首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For one Japanese man and his wife, attending the World Cup match between Japan and Russia on Sunday is likely to be a bitter swe
For one Japanese man and his wife, attending the World Cup match between Japan and Russia on Sunday is likely to be a bitter swe
admin
2013-12-08
57
问题
For one Japanese man and his wife, attending the World Cup match between Japan and Russia on Sunday is likely to be a bitter sweet experience. Kazusada and Mari Sumiyama will be in the stands in memory of their son Yoichi, a fervent(狂人的)soccer fan who died in the September 11 attacks in the United States.
Yoichi, 34, was so excited last year by the prospect of the World Cup that he called his parents in February from New York, where he worked for Fuji Bank in the World Trade Center, asking them to apply for tickets, the Yomiuri Shimbun newspaper said. When his parents visited Yoichi in July, his father Kazusada — also a soccer devotee(热衷者)—told him he had picked up two tickets and they would make it a father-son event. "1 will manage to get vacation somehow," an overjoyed Yoichi reportedly said. "I will be there no matter what. " But fate intervened in September, when Yoichi was one of 2,823 people killed after two hijacked planes slammed into the twin towers of the World Trade Center and destroyed them. Although Yoichi had left his office high in the South Tower after the first plane struck the other tower and evacuated to the ground floor, he went back up following an announcement that it was safe and was there when the second plane hit.
In February this year, following long days of grieving when they were unable to eat or meet people, Kazusada suggested to Mari that she attend the World Cup match their son had looked forward to so much, the Yomiuri said. To do so, however, meant officially changing the name on the ticket. This in turn meant having Yoichi declared dead — a step that Japanese are often reluctant to take in cases where a body has not been recovered. Early in April, on virtually the same day that they received the new ticket issued in Mari’s name, came word that Yoichi’s remains had been found.
"I am going to the match because I know it will please my son, " Mari was quoted by the Yomiuri saying. Kazusada in turn said: "Most likely, our son is now moving around, free of the limits of time and space. 1 am sure that, somewhere, he too will be watching the match. "
All the following is true about Yoichi EXCEPT that ______.
选项
A、he was a fervent soccer fan
B、he was crazy for the coming World Cup held in his own country before his death
C、he died in the 9. 11 attack just because he wanted to help others
D、he was supposed to see the match in person
答案
C
解析
本题为事实细节题,提问的是关于Yoichi下列哪项论述是错误的。从文章第二段可知,Yoichi在生前是一个狂热的足球迷,他很早就让他的父母为他订了球票,并且早早地就想着能够亲自到球场看球,所以A)、B)、D)的内容都是正确的。C)是错的,因为根据第二段最后一句话可知,他是由于安全警报解除后回到塔楼而死亡的。所以根据题干要求,答案为C)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JMDO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Whethertheeyesare"thewindowsofthesoul"isdebatable!thattheyareintenselyimportantininterpersonalcommunicationis
Thenorthernandsouthernpolarregionsaredifferentinmanyways.Themostimportantdifferenceconcernsthedistributionofl
I______thetrainbutIoversleptthatmorning.
It’sanannualback-to-schoolroutine.Onemorningyouwavegoodbye,andthatveryeveningyou’reburningthelate-nightoilin
Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforlearningliewiththestudent.【C1】______alongreadingassignmentisgiven,
WhatdowemeanbyaperfectEnglishpronunciation?Inone【C1】______thereareasmanydifferentkindsofEnglishastherearesp
WhatdowemeanbyaperfectEnglishpronunciation?Inone【C1】______thereareasmanydifferentkindsofEnglishastherearesp
Chinesecinemaisstillthebigunwrittenchapterinworldfilmindustry.Thegapissurprising,ifonlybecausesomanyotherf
______tomorrow,shewouldgetthereonSunday.
Itwasduringthe1990’sthatthefriendshipbetweenEdwardandJeremyreachedtheirhighestpoint.
随机试题
________thetruth,hewouldn’thavelentheranymoney.
简述PowerPoint2000演示文稿中三个窗格的作用。
某患者,停47天,以急腹症急诊入院。入院后予以尿妊娠试验检查呈阳性,妇检宫颈有抬举痛,子宫体饱满,软。左侧输卵管附件可扪及包块,考虑其为异位妊娠,为确诊应予以
某公司2010年末的流动负债是4000万元,流动资产是5000万元,则该公司的流动比率为()。
下列选项中,有关税率的说法正确的是()。
甲、乙、丙共同出资设立了A有限责任公司,后丙与丁达成协议,准备将其在A公司的出资全部转让给丁,丙就此事书面通知甲和乙征求意见。下列解决方案中,符合规定的有()。
宪法是国家的根本法,具有最高的法律效力。下列有关宪法法律效力的表述中正确的是()。
ScienceandTechnologyThereisadifferencebetweenscienceandtechnology.【B1】______Sciencehastodowithdiscoveringth
PoliceinIndiahavearrestedaCitibank【D1】______accusedofcheating【D2】______outofmillionsofdollars.ShivrajPuri,32,w
A、Watchingtelevisionforhours.B、Playingvideogames.C、Readingbooksandmagazines.D、SurfingtheInternet.A细节辨认题。短文中提到,研究小组
最新回复
(
0
)