首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Parents might say "honesty is the best policy," but when it comes to talking with their own children, mom and dad lie surprising
Parents might say "honesty is the best policy," but when it comes to talking with their own children, mom and dad lie surprising
admin
2018-08-10
76
问题
Parents might say "honesty is the best policy," but when it comes to talking with their own children, mom and dad lie surprisingly often, finds a new study carried out by researchers in the University of Toronto, Canada.
Almost every parent in the study admits having come up with some tales to influence a child’ s actions and feelings. For example, a parent is annoyed by a child’s crying and says, "The police will come to get you if you don’t stop crying now. " In another example, an uncle has just died and the child is told that he has become a star to watch over the child.
Whether parents lie to benefit themselves or to protect the child, researchers suggest such
talltales
could give children mixed messages at a time when they are trying to figure out how to deal with the social world.
Lies could also harm the parent-child relationship. It could even keep children from learning certain rules. "If I am always lying to the child in order to get the child to do X, Y, or Z, then they have never learned why they should do X, Y , or Z." Heyman, one of the researchers, said.
Heyman also said, "It is common for parents to try out various ways, including lying, to guide a child, but most parents never think about how it will influence their child. I think parents should figure it out in advance what their general beliefs are, so when it comes to the situation you’re working with your beliefs rather than what comes into your head at the moment."
According to the research, how may children be affected by their parents’ lies?
选项
A、They may fall behind in school.
B、They may lie to their parents too.
C、They may get confused about the society.
D、They may feel they are being overprotected.
答案
C
解析
推理题。题干意为“根据研究调查,父母的谎言会对孩子造成什么样的影响?”。文章第三段“…give children mixed messages at a time when they are trying to figure out how to deal with the social world.”,由此可推理出,父母的谎言会影响孩子们对于社会的理解,故C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Jcrd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Howdoesthemanlikehishaircut?
Accordingtothepassage,whatisitthatalmosteveryonedoesonSunday?
Lawsthatpunishparentsfortheirlittlechildren’sactionsagainstthelawsgetparents______.
Whattimedoesthewomanoftengettoherofficeeverymorning?
DearHilda,I’vejustheardofmymotherhassuddenlybeen76.______takenill,andI’dliketogoandseewhatsheis.T
LatelyIhavebeennoticingthegreatnumberofelectricalappliances(电器)onthemarket.Itseemstomethatthereare(36)
MostfamiliesinChinahopedtheirsinglechildrenwill1.______haveahappyfuture,sotheyareverystrict
AstudyofauniversityinShanghaihadfoundthatmanyofthestudentsthereareusingaquote(引语)fromtheItalianpoetDante
Ihope______roundthetouristsitesbyaspecialistguide.
Thewriterisa______.Whoisherfavouritewriter?
随机试题
晕厥易发生于下列哪种瓣膜病
一中年患者长期左耳溢脓,近有血性分泌物,CT检查显示局限于鼓窦软组织病灶,周边骨质破坏,以下正确的处理为
鉴别胸膜摩擦音和心包摩擦音主要依靠( )
建筑高度大于()的住宅建筑和其他建筑高度大于24m的非单层建筑属于高层建筑。
“预付账款”科目明细账中若有贷方余额,应将其记人资产负债表中的()项目。
看跌期权也被称为“认购权”。()
①科学家们知道,研究和理解海洋动物的独特语言,需要______年累月的时间。②严厉打击社会上的黑社会性质的恶势力,______它们滋生的土壤,是公安机关义不容辞的责任。③他听到了群众大声的______,仍头也不回地走到车里。填入划横
A.It’sassimpleasthat.B.Iwasfrightenedofthem.C.Oh,Iwouldn’tbewithoutone.D.Itusedtotakeages.Interviewer:
下列关于漏洞扫描技术和工具的描述中,错误的是
A、ThisisthebiggesttakeoverbattleforChina.B、China’sbidwillprobablytriggeracostlybidingcompetitionoverthecompan
最新回复
(
0
)