首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The 19th-century British Aristocracy The British aristocracy had always been involved in industrialization, especially in th
The 19th-century British Aristocracy The British aristocracy had always been involved in industrialization, especially in th
admin
2013-01-20
52
问题
The 19th-century British Aristocracy
The British aristocracy had always been involved in industrialization, especially in the development of mining, canals, and railways. It now shrewdly associated itself with the new wave of commercial expansion: most banks and insurance companies had a lord to add tone to the managerial board. It also shored up its fortunes by astute marriages, notably with the new aristocracy of wealth in the United States; the best-known example was the marriage of the duke of Marlborough to Consuelo Vanderbilt. By these means, many of the great aristocratic estates were preserved despite agricultural decline. But they were playthings as well as engines of wealth, and came to be treated as such. The aristocracy came to be known to the urban population chiefly through their representation in the popular press and magazines as men and women of leisure; racing, hunting, shooting, and fishing in the country, gambling and attending the season in London. In a population for which leisure was becoming increasingly important, this did not make the aristocracy unpopular.
Which of the following statements is TRUE?
选项
A、The 19th-century British aristocrats were treated as decorations in public life and were used to make money by press.
B、The 19th-century British aristocrats were toys of the rich capitalists and were made to earn profits for them.
C、The 19th-century British aristocrats acted as playmates of people in pleasure-seeking such as hunting, fishing, and shooting.
D、The 19th-century British aristocrats were popular figures in advertisements because they lived a leisurely life.
答案
A
解析
细节题。从文中的内容可知,贵族既是受人摆布的人,又是制造财富的工具,并且也受到如此的待遇。贵族主要是通过供人娱乐消遣的流行报刊和杂志的表述而为城里的人们所知。所以正确答案是A项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Jr2O777K
0
考博英语
相关试题推荐
Cultureshockmightbecalledan【1】diseaseofpeoplewhohavebeensuddenly【2】abroad.Likemostailments,ithasitsown【3】andc
Cultureshockmightbecalledan【1】diseaseofpeoplewhohavebeensuddenly【2】abroad.Likemostailments,ithasitsown【3】andc
Cultureshockmightbecalledan【1】diseaseofpeoplewhohavebeensuddenly【2】abroad.Likemostailments,ithasitsown【3】andc
TheBritishhistorianNiallFergusonspeculatedthattheendofAmerican______mightnotfuelanorderlyshifttoamultipolarsy
Understandingtheculturalhabitsofanothernation,especially______containingasmanydifferentsubculturesastheUnitedStat
Americansarehighly_____,andthereforemayfinditdifficulttobecomedeeplyinvolvedwithothers.
For【C1】______thebloodshedandtragedyofD-Day,thebeachesofNormandywillalwaysevokeacertain【C2】______:ayearningfor
Weshallsendyoucommercialinvoice,billsofladingandinsurancecertificatessothatyoucan______thegoodsonaD/Pbasis.
随机试题
________是TCP/IP簇网络层的核心,是Internet能够有效运行的基础。
不需与类脂质渐进性坏死相鉴别的是
患者,男性,45岁,车祸昏迷1年余,眼睑不能闭合需提供保护措施。保护眼睛的目的是预防
为女病人导尿,消毒尿道口及小阴唇的原则是
某政府机关使用财政资金采购一批技术复杂的货物,采购预算为700万元。下列关于评标委员会的组成中,符合法律规定的是()。
财政、审计、税务、人民银行、证券监督等部门,依照法律、法规规定,可以对有关单位的会计资料进行监督检查。()
关于血亲和姻亲的关系,正确的说法包括()。(2010年11月真题)
Whatnumbershouldreplacethequestionmark?
A、Thewomandidn’tfinishherproject.B、Themandoesn’thaveacomputer.C、Thewoman’scomputerwasbroken.D、Thewomanhasbou
A、Specialistspeakers.B、Retiredpeople.C、Employers.D、Seniorcitizens.B短文说已退休的人和接受补助金的人参加课程能够获得费用减免,故B正确。四个选项中的人物均在短文中提到,听音作笔
最新回复
(
0
)