首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To learn about the way they react to echoes. B、To look for the way of enhancing hearing ability. C、To find which parts of the
A、To learn about the way they react to echoes. B、To look for the way of enhancing hearing ability. C、To find which parts of the
admin
2012-12-13
42
问题
In some children who go blind, certain parts of the brain that normally control vision appear to switch jobs and focus instead on sound, a new study has found.
The study, by researchers at the University of Montreal, involved 7 adults who could see and 12 adults who had lost their vision when they were children. Each participant sat in a room with 16 loudspeakers at different locations. The room was designed so that there were no echoes. During the experiment, the speakers irregularly produced sounds. Participants had to point to where the sounds were coming from. Meanwhile, the researchers monitored blood flow in the brains of the participants to see which brain structures were working during the task.
The results showed that 5 of the blind participants were very good at pointing to where sounds were coming from. In these people, blood flow increased in the visual cortex — an area at the back of the right side of the brain. This part of the brain is usually associated with vision. The other 7 blind participants showed no increase in activity in the visual cortex. These people didn’t do very well at picking out where sounds were coming from. Now, the researchers are looking at whether these people have gained an enhanced sense of touch instead of sound to replace their lost vision. The scientists say that their study shows how adaptable parts of the brain can be.
Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.
32. What is the purpose of the experiment described in the passage?
33. What were the participants of the experiment asked to do?
34. During the experiment, why was blood flow in the brains of the participants measured?
35. What can best summarize the main idea of the passage?
选项
A、To learn about the way they react to echoes.
B、To look for the way of enhancing hearing ability.
C、To find which parts of the brain were functioning.
D、To expose the relationship between seeing and touching.
答案
C
解析
选项均以不定式开头表明,本题考查行为目的。由短文中提到的the researchers monitored blood flow…to see which brain structures were working…可知,研究人员对血液流向进行观测是为了搞清楚大脑哪部分在起作用,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JYb7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Aterribleaccidenthappened;peopleweresaddenedwhentheywatchedthe________sightonTV.
______amongblackpeopleinSouthAfricaisessentialifprogressistobemade.
Manypeopletoday,worldwide,rememberexactlywhattheyweredoingwhenJohnFKennedywas______inDallas.
Thereisanincorrectassumptionamongscientistsandmedicalpeoplethateveryoneagreesonwhatabenefittoanindividual.
Asurprisinglylongtimehad______betweenthediscoveryofthebodyandthearrivalofthepolice.
A、Thedevelopmentofbabies’languageability.B、Thedevelopmentofbabies’brain.C、Thewaysofbabies’communicatingwithadul
A、Delegationisatickettoforeigntrade.B、Managersshouldn’tmerelybea"doer".C、Leadershipisabornability.D、Delegation
Afterhearingthestoryofthepoverty-strickentown,sheinsistedthat______(派她去那个很远的小镇工作).
随机试题
延伸率和断面收缩率其数值越大则________越好。
在Excel2003中,若某一单元格中键入的数值位数超过了11位,则该数值将______显示。
体内大部分胆红素是从下列哪种物质分解代谢产生的
审查建设规模、建设标准、配套工程、设计定员等是否符合原批准的可行性研究报告或立项批文的标准。对总概算投资超过批准投资估算()的,应查明原因,重新上报审批。
产生国债的直接原因是由于()。
证券市场监管的经济手段是指通过运用()等经济手段对证券市场进行干预。
李某每月工资薪金所得费用扣除额为( )元。李某该纳税年度应纳个人所得税税额为( )元。
投资组合管理中,进行决策过程的步骤包括()。
下面关于PC机的并行接口的叙述中,错误的是( )。
Recentstudiesshowthatadvertisingusually______competitionandthereforelowerprices.
最新回复
(
0
)