首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The human brain contains 10 thousand million cells and each of these may have a thou sand connections. Such enormous numbers use
The human brain contains 10 thousand million cells and each of these may have a thou sand connections. Such enormous numbers use
admin
2009-01-15
35
问题
The human brain contains 10 thousand million cells and each of these may have a thou sand connections. Such enormous numbers used to discourage us and cause us to dismiss the possibility of making a machine with human-like ability, but now that we have grown used to moving, forward at such a pace we can be less sure. Quite soon, in only 10 or 20 years perhaps, we will be able to assemble a machine as completes as the human brain, and if we can we will. It may then take us a long time to render it intelligent by loading in the right software(软件)or by altering the architecture but that to will happen.
I think it certain that in decades, not centuries, machines of silicon (硅) will arise first to rival and then exceed their human ancestors. Once they exceed us they will be capable of their own design. In a real sense they will be able to reproduce themselves. Silicon will have ended carbon’s long control. And we will no longer be able to claim ourselves to be the fi nest intelligence in the known universe. As the intelligence of robots increases to match that of humans and as their cost declines through economies of scale we may use them to expand our frontiers, first on earth through their ability to withstand environments, harmful to ourselves. Thus, deserts may bloom and the ocean beds be mined. Further ahead, by a combination of the great wealth this new age will bring and the technology it will provide, the construction of a vast, man-created world in space, home to thousands or millions of people, will be within over power.
选项
A、By making it work in such environments as deserts, oceans or space.
B、By working hard for 10 or 20 years.
C、By either properly programming it or changing its structure.
D、By reproducing it.
答案
C
解析
依据文章第一段第五~七行:It may then take us a long time to render it intelligent by loading in the right software or by altering the architecture but that to will happen.其中loading in the right software与该题programming相吻合。altering the architecture与changing its structure相对应。故C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JXAd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Childrenlearnalmostnothingfromtelevision,andthemoretheywatchthelesstheyremember.Theyregardtelevisionpurely26
Everybodygetssick.Diseaseandinjurymakeussufferthroughoutourlivesuntil,finally,someattackonthebodybringsour
Studythefollowinggraphcarefullyandwriteacompositionofabout120wordsonFamilySizeinbigcities.Yourcompositionmu
JamesBelasco:Whentheemployeecausesaproblem,helphimorhertorecognizethat.Describehowyoufeelaboutthesituat
Itisalwayshardforasmallfishtoliveinabigpond.Pluto’srecentdeparturefromtheclassicalplanetfamilyclearlyprov
Mostmothershaveagoodpieceofadvice:Nevergointoasupermarkethungry!Ifyougoshoppingforfoodbeforelunchtime,you
Mr.MikeSmith:Itwasn’taneasydecision,butwe’vebeenaskingforadecentwageforyears.Nowatlastpeoplearebegin
YouhavereadthefollowingmagazineadvertisementinwhichanAmericangirlislookingforpen-friendsandyouwanttogetint
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediatelyaroundlargecitieswithfactoriesandheavyautomob
"Anyapplestoday?"Effieaskedcheerfullyatmywindow.Ifollowedhertohertruckandboughtakilo.Oncredit,ofcourse.【C1
随机试题
当企业将人力资源视为企业的成本时,会采用的人力资源战略是()
婴儿腹泻重度脱水的主要诊断依据是
慢性肺源性心脏病急性期呼吸衰竭给氧原则是()
融资决策具有综合性、政策性和调节性等特点,其中()是融资决策的关键。
当控制图同时满足以下两个条件:一是点子几乎全部落在控制界限之内;二是控制界限内的点子排列没有缺陷,就可以认为生产过程基本上处于稳定状态。点子几乎全部落在控制界限之内,是指应符合下列()要求。
人民币活期存款通常1元起存,个人活期存款按季结息,按结息日挂牌活期存款利率计息。()
按财政收入管理权限分类,将财政收入分为()。
以下纳税人发生的情形中,不属于变更税务登记的情况是()。
设f(u,v)为二元可微函数,z=f(xy,yx),则=_________.
PhilipAndrewissixteenandheisabouttoleaveschool.Hecomestomeforadvice【11】week.Heislookingforan【12】jobandhe
最新回复
(
0
)