首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
In Western countries people have been using the installment plan since the first half of the twentieth century. Today, a large n
In Western countries people have been using the installment plan since the first half of the twentieth century. Today, a large n
admin
2017-03-21
44
问题
In Western countries people have been using the installment plan since the first half of the twentieth century. Today, a large number of families in Great Britain buy furniture, household goods and cars by installments. In the US, the figure is much higher than in Great Britain, and people there spend over 10 percent of their income on the installment plan.
The price of an article bought on installments is always higher than the price that would be paid by cash. There is a charge for interest. The buyer pays one quarter or one third of the price as a down payment when the goods are delivered to him. He then makes regular payments, weekly or monthly, until the full price is paid up. The legal ownership of the goods remains with the seller until the final payment has been made.
Installment buying has advantages and disadvantages. It can help couples with small incomes to furnish their homes and start housekeeping. It increases the demand for goods, and in this way helps business and employment. There is, however, the danger that when business is bad, installment buying may end suddenly, making business much worse. This may result in a great increase in unemployment. If the people on the installment plan lose their jobs, they will probably not be able to make their payments. If great numbers of people are not able to pay their installment debts, there is a possibility that businessmen cannot collect their debts and will therefore lose money. If businessmen lose money or fail to make a satisfactory profit, it becomes more likely to have a depression.
This is why, in some countries, the government controls the installment plan by fixing the amount of the down payment to discourage people from buying more than they can pay for on the installment plan.
What will happen to a buyer if he fails to make the full payment for an item bought on installments?
选项
A、He might lose his job.
B、He will stop owning the item he has bought.
C、He will have to sell what he has bought.
D、He will go into debt.
答案
B
解析
细节理解题。根据第二段最后一句“The legal ownership of the goods remains with the seller until the final payment has been made.”可知,如果购买者无法为分期付款购买的商品付完款的话,他就不再拥有他买的商品。故选B项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JTXC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
ProfessorSmithrecentlypersuaded35people,23ofthemwomen,tokeepadiaryofalltheirabsent-mindedactionsforafortnig
Inatelephonesurveyofmorethan2,000adults,21%saidtheybelievedthesunrevolved(旋转)aroundtheearth.An【C1】______7%di
______,motherwillwaitforhimtohavedinnertogether.
Manythingsaboutlanguageareamystery,andmanywillalwaysremainso.Butsomethingswedoknow.First,weknowthatal
Theyoungerthechild,themorereadilythemothergivesintohisdemandstoavoid______him.
Ourairplanewasjustbesidestheairportbuilding.Itdidnotlooktoostrongtome,butIdecidednottothinkaboutsuchthin
WhenJanewasin7thgrade,shefoundthattherewasalotoftroubleinreading.Hermotherusedtositbyherside,andexpla
It’shightime()aboutthetrafficproblem.
Wewouldcontactyournearestrelative______anyaccidentoccurring.
Mostofthestudentsaresaidto______theproposednewtrainingsystem.
随机试题
Whena________comestobeadoptedbyapopulationasitsprimarylanguage,andchildrenlearnitastheirfirstlanguage,itbec
背景某大型民航设计院通过公开投标方式中标某4D机场的航站楼工程建设,并与业主签订了工程总承包合同。由于工程总承包企业为设计单位,没有相应施工资质。因此,通过公开招标的方式选择有相应资质的施工总承包企业施工。业主单位根据国家规定聘请了施工监理单位。事件一。
下列关于嵌顿性腹股沟疝的叙述,正确的是()
投标人应当按照招标文件的要求编制投标文件。下列属于投标文件内容的是()。
简述执法与司法的区别。
2013年该城镇人均可支配收入为()。
Thegovernmentdecidedtotakea_____actiontostrengthenthemarketmanagement.
A、 B、 C、 D、 A
设A为n阶正定矩阵,α1,α2,…,αn为n维非零列向量,且满足αiTA-1αj=0(i≠j;i,j=1,2,…,n).试证:向量组α1,α2,…,αn线性无关.
数据仓库体系结构通常采用三层结构,中间层是【】。
最新回复
(
0
)