首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Everyone has a moment in history, which belongs particularly to him. It is the moment when his emotions achieve their most power
Everyone has a moment in history, which belongs particularly to him. It is the moment when his emotions achieve their most power
admin
2020-03-30
51
问题
Everyone has a moment in history, which belongs particularly to him. It is the moment when his emotions achieve their most powerful sway over him, and afterward when you say to this person "the world today" or "life" or "reality" he will assume that you mean this moment, even if it is fifty years past. The world, through his unleashed(释放的)emotions, imprinted itself upon him, and he carries the stamp of that passing moment forever.
For me, this moment—four years in a moment in history—was the war. The war was and is reality for me. I still instinctively live and think in its atmosphere. These are some of its characteristics.
Franklin Delano Roosevelt is the president of the United States, and he always has been. The other two eternal world leaders are Winston Churchill and Joseph Stalin. America is not, never has been, and never will be what the song and poems call it, a land of plenty. Nylon, meat, gasoline, and steel are rare. There are too many jobs and not enough workers. Money is very easy to earn but rather hard to spend, because there isn’t very much to buy. Trains are always late and always crowded with "service men" . The war will always be fought very far from America, and it will never end. Nothing in America stands still for very long, including the people who are always either leaving or on leave. People in America cry often. Sixteen is the key and crucial and natural age for a human being to be, and people of all other ages are ranged in an orderly manner ahead of and behind you as a harmonious setting for the sixteen-year-olds of the world. When you are sixteen, adults are slightly impressed and almost intimidated by you. This is a puzzle finally solved by the realization that they foresee your military future: fighting for them. You do not foresee it. To waste anything in America is immoral. String and tinfoil are treasures. Newspapers are always crowed with strange maps and names of towns, and every few months the earth seems to lurch(突然倾斜)from its path when you see something in the newspapers, such as the time Mussolini, who almost seemed one of the eternal leaders, is photographed hanging upside down on a meat hook.
Why does the author think that adults are impressed with sixteen-year-olds?
选项
A、Adults would like to be young.
B、Sixteen-year-olds do not waste things.
C、Sixteen-year-olds read newspapers.
D、They will be fighting soon for adults.
答案
D
解析
本题为事实细节题。文中第四段指出“When you are sixteen,adults are slightly impressed and almost intimidated by you.This is a puzzle finally solved by the realization that they foresee your military future:fighting for them.”,后句话点出了作者所认为的成年人对16岁年龄段人印象深刻的原因,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JnTO777K
0
考博英语
相关试题推荐
SomeAfricanAmericanshavehadaprofoundimpactonAmericansociety,changingmanypeople’sviewsonrace,historyandpolitic
ManycountrieswillnotallowcigaretteadvertisingintheirnewspapersoronTVespeciallysincetheadvertisementsareusually
ManycountrieswillnotallowcigaretteadvertisingintheirnewspapersoronTVespeciallysincetheadvertisementsareusually
Allanimalsmustrest,butdotheyreallysleepasweknowit?Theanswertothisquestionseemsobvious.Ifananimalregularly
Humanbeingsareanimals.Webreathe,eatanddigest,andreproducethesamelife【C1】______commontoallanimals.Inabiologica
Humanbeingsareanimals.Webreathe,eatanddigest,andreproducethesamelife【C1】______commontoallanimals.Inabiologica
Untilmeninventedwaysofstayingunderwaterformorethanafewminutes,thewondersoftheworldbelowthesurfaceofthesea
AsApplepreparestoreportwhat(analystsproject)maybethecompany’sfirstyear-over-yearquarterlyearningsdeclineinadeca
Therearsectionofthebraindoesnotcontractwithage,andonecancontinuelivingwithoutintellectualoremotionalfacultie
(北京航空航天大学2013年试题)Mostworthwhilecareersrequiresomekindofspecializedtraining.Ideally,therefore,thechoiceofan【C1】
随机试题
对于认知风格属于场独立型的学生,下列方法适合场独立型学生的有()
在Word2010中,若需插入目录,应选择【】
Therewasalittleboyvisitinghisgrandparentsontheirfarm.Hewasgivenaslingshot(弹弓)toplaywith,outinthewoods.He【C
凝胶过滤法主要用于蛋白和核酸分离,又称为分子筛层析法,其常用介质是
蛙式打夯机作业时,电缆线不得张拉过紧,应保证有()m的余量,递线人应按夯实路线随时调整。
有助于改善商业银行声誉风险管理的操作实践有()。
目前,在我国义务教育和基础教育是同一个概念。
弗拉门戈舞是歌、舞和吉他音乐三位一体的艺术。一般认为它是从北印度岀发的吉卜赛人,几经跋涉来到西班牙南部,带来的一种融合印度、阿拉伯、犹太、拜占庭及西班牙南部元素的乐舞。因是被居住在西班牙安达鲁西亚的吉卜赛人创立传承,所以被称为弗拉门戈舞。_________
请从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。
Thestudyoftherulesgoverningthewayswordsarecombinedtoformsentencesis______.
最新回复
(
0
)