首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Insomnia (失眠) is the inability to sleep calmly and relaxedly. It is a problem to nearly everyone at some time. A person may be a
Insomnia (失眠) is the inability to sleep calmly and relaxedly. It is a problem to nearly everyone at some time. A person may be a
admin
2013-12-03
56
问题
Insomnia (失眠) is the inability to sleep calmly and relaxedly. It is a problem to nearly everyone at some time. A person may be awake for an hour in the middle of the night and then, next morning, may feel that he hardly slept all night. Normally, worry about not getting enough sleep is the worst aspect of most insomnia. If insomnia occurs repeatedly, it is important to find its possible causes and try to correct them.
Any of simple factors may make one feel difficult to fall asleep. His mattress (床垫) may be too soft or too hard. If there are too many blankets (毯子) on a hot night, he may be too warm; if the mattress is too light he may feel cold during the night. The bedroom itself may be overheated or too cold. If it is not dark enough, or too noisy, this may cause difficulty in sleeping. Eating shortly before going to bed may also be responsible for insomnia. Drinking tea or coffee can also make people awake.
The cause of insomnia may be easy to correct. The sufferer should check the mattress, and bedroom temperature, and make any necessary changes. He should relax for an hour or two before bedtime, perhaps by reading a book, watching television or taking a warm bath. If he wakes during the night he should try turning on the light and reading for a while. Taking warm milk and a biscuit or two may be helpful.
The method mentioned above in treating insomnia is to ______.
选项
A、eat appropriate amount of food
B、take a walk before going to bed
C、change its causes directly
D、have more reading before sleeping
答案
C
解析
推理判断题。本题询问的是文中提到治疗失眠的方法是什么。文章第二段主要讲的是哪些因素可以导致失眠,第三段则是针对这些因素可以采取的应对措施。由此可以判断治疗失眠的方法主要是矫正导致失眠的因素,故选项C(直接改变导致失眠的因素)符合题意,为正确答案。本题正确答案以外的其他选项都比较具有迷惑性。选项A(吃适量的食物)与选项D(睡前多阅读)看似符合文章最后一段的内容,其实不然。它们与最后一段的内容存在偏差.而且它们是具体措施,并不是具有指导性的方法。而选项B(睡前散步)在文中并未提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JKeK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Itisdesirableforateachertohaveagenuinecapacitytounderstandthemindsandfeelingsofchildren,sincemostteachersa
Wouldyoulike(tell)______mehowyouovercamethedifficulties?
Thefirstparagraphmainlytellsusthat______.Theauthor’spurposeofwritingthispassageisto______.
A、Operatingcomputers.B、Doingbusiness.C、Operatingfaxmachines.D、Typing.B本题考查对事实细节的把握。题目询问女士缺乏什么能力。根据女士的回答可知,B项(做生意)正确。
Idecidedtostopandhavearest,______Iwasfeelingverytired.
Thephrase"makeup"inparagraph2mostprobablymeans______.Thebesttitleforthepassagewouldbe______.
Whatisthemostimportantserviceoftreestomanaccordingtothepassage?Whatdoestheauthortellusinthispassage?
Companiesneedtotake(action)______stepstoincreaseexports.
Traditionally,teachingandlearninginUKHighereducationtakesplacethroughlectures.Themostfamiliartypeoflectureist
Tomsaidinhisletterthathewouldappreciate______fromyouassoonaspossible.
随机试题
A.立即停止接种B.组织接种单位销毁C.立即组织疾病预防控制机构和接种单位采取必要的应急处置措施D.查封、扣押假劣或者质量可疑的疫苗E.依法移交公安部门依照《疫苗流通和预防接种管理条例》的规定接到质量可疑疫苗报告的卫生主管部门应
下列关于化工消防技术的说法中,正确的是()。
根据以下资料,回答下列题目:张先生今年40岁,妻35岁,单薪家庭,有一小孩10岁,现在住的房子价值40万元,无贷款。张先生有10万元存款,计划换房总价100万元,但是换房的结果,将花光这笔存款,并且以又背上50万元的负债,想要60岁退休的梦想可能不易实现
交通事故在中国由________管理和查处。
《论语》中反映孔子教育公平思想的名言是()。
下列哪项不属于讲授的基本形式?()
随着科技的发展.转基因技术正在从挑战自然和违背自然的方向转变到尊重自然和顺应自然的方向。与第一代转基因作物的设计思路截然不同,新一代转基因作物采用的是基因沉默技术,它标志着转基因技术里程碑式的突破。作者接下来最有可能谈论的是:
DearHilda,I’vejustheardofmymotherhassuddenlybeen【M1】______takenill,andI’dliketogoands
IsEarthGettingWarmer?TheNationalAcademyofSciencesclaimedrecentlythatpeopleshouldcautionratherthanpanicaboutth
Scienceisadominantthemeinourculture.Sinceittouchesalmosteveryfacetofourlife,educatedpeopleneedatleastsome
最新回复
(
0
)