首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
In 2014, older Americans fell 29 million times, leading to 7 million injuries, according to a report published last week. About
In 2014, older Americans fell 29 million times, leading to 7 million injuries, according to a report published last week. About
admin
2019-03-28
36
问题
In 2014, older Americans fell 29 million times, leading to 7 million injuries, according to a report published last week. About 2. 8 million cases were treated in the emergency department, and approximately 800,000 seniors were on to be hospitalized. More than 27,000 falls led to death. And the problem is getting more and more serious.
" Older adult falls are increasing and, sadly, often indicate the end of independence," said Dr. Tom Frieden. The falls are preventable, Frieden stressed. He said individuals, families and health care providers can take steps to resist the trend.
Dr. Wolf-Klein is a medical professor in New York. She said one concern is that seniors who have experienced a fall alone at home don’ t tell anyone. When that happens, prevention efforts don’ t begin and they’ re at risk for additional falls that lead to broken bones and brain injuries.
"Elderly patients tend not to report falls to their families, or even doctors. A fall is a very frightening thing that you keep quiet about. They think if they mention it, they will move to a nursing home or need assistants to help out in the house," said Wolf-Klein.
It’ s also a status issue and may make someone feel that they’ re weaker than they really are, she explained. When someone does fall and hurt themselves, they’ re often never the same, Wolf-Klein said. "You can develop chronic (慢性的) problems. After a fall, a percentage of the population will never return to walking around. People were used to taking the subway, but now they’ re in a wheelchair, or they may need help going to the bathroom. They become frailer and lose independence," she said.
What is the main idea of the passage?
选项
A、Older adult falls are on the rise.
B、People should keep quiet about their falls.
C、Older adults are losing their independence.
D、Older adult falls cause brain injuries.
答案
A
解析
本文通篇都是围绕“越来越多的老年人跌倒”这一话题展开的,所以A项正确。B项意为“人们应该对摔倒的事情闭口不谈”,这与文章大意不符;C项意为“老年人正在丧失独立生活的能力”,也是说摔倒的后果,而不能作为全文的主旨;D项意为“老年人摔倒会造成大脑损伤”,这只是摔倒可能会导致的结果,不符合题意。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JQJC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Onemoreassistantwillberequiredtocheckreporters’nameswhentheyarriveatthepressconference.
Thehumanbraincontains10thousandmillioncellsandeachofthesemayhaveathousandconnections.Suchenormousnumbersused
Itis______thatoveronemillionAmericansnowlivebelowthepovertyline.
Americansarepoundoftheirvarietyandindividuality,yettheyloveandrespectfewthingsmorethanauniform,whetheritis
Americansarepoundoftheirvarietyandindividuality,yettheyloveandrespectfewthingsmorethanauniform,whetheritis
Americansarepoundoftheirvarietyandindividuality,yettheyloveandrespectfewthingsmorethanauniform,whetheritis
Americansarepoundoftheirvarietyandindividuality,yettheyloveandrespectfewthingsmorethanauniform,whetheritis
随机试题
使用拔髓针在根管内旋转的角度为
A.锁骨中线外侧第2肋间B.腋中线第6~7肋间C.胸骨上窝D.锁骨上窝E.肩胛下角线第8肋间单纯气胸常取的插管部位是
肾结石非手术疗法的护理措施错误的是
维生素B1片的正常外观是
麻醉药品盐酸哌替啶注射剂正常情况下的外观性状是
A.吡喹酮B.贝尼尔C.地克株利D.三氯苯咪唑E.伊维菌素防治猪蛔虫病可选用
下列关于不相容职务的说法中,正确的有()。
供给缺乏弹性表示为()。
根据我国教师法的规定,下列哪项不是教师应当履行的义务()。
从教育学产生与发展的历程来看,教育学发展面临的最大问题,或者说教育学发展需要解决的主要问题是
最新回复
(
0
)