议。下列哪些符合法律的强制性规定于()
贝塔系数是指用来衡量()相对于整个股市的价格波动情况的防线指数。
依据营业税的有关规定,下列说法中正确的有()。
传统发酵技术与现代生活依旧很贴近,下面是两则实例,请分析回答:生产实践中应用的菌种主要来自土壤,从土壤中分离微生物的实验流程如下:土壤取样→选择培养→梯度稀释→鉴别培养。从土壤中分离纤维素分解菌,最好选择树林中多年落叶形成的腐殖土作为样品,使用的培养基
客户端通过(48)协议发送电子邮件。
最新回复
(
0
)