首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Starting this month, roughly one quarter of the world’s population will lose sleep and gain sunlight as they set their clocks ah
Starting this month, roughly one quarter of the world’s population will lose sleep and gain sunlight as they set their clocks ah
admin
2015-10-20
52
问题
Starting this month, roughly one quarter of the world’s population will lose sleep and gain sunlight as they set their clocks ahead for daylight saving. People may think that with the time shift, they are conserving electricity otherwise spent on lighting. But recent studies have cast doubt on the energy argument—some research has even found that it ultimately leads to greater power use.
Benjamin Franklin is credited with conceiving the idea of daylight saving in 1784 to conserve candles, but the U.S. did not institute it until World War I as a way to preserve resources for the war effort. The first comprehensive study of its effectiveness occurred during the oil crisis of the 1970s, when the U.S. Department of Transportation found that daylight saving trimmed national electricity usage by roughly 1 percent compared with standard time.
Scant research had been done since, during which time U.S. electricity usage patterns have changed as air conditioning and household electronics have become more pervasive, observes economist Matthew Kotchen of the University of California, Santa Barbara. But lately, changes to daylight saving policies on state and federal levels have presented investigators new chances to explore the before-and-after impacts of the clock shift.
In 2006 Indiana instituted daylight saving statewide for the first time. Examining electricity usage and billing since the statewide change, Kotchen and his colleague Laura Grant unexpectedly found that daylight time led to a 1 percent overall rise in residential electricity use, costing the state an extra $9 million. Although daylight time reduces demand for household lighting, the researchers suggest that it increased demand for cooling on summer evenings and heating in early spring and late fall mornings.
Not all recent analyses suggest that daylight saving is counterproductive. Instead of studying the impact daylight saving changes had on just one state, senior analyst Jeff Dowd and his colleagues at the U.S. Department of Energy investigated what effect it might have on national energy consumption, looking at 67 electric utilities across the country. In their report to Congress, they conclude that the four-week extension of daylight time saved about 0.5 percent of the nation’s electricity per day, or 1.3 trillion watt-hours in total. That amount could power 100,000 households for a year. The study did not just look at residential electricity use but commercial use as well, Dowd says. The disparities between regional and national results could reflect climate differences between states. "The effect we saw could be even worse in Florida, where air conditioning is used heavily," Kotchen suggests.
According to the first two paragraphs, daylight saving
选项
A、means to set the clock ahead worldwide.
B、was proposed to save materials for war effort.
C、leads to sleeplessness of millions of people.
D、trimmed electricity usage during the oil crisis of the 1970s.
答案
D
解析
事实细节题。根据题干定位到文章开头两段。由第二段末句可知,20世纪70年代石油危机时实行夏时制导致用电量减少,故D项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JtzZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Accordingtothetext,whichofthefollowingistrueaboutthenewschool?Wecaninferfromthelastparagraphthat______.
StrangethingshavebeenhappeningtoEngland.Still【1】fromthedissolutionoftheempireintheyears【2】WorldWarⅡ,nowtheEn
StrangethingshavebeenhappeningtoEngland.Still【1】fromthedissolutionoftheempireintheyears【2】WorldWarⅡ,nowtheEn
Yougotsickjusttwoweeksbeforethefinalexaminationandweresenttohospital.Onedoctortreatedyouverywellandyourec
Gettingotherpeopletodowhatyouwantthemtodoisanartandasciencethatyoumustmasterifyouwanttosucceedinthis
Advertisingisaformofselling.Forthousandsofyearstherehavebeenindividualswhohavetriedto(1)_____otherstobuyth
MichaelPorter,whohasmadehisnamethroughoutthebusinesscommunitybyadvocatinghistheoriesofcompetitiveadvantages,is
InOctober2002,GoldmanSachsandDeutscheBank(1)_____anewelectronicmarket(www.gs.com/econderivs)foreconomicindicest
Whenadiseaseofepidemicproportionsthreatensthepublic,scientistsimmediatelygettowork,tryingtolocatethesourceof
随机试题
在下列断定中,违反矛盾律的是()
除对原发病进行综合治疗外,治疗肺气肿、改善肺功能的重要措施为()
对发行债券的说法中不正确的是()。
下述中正确的是()。
下列各项中,属于会计工作的政府监督主体的有()。
下列各项属于影响实载率的因素有()。
让人高兴的语言往往柔和甜美,所以称之为()
联系实际,谈谈正确儿童观的内容
辐射指的是能量在空间传播的过程。下列关于辐射的说法不成立的是()。
下列选项中,属于唐朝“杂律”规定的内容有()。
最新回复
(
0
)