首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Pepys and his wife had asked some friends to dinner on Sunday, September 2nd, 1666. They were up very late on the Saturday eveni
Pepys and his wife had asked some friends to dinner on Sunday, September 2nd, 1666. They were up very late on the Saturday eveni
admin
2011-01-24
56
问题
Pepys and his wife had asked some friends to dinner on Sunday, September 2nd, 1666. They were up very late on the Saturday evening, getting everything ready for the next day, and while they were busy they saw the glow of a fire start in the sky. By 3 o’ clock on the Sunday morning, its glow had become so bright that Jane woke her husband to watch it. Pepys slipped on his dressing-gown and went to the window to watch it. It seemed fairly far away, so after a time he went back to bed.
When he got up in the morning, it looked, as though the fire was dying down, though he could still see some flames. So he set to work to tidy his room and put his things back where he wanted them. While he was doing this, Jane came in to say that she had heard the fire was a bad one:three hundred houses had been burned down in the night and the fire was still burning. Pepys went out to see for himself. He went to the Tower of London and climbed up on a high part of the buildings so that he could see what was happening. From there, Pepys could see that it was, indeed, a bad fire and that even the houses on London Bridge were burning. The man of the Tower told him that the fire had started in a baker’s shop in Pudding Lane; the baker’s house had caught fire from the overheated oven and then the flames had quickly spread to the other houses in the narrow lane. So began the Great Fire of London, a fire that lasted nearly five days, destroyed most of the old city and ended, so it is said, at Pie Corner.
Why did the flames spread quickly?
选项
A、The oven became very hot.
B、The houses were close together.
C、The baker did nothing to stop it.
D、The baker’s house was burning quickly.
答案
B
解析
逻辑推理题。文章最后一段提到“the baker’s house had caught fire from the over-heated oven and then the flames had quickly spread to the other houses in the narrow lane.”C和D文章并未提及,A最具干扰性。A应该是起火的原因,并不是本题问的大火迅速蔓延的原因。真正的原因应该是房子之间的距离很小。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JIGC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Whichoffollowingbestdescribesthemainideaofthepassage?______.Since1870,Americanshavewitnessed______.
Theexposuretoforeignculturesgraduallyledtothe______.
TwooldgentlemenlivedinaquietstreetinParis.Theywerefriendsandneighbors,andtheyoftenwentforawalktogetherin
TwooldgentlemenlivedinaquietstreetinParis.Theywerefriendsandneighbors,andtheyoftenwentforawalktogetherin
Therearemanyproblemsinourmodernworld.Oneveryseriousproblemisenergy.Wegetagreat【71】ofenergyweneedfromcoal
Therearemanyproblemsinourmodernworld.Oneveryseriousproblemisenergy.Wegetagreat【71】ofenergyweneedfromcoal
Inthispart,youaretowriteashortcompositionofabout120to150words(non-Englishmajors)or150to180(Englishmajors)
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.NowyouarerequiredtowriteaCompositionaccordingtothefollowin
OnOct.12,1989,someChinesescientistswereworkingatthecomputerstolookfortheinformationtheyneeded.Suddenlytheys
Nosooner_____theystartedtowork.
随机试题
反映话源在电话通信使用上的数量需求,与呼叫的强度和平均占用时长有关的是()
跨国公司利用国际分包可获得的优势有()
某市人民检察院以某甲犯抢劫罪于2005年3月7日向该市人民法院提起公诉,人民法院遂决定于3月27日开庭审理。现某甲如欲委托辩护人,下列哪些人员不得接受委托:
货物采购成本分析方法包括()等。
大气环境现状评价,在评价区内监测点布置按以( )为主兼顾( )的原则。
深入实施科教兴国战略和人才强国战略应努力做到()。
公积金个人住房贷款的利率同自营性个人住房贷款利率相同。()
精神分裂症多起源于()
一般资料:求助者,女性,46岁,本科文化程度,教师。案例介绍:求助者是某中学高三毕业班的班主任,感到工作压力大,近期血压高、失眠。心理咨询师与求助者协商决定采用生物反馈训练,训练方案及程序是:咨询师先向求助者介绍生物反馈的原理、方法、特点和功效,采用肌电
材料一:2006年12月26日,方便面中国分会在北京召开一届八次峰会,研究棕榈油和面粉涨价引起的企业成本增加问题。会议商定高价面(当时价格每包1.5元以上),中价面(当时价格每包1元以上)和低价面(当时价格每包1元以下)涨价的时间和实施步骤。从2007年7
最新回复
(
0
)