首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Harmful. B、Negative. C、Going back. D、Progressive. C录音原文提到While this might appear to be a positive step,it is actually regressi
A、Harmful. B、Negative. C、Going back. D、Progressive. C录音原文提到While this might appear to be a positive step,it is actually regressi
admin
2013-12-25
49
问题
Hyperinflation is defined as an economic condition during which there is a steep increase in prices. In accordance with the laws of economics, three factors combine to create this condition. First, demand must be much greater than the supply of available goods. Second, the country must continuously create and thereby build up an ever-increasing supply of money. Third, the governmental processes that are used to collect taxes must be crippled. Let’ s imagine a country where production is barely accomplishing its goal; to keep up with demand. When this happens, the government should decrease the salaries of the workers by raising taxes. But the government is powerless to collect the taxes, so it prints more money to compensate for the goods it must purchase. This new money goes to the workers who produced the goods; as a result, the people are not forced to give up certain things for a while—they actually become richer. While this might appear to be a positive step, it is actually regressive. Every month the government is forced to print more and more money, thereby increasing its liabilities until, it is destroyed. The only way to prevent total economic collapse in such a situation is for the government to increase taxes in a manner that is characterized by impartiality to everyone involved.
21. Which of the following might occur during hyperinflation?
22. What does the passage imply?
23. What does the word "regressive" probably mean?
24. What does the author centers on in this passage?
选项
A、Harmful.
B、Negative.
C、Going back.
D、Progressive.
答案
C
解析
录音原文提到While this might appear to be a positive step,it is actually regressive.尽管政府不断印钞表面上看来推动经济前行,实际导致经济衰退。going back即经济衰退。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JQid777K
本试题收录于:
FECT综合(现代金融业务)题库金融英语(FECT)分类
0
FECT综合(现代金融业务)
金融英语(FECT)
相关试题推荐
[A]umbrella[B]tower[C]violin[D]park[E]notebook[F]magazine[G]shirtPeoplegotothereforaholiday.
Idon’tthinkmathisasinterestingasEnglish.Ithinkmathis______English.
Neithermydog______mycatcanbeseeninthehouse.What’sthematter?
Healwaysexpectsthatwecantellhiminterestingstories.Healwaysexpectsus______himinterestingstories.
December25thisChristmasDay.ManyAmericansarebusywithChristmasandthewinterholidayseason.BuyingaChristmastreeis
Abusinessmanboughtsomegoodsatamarketinthemorningandsetoutatonceforhomewithallhisbags,forhewishedtobei
A、NeitheramI.B、I’llcomebyship.C、Haveagoodtime!A
Mostoflifeishabitual.Youdothe【C1】______thingsyoudidyesterday,thedaybeforeandeverydayforthelastmonth.Habits,
IfthedemandforCDsismoreelasticthanthesupply,a$3-taxperCDwillincreasetheconsumerpriceby______.
Whatdoesillegalcontractmean?
随机试题
男,50岁,6年前开始有咳嗽和咳痰,逐年加重,常持续数月,多次胸片示两肺纹理增粗。首先应考虑为
进行工程计量支付时,应采用均摊法支付的有()。
斜拉桥施工包括()等几部分。
下列各项中,属于不计入遗产的财产的是( )。
甲公司为一家非金融类上市公司。甲公司在编制2008年年度财务报告时,内审部门就2008年以下有关金融资产和金融负债的分类和会计处理提出异议:(1)2008年6月1日,甲公司购入乙上市公司首次公开发行的5%有表决权股份,该股份的限售期为12个月(20
颜色是一个心理物理量,有些颜色会使人感到温暖,如红、橙、黄色,称之为暖色调,有些颜色使人感到清凉寒冷,如蓝、青、紫色,称之为冷色调。形成这一现象的主要原因是,在我们的记忆器官里贮存有这样的信息:橙红色的太阳和火焰是温暖的;冬天青灰色的天空是寒冷的,碧蓝的湖
CIER指数用来反映就业市场景气程度,其计算方法是:CIER指数=市场招聘需求人数/市场求职申请人数。根据有关机构发布的数据,2018年第一季度CIER指数为1.91,第二季度为1.88,第三季度为1.97,第四季度为2.38。2018年第三季度,招聘需求
古人制墨,追求精益求精,尽善尽美,不仅要求材质上乘而且纯粹,连工艺,也是那般______,不像新墨,除了想以次充好之外,走量也在其内。原因之一,便是古人把墨看成是______的书写工具,远远大于笔的功用,所以,有很多文人雅士都参与了墨的制作。依次填入画横线
在有一个CPU和两台外设D1和D2,且能够实现基于优先级的抢占式调度算法的多道程序环境中,同时进入优先级由高到低的P1、P2、P3的3个作业,每个作业的处理程序和使用资源的时间如下:P1:D2(30ms),CPU(10ms),D1(30ms),CP
操作系统的主要功能是()。
最新回复
(
0
)