首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They’re honest and do only the just things. B、They’re very well-off and have achieved a lot. C、They work hard and deserve grea
A、They’re honest and do only the just things. B、They’re very well-off and have achieved a lot. C、They work hard and deserve grea
admin
2016-04-03
65
问题
[22]In the United States many have been told that anyone can become rich and successful if he works hard and has some good luck. When one becomes rich he wants people to know it. And even if he does not become very rich, he still wants people to think that he is. That’s what "Keeping up with the Joneses" is about. The expression was first used in 1913 by a young American named Arthur Momand. Momand looked around him and noticed that many people do things just to keep up with their neighbors: [23]they try to look as rich and as successful as their neighbors. He saw the funny side of it and started to write a series of short stories. He called it "Keeping up with the Joneses", because "Jones" is a very common name in the United States. [23] "Keeping up with the Joneses" came to mean keeping up with people around you. [241Momand’s series appeared in different newspapers across the country for over 32 years.
People never seem to get tired of keeping up with the Joneses. That is one reason why they read the "right" books, go to the "right" universities and eat at the "right" restaurants.
Every city has an area where people want to live because others will think better of them if they do. And there are "Joneses" in every city of the world. But one must get tired of trying to keep up with the Joneses, because no matter what one does, Mr. Jones always seems to be ahead.
22. According to the speaker, what impression do many Americans want to leave on others?
23. What does the expression "Keeping up with the Joneses" mean?
24. How did the expression "Keeping up with the Joneses" get popular?
25. What does the speaker think of the practice of "Keeping up with the Joneses"?
选项
A、They’re honest and do only the just things.
B、They’re very well-off and have achieved a lot.
C、They work hard and deserve great reward.
D、They keep pace with the economic development.
答案
B
解析
短文说,当人们富有了他们希望别人知道,甚至并不很富有时也希望别人知道。所以B正确。选项为某些人的状况描述。答案中的well-off对应开头重复了3遍的rich,achieve a lot对应文中的successful,同义替换是答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JmG7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Becausetheycan’taffordto.B、Becausetheythinksmallhousesaremorecomfortabletolivein.C、Becausebighousesareusua
A、Animalpaintingwaspartofthespirituallifeofthetime.B、DeerwereworshipedbytheancientCro-Magnonpeople.C、Cro-Magn
A、Hehadbeeninjailbefore.B、Hewasunworthyofsympathy.C、Hewasunlikelytogetemployed.D、Hehadcommittedthesamesort
A、Skiptheprofessor’sclass.B、Talkwiththeviolinist.C、Performinaconcert.D、Gotoenjoytheconcert.D对话中男士提到教授刚才谈论的著名小提琴
A、Hedidn’tlikeitatall.B、Hedidn’tthinkmuchofit.C、Helikedsomepartofit.D、Heenjoyeditasawhole.D对话中女士问男士对贾斯汀(
March17thisStPatrick’sday,acelebrationofallthingsIrish—andofonethinginparticular.AroundIrelandandallover
Encouragementandpraisecancomeinmanyforms,andsomewaysarebetterforchilddevelopmentthanothers.Researchersatthe
Ifleadership,atitsmostbasic,consistsofgettingthingsdonethroughothers,thenpersuasionisoneoftheleader’sessenti
A、Itsavestime.B、Itincreasesparkingcapacity.C、Itensuresdrivers’safety.D、Itreducescardamage.B短文提到,开发者对此项技术很有信心,使用它可
A、Dr.Andersonlikessharpglassesespecially.B、Dr.Andersonmaynotbeagoodchoice.C、Dr.Andersonisleavingthecountry.D
随机试题
对于国际惯例,我国的态度是()
采用市场比较法进行地价评估时,所选用的交易案例与待估宗地应具有()。
为了防止对设备产生工频干扰,对信息技术设备供电电源宜采用下列接地系统中的()。
修建性详细规划的工作成果不包括()。
根据对顶板和围岩地压管理方法不同,采矿方法分为()。
期权交易实际上是一种权利的双方有偿让渡。()
王某,在一起海难事故中,生死不明,两年后其父母请求人民法院宣告王某死亡,但其妻害怕他们分割王某的财产,不同意宣告死亡。人民法院做法正确的是()。
生命的定义就是拥有明天。它不像“未来”那么过于遥远与空洞。它就守候在门外。走出了今天便进入了全新的明天。明天会是怎样呢?当然,多半还要看你自己的,你快乐它就是快乐的一天,你无聊它就是无聊的一天,你匆忙它就是匆忙的一天;如果你静下心来就会发现,你不能改变昨天
汉宣帝时期,一村民甲的儿子杀害乙某,事发后,甲将儿子隐匿于山中,后被官府发现,将两人一同拘捕监禁,则下列说法正确的是哪些?()
Onhearingthenewsthatherfatherdiedofacaraccident,she_____tears.
最新回复
(
0
)