首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The estimates of the numbers of home-schooled children vary widely. The U. S. Department of Education estimates there are 250,00
The estimates of the numbers of home-schooled children vary widely. The U. S. Department of Education estimates there are 250,00
admin
2018-08-25
55
问题
The estimates of the numbers of home-schooled children vary widely. The U. S. Department of Education estimates there are 250,000 to 350,000 home-schooled children in the country. Home-school advocates put the number much higher—at about a million.
Many public school advocates take a harsh attitude toward home schoolers, perceiving their actions as the ultimate slap in the face for public education and a damaging move for the children. Home schoolers harbor few kind words for public schools, charging shortcomings that range from lack of religious perspective in the curriculum to a herdlike approach to teaching children.
Yet, as public school officials realize they stand little to gain by remaining hostile to the home-school population, and as home schoolers realize they can reap benefits from public schools, these hard lines seem to be softening a bit. Public schools and home schoolers have moved closer to tolerance and, in some cases, even cooperation.
Says John Marshall, an educational official, "We are becoming relatively tolerant of home schoolers. The idea is, ’Let’s give the kids access to public school so they’ll see it’s not as terrible as what they’ve been told, and they’ll want to come back.’"
Perhaps, but don’t count on it, say home-school advocates. Home schoolers oppose the system because they have strong convictions that their approach to education—whether fueled by religious enthusiasm or the individual child’s interests and natural pace—is best.
"The bulk of home schoolers just want to be left alone," says Enge Cannon, associate director of the National Center For Home Education. She says home schoolers choose that path for a variety of reasons, but religion plays a role 85 percent of the time.
Professor Van Galen breaks home schoolers into two groups. Some home schoolers want their children to learn not only traditional subject matter but also "strict religious doctrine and a conservative political and social perspective. Not incidentally, they also want their children to learn—both intellectually and emotionally—that the family is the most important institution in society."
Other home schoolers contend "not so much that the schools teach heresy(异端邪说), but that schools teach whatever they teach inappropriately," Van Galen writes. "These parents are highly independent and strive to ’take responsibility’ for their own lives within a society that they define as bureaucratic and inefficient."
According to Van Galen some home schoolers believe that _____.
选项
A、public schools take up a herdlike approach to teaching children
B、teachers in public school are not as responsible as they should be
C、public schools cannot provide an education that is good enough for their children
D、public schools are the source of bureaucracy and inefficiency in modern society
答案
C
解析
最后一段提到:有些home schoolers并不是认为“学校教了一些异端邪说,而是认为学校里教什么东西都不得其法”,因此C正确。A显然不是Galen的说法,与题意不符;B文中没有提到;D歪曲了Galen的意思。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JTH7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Musicians—fromkaraokesingerstoprofessionalviolinplayers—arebetterabletoheartargetedsoundsinanoisyenvironment,ac
A、Singingcouldleadtonewwaysoflearningaforeignlanguage.B、Learnersshouldn’tusemusicallthetimetolearnaforeign
RisingInequalityIsHoldingBacktheU.S.Economy[A]Inannouncinghisrunforthepresidencylastmonth,JebBushhassetan
RisingInequalityIsHoldingBacktheU.S.Economy[A]Inannouncinghisrunforthepresidencylastmonth,JebBushhassetan
Attentiontodetailissomethingeveryonecanandshoulddo—especiallyinatightjobmarket.BobCrossley,ahuman-resourceexp
Thereismuchdiscussiontodayaboutwhethereconomicgrowthisdesirable.Atanearlierperiod,ourdesireformaterialwealth
Drought,tsunami,violentcrime,financialmeltdown—theworldisfullofrisks.Thepoorareoftenmost【C1】______totheireffect
Drought,tsunami,violentcrime,financialmeltdown—theworldisfullofrisks.Thepoorareoftenmost【C1】______totheireffect
Drought,tsunami,violentcrime,financialmeltdown—theworldisfullofrisks.Thepoorareoftenmost【C1】______totheireffect
Dependingonwhichplayeryouask,the"Fevernova"ballthatsportsequipmentmakerAdidassaysprovidestheultimatesoccerexp
随机试题
初产妇,28岁。妊娠31周,定期产前检查及B超检查无异常,现发现先露部宽大不规则,浮,胎心136次/分,血压正常。根据以上结果,最恰当的处理是
骨架型缓释、控释制剂包括
()是指向委托人报告订立房地产交易合同的机会或提供订立房地产交易合同的媒介服务,并收取委托人佣金的行为。
某内装饰工程因遇暴雨损坏而返工,下列关于该损失赔偿的说法中,正确的是()。
同行拆借市场的特点有()。
艺术中的“模仿说”最先是由()提出的。
科技始终是与人们日常生活休戚相关的社会事业,公众既是科技福利的享受者,也是科技风险的承担者。科技传播任何时候都不能仅限于对科技知识和方法的普及,更应将目光转向科技的不确定性、风险以及科技与社会的关系。只有如此,才能真正实现公众的理解和参与,并在公众和专家之
在刚刚闭幕的高科技交易会上,无话费手机项目正式签约。这种新型的智能广告手机有望年内面世,“打手机不花钱”将不再是梦想。以下哪项断定,最不可能与上述无话费手机的功能和特点相符?
设随机变量X和Y同分布,概率密度为f(x)=,则a的值为().
A、TheUnitedStatesCopyrightOfficecreatedit.B、Itdoesnotprotectartists’techniquesandprocedures.C、Ithasnotbeencha
最新回复
(
0
)