首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
In order to learn a foreign language well, it is necessary to overcome the fear of making mistakes. If the primary goal (目标) of
In order to learn a foreign language well, it is necessary to overcome the fear of making mistakes. If the primary goal (目标) of
admin
2011-03-26
52
问题
In order to learn a foreign language well, it is necessary to overcome the fear of making mistakes. If the primary goal (目标) of language use is communication (交际) , then mistakes are secondary considerations that may be dealt with gradually. On the other hand, students should not ignore their mistakes. The language learner may observe how native speakers express themselves, and how native expressions differ from the way the learner might say them. For example, a Spanish speaker who has been saying "I do it" to ex press willingness to do something in the immediate future, could, by communicating with native speakers of English, observe that native speakers actually say "I’ll do it". The result can serve as a basis for the student to change his way of using the present tense in English. But a student who is unwilling to communicate in the first place would lose this opportunity to, learn by trial and error.
The main idea that passage wants to tell us is that at the very beginning, ______.
选项
A、we should not be afraid of making mistakes when speaking a foreign language
B、we must learn a foreign language well as it is very useful
C、we can learn a foreign language without making any mistakes
D、English is an international language
答案
A
解析
此考题为理解题。文章中讲...it’s necessary to overcome the fear of making mistakes,其意应为“克服惧怕心理很有必要”,因此,A正确,B和C概念不对,D与本篇文章内容不相关。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JlvC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Accordingtothepassage,thecomingofonlinejobsearchingbrings______.TheInternetismakingthehiringprocesslongerfo
Thefirstsailorpretendedtobeillbecausehewantedto______.Whenthecaptainknewhehadbeendeceived,he______.
Youcouldn’tbelievehim,forhehadonlya(an)______understandingofhistask.
Ididnotlosetemperwhenhetoldmethathewantedtorunawayfromhome;instead,Itriedto______withhim.
Thispassageisabout______.Ineachaccidentthedriverwas______.
Iwasjustpreparingtogotobed(whenthetelephonebellrang).
You______meyourtelephonenumberincasesomeonewantstocontactyou.
It’sstillearlyinthemorning.Thereisn’t______intheoffice,
随机试题
盐酸克伦特罗用于
男,45岁。因反复机会性感染入院,检查发现患者伴发卡波西肉瘤。应首先考虑的诊断是
对头孢菌素描述错误的是
关于刑法解释的说法,下列哪一选项是正确的?(2009年卷二1题,单选)
根据《招标投标法》,下列关于招标投标的说法,正确的是()。
以下各项中,贷款担保方式与其他三项完全不同的是()。
在重要政治活动场所观看演出,导游应提醒游客,演出结束,旅游团行离席,以示尊重。()
下列对于城市风采的描述搭配正确的是()。
(2010年真题)被代理人死亡后,委托代理人实施的代理行为仍然有效的有()。
YouwillneverguesswhomI______onthestreetyesterday.
最新回复
(
0
)