首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The possibility of ruining her family. B、Becoming aware of her declining health. C、The fatigue from living a fast-paced life.
A、The possibility of ruining her family. B、Becoming aware of her declining health. C、The fatigue from living a fast-paced life.
admin
2019-02-27
64
问题
How often do you say to people “I’m busy” or “I haven’t got time for that”? [12] It’s an inevitable truth that all of us live a life in the fast lane, even though we know that being busy is not always particularly healthy.
Growing up in New Zealand, everything was always calm and slow. People enjoyed the tranquility of a slower pace of life. [13] But after I moved to Tokyo and lived there for a number of years, I got used to having a pile of to-do lists, and my calendar always looked like a mess with loads of things to do written across it. I found myself filling my time up with endless work meetings and social events, rushing along as busy as a bee.
[14] Then, one day I came across a book called In Praise of Slowness and realized that being busy is not only detrimental but also has the danger of turning life into an endless race. So, I started practicing the various practical steps mentioned by the author in the book, and began to revolt against the very idea of being too busy. [15] It doesn’t mean that my to-do lists no longer exist, but I’ve become more aware of the importance of slowing down, and making sure that I enjoy the daily activities as I carry them out. From now on, when someone asks you how your life is, try responding with words like “exciting” and “fun”, instead of the cultural norm that says “busy”. See if your experience of tranquility that follows.
Questions 12 to 15 are based on the passage you have just heard.
12.What does the speaker think is an inevitable truth?
13.What does the speaker say about her life in Tokyo?
14.What made the speaker change her lifestyle?
15.What happened after the speaker changed her lifestyle?
选项
A、The possibility of ruining her family.
B、Becoming aware of her declining health.
C、The fatigue from living a fast-paced life.
D、Reading a book about slowing down.
答案
D
解析
浏览四个选项,根据选项中出现的ruining her family,her declining health,fast-paced life,slowing down等词可以推测,该题应该和生活方式带来的影响和问题有关,可能涉及某人的心态转变、生活中遇到的问题等。题干问的是什么让讲话者改变了自己的生活方式。文中提及,后来有一天,讲话者偶然发现一本叫作《慢活》的书,然后她才意识到忙碌不仅有害,而且还可能会把生命变成一场无休止的比赛,故答案为D(读到一本与慢节奏生活有关的书)。A项(可能会毁了自己的家庭)和C项(快节奏生活带来的疲惫)在文中均未提及,故排除。B项(意识到健康受到损害)不是直接原因,文中提到尽管人们知道快节奏有害健康一,但人们仍然没有改变快节奏的生活方式,讲话人是读了《慢活》后才决定改变快节奏生活方式的,故排除B项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JYH7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、It’swell-structured.B、It’swell-supervised.C、It’smandatory.D、Itcanbehelpful.D选项都是以It开头的,是关于它怎么样的。题目问的是RichardWeis
Atsomepointin2008,someone,probablyineitherAsiaorAfrica,madethedecisiontomovefromthecountrysidetothecity.T
A、Teenagersobeyedtheirparents’adviceanddidn’tdothemultitaskagain.B、Two-fifthsoftheteenagerscontinuedtodothemu
瓷器(porcelain)起源于中国,是中华民族对世界文明做出的伟大贡献。“瓷器”与国家名“中国”在英文中同为一词。这一现象充分说明精美的中国瓷器完全可以作为中国的标志。瓷器,因其外观美、强度高而价值不菲。早在欧洲人掌握瓷器制造技术的1000年之前。中国人
A、Thesurfaceoftheearthismadeupby12hugeplates.B、Thesurfaceisthemostimportantpartoftheearth.C、Wecannowtel
AreyourFacebookfriendsmoreinterestingthanthoseyouhaveinreallife?Hashigh-speedInternetmadeyouimpatientwithslo
A、Showingotherpeoplehowmuchwecareaboutthem.B、Respectingthefeelingsandemotionsofotherpeople.C、Understandingand
Apioneeringheadteacheriscallingforallsecondaryschoolstofollowhisleadandstartclassesat11am,allowingteenagers
BoththeSenateandHousehealthcarebillsproposeincentivestoboostcorporatewellnessprogramsthataimtohelpemployeess
BoththeSenateandHousehealthcarebillsproposeincentivestoboostcorporatewellnessprogramsthataimtohelpemployeess
随机试题
每块骨骼肌都包括_______和_______两部分。
下列属于烷化剂类抗肿瘤药物的为对烷化剂的作用特征描述不正确的是
A.泻南补北B.扶土抑木C.滋水涵木D.培土生金E.佐金平木
某公路在施工过程中发生了以下事件:事件1:施工过程中发生下列事件,承包人提出索赔要求:(1)开工后由于征地拆迁的问题,施工受到当地群众的阻挠。(2)基坑开挖的时候,发现地下水位过高,挖土排水困难,增加了基坑支护费用。
(2017年)影响供给的主要因素是()。
纳税人下列经营业务的收入,可以分期确认收入并据以计算企业所得税应纳税所得额的有()。
用竹签等把切好的羊肉块连贯起来做成羊肉串,是叫“穿羊肉串”呢,还是叫“串羊肉串”呢?这两种说法现在都有,在卖羊肉串的店铺里,有写作“手工穿羊肉串”的,也有写作“手工串羊肉串”的。据考证,“穿”和“串”虽然都有“连贯”的意思,但二者的区别还是很明显的。这段
打开窗体时,触发事件的顺序是
A、 B、 C、 A本题图片显示的是三种不同的职业。由句中No.3MiddleSchool(第三中学)和students(学生)两处可推知句子主语的职业是教师,选[A]。
A、Twenty.B、Twenty-four.C、Twenty-six.D、Twenty-eight.C推断题。根据文中提到的ThestudybytheUniversityofOxfordandtheLondonSchoolo
最新回复
(
0
)