首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Every business needs two things, says Skullcandy CEO Rick Alden: inspiration and desperation. In 2001, Alden had both. He’d sold
Every business needs two things, says Skullcandy CEO Rick Alden: inspiration and desperation. In 2001, Alden had both. He’d sold
admin
2014-05-14
71
问题
Every business needs two things, says Skullcandy CEO Rick Alden: inspiration and desperation. In 2001, Alden had both. He’d sold two snowboarding businesses, and he was desperately bored. But he had an idea; He wanted to make a new kind of headphone.
" I kept seeing people missing their cell phone calls because they were listening to music," he explains. "Then I’m in a chairlift(索道) , I’ve got my headphones on, and I realize my phone is ringing. As I take my gloves off and reach for my phone, I think, " It can’t be that tough to make headphones with two plugs, one for music and one for your cell phone. " Alden described what he wanted to a designer, perfected a prototype, and outsourced(外包) manufacturing overseas.
Alden then started designing headphones into helmets, backpacks—anywhere that would make it easy to listen to music while snowboarding. " Selling into board and skate shops wasn’t a big research effort," he explains. "Those were the only guys I knew!"
Alden didn’t want to be a manufacturer. And by outsourcing, he’d hoped he could get the business off the ground without debt. But he was wrong. So he asked his wife, "Can I put a mortgage(抵押贷款) on the house? She said, ’ What is the worst thing that can happen? We lose the house, we sell our cars, and we start all over again. ’ I definitely married the right woman!"
For the next two years, Alden juggled mortgage payments and payments to his manufacturers. "Factories won’t ship your product till they get paid," he says. " But it takes four or five months to get a mortgage company so upset that they knock on your door. So we paid the factory first. "
Gradually, non-snowboarders began to notice the colourful headphones. In 2006, the company started selling them in 1,400 FYE (For Your Entertainment) stores. "We knew that nine out of ten people walking into that store would be learning about Skullcandy for the first time. Why would they look at brands they knew and take home a new brand instead? We had agreed to buy back anything we didn’t sell, but we were dealing with huge numbers. It’d kill us to take back all the products. "
Alden’s fears faded as Skullcandy became the No. 1 headphone seller in those stores and tripled its revenue to $120 million in one year. His key insight was that headphones weren’t gadgets; they were a fashion accessory. " In the beginning," he says, " that little white wire that said you had an iPod—that was cool. But now wearing the white bud means you’re just like everyone else. Headphones occupy this critical piece of cranial real estate and are highly visible. "
Today, Skullcandy is America’s second-largest headphone supplier, after Sony. With 79 employees, the company is bigger than Alden ever imagined.
How did Alden solve the money problem?
选项
A、He sold his house and his cars.
B、Factories could ship products before being paid.
C、He borrowed money from a mortgage company.
D、He borrowed money from his wife’s family.
答案
C
解析
细节题。由题干中的the money problem定位至第四段第四句“So he asked his wife,‘Can I put a mortgage(抵押贷款)on the house?”和第五段首句“For the next two years,Alden juggled mortgage payments and payments to his manufacturers.”由此可知,他是通过抵押贷款来解决资金问题的,故[C]为答案。由原文可知,奥尔登只是把房屋抵押了,并未卖出,[A]与文意不符,故排除;由第五段第二句中的“Factories won’t ship your product till they get paid”排除含义相反的[B];由原文第四段末尾可推知,他只是征求妻子对抵押贷款的意见,并未提及向妻子的家庭借钱,故排除[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JiUK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Thoughtheyoungladywasveryprettyandgracious,shewasnone______happierforherbeauty.
Theoldmotherfeltworriedabouttheyoungcouplewhoalwayscouldn’tsee______onproblems.
Whichofthefollowingitalicizedphrasesindicatesasubject-predicaterelation(主谓关系)?
Thesearedarkdaysforthebookbusiness.Borders,aonce-hugebookseller,(1)_____onJuly18ththatitwillclosedownitsrem
Ayoungconsultant’slifeistiring.A(1)_____weekstartsbeforedawnonMonday,witharushtotheairportandaflightto(2)_
Mostchildrenwithhealthyappetitesarereadytoeatalmostanythingthatisofferedthemandachildrarelydislikesfood(1)__
______forthetimelyinvestmentfromthegeneralpublic,ourcompanywouldnotbesothrivingasitis.
TheBattleofNormandywasfoughtduringWorldWarIIinthesummerof1944,betweentheAlliednationsandGermanforcesoccupy
Moreandmoreyoungathletesaretakingpartinrisky,adventurousactivitiescalled"extremesports",or"X-sports".Itsphilos
Theyallturnedadeafeartoheradvice,______theyknewitwouldbehelpfultoreducerisk.
随机试题
x6132型铣床主轴的中轴承是决定主轴工作平稳性的主要轴承,采用___________。
关于传染病监督管理机构正确的是
下列关于卫生民事责任的特征叙述错误的是
招标人以招标公告的方式邀请不特定的法人或者其他组织来投标,这种招标方式是下列哪项?()
下列属于资料的核实内容的是()。
CreditMetricsTM计算资产组合风险价值的两种方法是()。
下列各项中,不属于财务绩效定量评价指标的是()。
已知平面直角坐标系xOy上的区域D由不等式组给定,若M(x,y)为D上的动点,点A的坐标为(√2,1),则z=的最大值为()
货币主义者通常认为()。
继承权的权利主体是()。
最新回复
(
0
)