首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They are motorcycles designated for water sports. B、They are speedy boats restricted in narrow waterways. C、They are becoming
A、They are motorcycles designated for water sports. B、They are speedy boats restricted in narrow waterways. C、They are becoming
admin
2008-12-18
46
问题
Waterscooters are water vehicles that look very much like motorcycles. Nowadays speedy colorful waterscooters are gaining in popularity. They can travel anywhere a small boat can and are typically popular with young people. The rising popularity of the craft has raised a question of water scooter regulation.
In this case, the argument for strict regulation is compelling. Waterscooters are a particularly deadly form of water recreation. For example, two women were vacationing in Longboat Key. While they were floating on a rubber boat along the shore, a water scooter crashed into them and killed them.
Also, water scooter operators have been killed or seriously injured in collisions with other watercraft. Others have been stranded at sea when their scooters either failed or sank far from shore. Many water scooter operators are inexperienced and ignorant of navigational rules, which increases the potential for accidents. The increasing popularity of the scooter has aggravated the problem, providing more water vehicles to compete for the same space. Crowded water ways are simply an open invitation to disaster.
In addition to the inherent operational hazards of waterscooters, they are proving to be an environmental nuisance. Beach residents complain of the noise of the scooters. The Pacific Whale Foundation on the west coast expressed concern that the scooters are frightening a-way an endangered species of whale that migrates to Hawaii for breeding. Regulations, such as minimum operating age, restricted Operating areas, and compulsory classes in water safety, are essential. Without such regulations, tragedies involving waterscooters are sure to multiply, which makes many beaches unsafe for recreation.
选项
A、They are motorcycles designated for water sports.
B、They are speedy boats restricted in narrow waterways.
C、They are becoming an efficient form of water transportation.
D、They are getting more popular as a means of water recreation.
答案
D
解析
What does the speaker say about waterscooters?
四个选项都是陈述的某一种交通工具的优点,而且提到了water sports,waterways,water transportation和water recreation等与水有关的词语,因此推测本题提问某一水上运动的优点。文章开头对waterscooters(水上滑板车)进行了介绍,提到它正在gain in popularity,接着提到这项运动是a particularly deadly form of water recreation。结合起来可知,水上滑板车是一项深受欢迎却又充满刺激的水上娱乐方式。所以D)为本题的正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JsZK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Todaymoreandmorepeoplebegintounderstandthatstudydoesnot【T1】______withschoolgraduation.Educationisnotjustacoll
Todaymoreandmorepeoplebegintounderstandthatstudydoesnot【T1】______withschoolgraduation.Educationisnotjustacoll
Myfavoritesportisrunning.ButwhenIranmyfirstmile,itwasthe【T1】______thingIhaveeverdoneinmylife.NowIhavebe
Myfavoritesportisrunning.ButwhenIranmyfirstmile,itwasthe【T1】______thingIhaveeverdoneinmylife.NowIhavebe
Thefarmers,______houseshadbeendestroyedbytheseriousflood,weregivenhelpbythegovernment.
Oneyearagotoday,youngJim’sparentshadaveryserioustalkwithhim.Theycomplainedthathehadspentalotoftimebefore
A、TakeaChinesecourse.B、VisitChina.C、Stayathome.D、Gotoasummercamp.B本题询问迈克尔今年夏天最有可能做什么。男士说I’mgoingtoChina...(我将去中
Manypeoplewholiveincitiessaythattheydislikecitylife.Theysaythecityisnoisy,dirtyandcrowded.Theyaretiredof
TheSingaporeundergroundtrainsystem,knownastheMRT,offersaspeedyandeasywaytogetaboutourcity.You’llneedsmall
随机试题
当事人不服公安机关作出的(),不能提起行政复议。
患者,男,8岁,4年前诊断急淋白血病,L2型,T细胞型,标危型,一直坚持化疗,半年前结束治疗。3天前发现左侧睾丸肿大,不伴疼痛,诊断为睾丸白血病复发。应进行哪项治疗
湿热敷时的水温一般为热水坐浴的水温一般为
A.小细胞低色素性贫血,血红蛋白降低,白细胞、血小板均正常B.正细胞性贫血,全血细胞减少C.血小板计数减少,白细胞计数可正常D.白细胞计数明显增高,各阶段的中性粒细胞均增高E.白细胞可高、可低、亦可小常ITP患者的血象是
利用高压饱和水蒸气灭菌的方法是使分子间产生摩擦而升温,灭菌的方法
下列关于个人汽车贷款提前还款的说法,不正确的是()。
某普通合伙企业2012年成立,张某于2013年提出入伙,如果原合伙协议没有相关的约定,下列表述不正确的是()。
[*]
Websterdefinesadviceasbeing"arecommendationwithregardtoacourseofaction".Theexpression,"Ineedsomeadvice"h
Everyonelivinginthissocietyshouldcommunicatewitheachother.Theygetwhattheywantbybuyingandsellwhattheydon’tw
最新回复
(
0
)