首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Speaking two languages wasn’t necessarily good for people. B、More people began to study a foreign language. C、Bilingual people
A、Speaking two languages wasn’t necessarily good for people. B、More people began to study a foreign language. C、Bilingual people
admin
2019-04-23
30
问题
In the early 1950s, researchers found that people scored lower on intelligence tests if they spoke more than one language.(23)Researchers in the 60s found the opposite—bilingual people scored higher than monolinguals— people who speak only one language. So which is it? Researchers presented their newest studies last month at a meeting of the American Association for the Advancement of Science. The latest evidence shows that being bilingual does not necessarily make people smarter.(24)But researcher Ellen Stock says it probably does make you better at certain skills because bilingual people are often better at controlling their attention—a function called the executive control system. Her work shows that bilingual children are better able to separate a word from its meaning, and more likely to have friends from different cultures. Bilingual adults are often four to five years later than others in developing dementia or Alzheimer’s disease(老年痴呆症). Foreign language study has increased in the United States. But linguist Alison Mackey at Georgetown University points out that(25)English-speaking countries are still far behind the rest of the world. In England, like in the United States, he says, bilingualism is seen as something special and unique and something to be commented on, whereas in many other parts of the world being bilingual is just seen as a natural part of life.
23. What did researchers find in the 1960s?
24. What does Ellen Stock find about bilingual people?
25. What does Alison Mackey say about bilingual education in the United States?
选项
A、Speaking two languages wasn’t necessarily good for people.
B、More people began to study a foreign language.
C、Bilingual people scored higher on intelligence tests.
D、People had better study a foreign language earlier.
答案
C
解析
推理判断题。本题问的是研究人员在20世纪60年代的研究发现。短文开始部分提到,60年代的研究得出了与50年代的研究相反的结论:双语者比只懂一种语言的单语者在智力测试中得分更高。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JUZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
OnFoodSafety,aLongListbutLittleMoneyA)Thissummertherehasbeenadrumbeatoffood-relatedillnesses.Strawberries
TheGulfBetweenCollegeStudentsandLibrariansA)Studentsrarelyasklibrariansforhelp,evenwhentheyneedit.Thisis
Researchershaveidentified1.4millionanimalspeciessofar—andmillionsremaintobediscovered,named,andscientificallyde
Executivepaychecksmightgrabthemostheadlines,butit’stop-tiermedicalprofessionalswhoarebringinginthebiggestsalar
WhyYouShouldn’tFreakOutAboutSwarmingHoneybees—andHowtoSaveBeesFromThoseWhoDoA)Formanypeople,thelate-spri
HowShouldTeachersBeRewarded?[A]Weneverforgetourbestteachers—thosewhoinspireduswithadeeperunderstandingorane
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledDueAttentionShouldBeGiventoHandwriting.Youshou
A、Theirdeathrateistoohightobeneglected.B、Governmentspaylittleattentiontotheissue.C、Theywanttowinthepublic’s
A、Support.B、Disapprove.C、BothofAandB.D、NeitherofAandB.A短文提到,格洛斯特郡切尔滕纳姆市的万圣中学的老师称奢侈手包并不适合用来装A4文件、课本和体育用品。由此不难推断,万圣中学的
A、Monday.B、Tuesday.C、Wednesday.D、Thursday.B文中开头提到周二国家统计局公布的数据显示,截至2015年末,中国大陆男性人口达到7.0414亿人,而女性人口则为6.7048亿人。故选B。
随机试题
使献血者产生不良反应的精神因素不包括
甲状腺功能减退患者的临床表现不包括
2019年5月,某小汽车生产厂将一辆自产成本为80万元的超豪华小汽车以不含增值税140万元的价格销售给了刘女士,已知小汽车生产环节的消费税税率为9%,超豪华小汽车在零售环节的消费税税率为10%。该小汽车生产厂就此项业务应该缴纳消费税()
某公司正在采用成本模型和存货模型确定其最佳现金持有量,相关资料如下:资料一:利用成本模型预测,企业有四种现金持有方案,各方案有关成本资料如下表所示。资料二:利用存货模型进行预测,假设公司现金收支平衡,预计全年(按360天计算)现金需要量为250000
加工一种轴承,其规格为10±0.08mm,要求过程能力指数CpK≥1。收集25组数据绘分析用控制图,未显示异常。计算得到:μ≈10.04mm,σ≈O.02mm。CpK为()。
医务社会工作的功能中,寻求与整合资源包括()。
最近,英国研究人种智商的学者理查德.林恩得出了一个令亚洲人感到既惊讶又高兴的研究结论:中国人、日本人、朝鲜人是全世界最聪明的人,拥有全世界最高的平均智商,平均值为105。之后的排位是欧洲人(100)、爱斯基摩人(91)等。人种智商最低的地区是南非沙漠高原的
(2007年)
Mostconsumersfounditimpossibleto______bottledwaterfromtapwaterduringtheexperimentaltastetests.
Althoughinteriordesignhasexistedsincethebeginningofarchitecture,itsdevelopmentintoaspecializedfieldisreallyqui
最新回复
(
0
)