首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition on the topic The Effects of Compliments. You should
Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition on the topic The Effects of Compliments. You should
admin
2010-07-14
77
问题
Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition on the topic The Effects of Compliments. You should write at least 150 words following the outline given below in Chinese:
1. 你认为恭维给人们带来怎样的影响
2. 具体说明恭维所产生的作用和影响
3. 提议大家该怎么做
选项
答案
The Effects of Compliments Some people are said to experience uneasiness or awkwardness at compliments. I, however, tend to believe that it can create happiness for both the giver and the receiver. To begin with, compliments are a simple, yet powerful, relationship building and enhancing tool. People’s indifference or hostility towards strangers is likely to be swept away by genuine compliments. Compliments reflect the common tastes between people concerned and a kind of appreciation for the receiver, which will help promote the existing friendship. What’s more, a compliment can do so much for reducing the receivers’ depression and boosting their confidence. Imagine what it would be like if a woman having anxiety over her looks hears "I really envy your fair skin". Actually, the giver of the compliments can also benefit from the gracious act. It betters the way you view yourself and the world around you. Giving compliments prompts you to look at the world in a positive, stimulating and creative way, and you will experience the delight as you give compliments selflessly. Please keep in mind that our compliments can have a great positive impact on ourselves and those around us, and it costs nothing but a little time, energy, and the desire to make your life and the lives of others better. So why don’t you have a try?
解析
本文最大的特点是主题鲜明,结构协调,语言具体生动、准确地道,句式多样化,过渡自然。第一段以Some people are said to...指出有些人对恭维的看法,接着however一词道出了作者的看法。第二段中,作者用To begin with... What’s more... 引出对被恭维人的好处, Actually一词又引出了对实施恭维者的好处。结尾段对全文进行了总结,并号召大家一起做。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Jo7K777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassagequicklyandanswerthequestionsonAnswerSheet1.Fo
FoodsThatFightDiseaseWithremarkableconsistency,recentresearchhasfoundthatadiethighinplant-basedfoods—fruit
FoodsThatFightDiseaseWithremarkableconsistency,recentresearchhasfoundthatadiethighinplant-basedfoods—fruit
Recentlymoreandmoreattentionhasbeenfocusedtotheproblemofpreservingthe
Forcenturiesthegypsieshavelivedasaunfetteredpeoplewhotraveled【S1】______throughhalfthecountriesofthew
Forcenturiesthegypsieshavelivedasaunfetteredpeoplewhotraveled【S1】______throughhalfthecountriesofthew
Forcenturiesthegypsieshavelivedasaunfetteredpeoplewhotraveled【S1】______throughhalfthecountriesofthew
Theteacher____________(宁愿女儿和自己不在同一所大学里教书)。
A、Interviews.B、Televisionads.C、Playingwithchildren.D、Speeches.C信息明示题。男士指出,想要成为政党候选人就要筹集资金、获得政党成员的支持、发表演讲、与社区领导会面、参加辩论等,而在
随机试题
电容器的基本结构是由________和________两大部分组成。
气孔是在焊接过程中,熔池中的气泡在凝固时未能及时逸出而残留下来所形成的空穴。
肝性脑病的重要发病机制是
金属一烤瓷结合中,最重要的结合力是
治疗肿疡期肿而有结块,应选用的药物是
甲将祖传的一件古董出卖给乙,约定甲先交付古董,乙取得古董时支付一半的价款,余者在2个月内付清,付清前甲保留该古董的所有权。此后半个月,甲因向丙借款,以该古董做抵押,对丙说乙是自己的亲戚,借古董用来临摹。丙知道甲的古董是祖传的,于是同意借款,双方还签订了抵押
“布伦达”轮满载货物从里昂航行至连云港,途中遇暴风,货轮触礁货物损失惨重。货主向其投保的保险公司发出委付通知。依相关法律规则,该保险公司可选择下列哪些处理方法?()
以下不属于合同履行的抗辩权的是()。
产业风险是指在特定产业中与经营相关的风险,对产业风险产生影响的关键因素包括()。
下列关于软件产品的税务处理中,正确的有()。
最新回复
(
0
)