首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
A large, detached(独立的) house not only ensures privacy. It is also a status symbol. The "magnificent home" is set in a big garden
A large, detached(独立的) house not only ensures privacy. It is also a status symbol. The "magnificent home" is set in a big garden
admin
2019-09-28
29
问题
A large, detached(独立的) house not only ensures privacy. It is also a status symbol. The "magnificent home" is set in a big garden. Of course, this kind of house is an unrealistic dream for most people. But even a small detached house, surrounded by a garden, gives the required suggestion of rural life which is dear to the hearts of many British people. Most people would be happy to live in a cottage(村舍) , and if this is a thatched(茅草屋顶的) cottage, suggestive of a pre-industrial age, so much the better.
Most people try to avoid living in a block of flats (what the Americans call "apartment blocks"). Flats, they feel, provide the least amount of privacy. With a few exceptions, mostly in certain locations in central London, flats are the cheapest kind of home. The people who live in them are those who cannot afford to live anywhere else.
The dislike of living in flats is very strong. In the 1950s millions of poorer people lived in old, cold, uncomfortable nineteenth century houses, often with only an outside toilet and no bathroom. During the next twenty years many of them were given new " high-rise" blocks of flats to live in which, with central heating and bathrooms, were much more comfortable and were surrounded by grassy open spaces. But people hated their new homes. They said they felt cut off from the world with all those floors up. They missed the neighborliness. They couldn’ t keep a watchful eye on their children playing down there in those lovely green spaces. The new high-rise blocks quickly got broken. The lifts didn’ t work. The corridors were dark. Windows were damaged and were not repaired. There was graffiti all over the walls.
British people don’t like to live in blocks of flats because______.
选项
A、they want more privacy
B、flats are too small
C、flats are in expensive areas
D、they dislike the neighbors there
答案
A
解析
根据第二段第二句“Flats,they feel,provide the least amount of privacy.” 可知,英国人不喜欢住在公寓里的原因是它不能提供足够的私人空间,所以选项A “他们想要更多的私人空间”符合题意。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JuDC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimportantone.Anestimated90percentofallillnessesmay
Enoughsleepisimportanttohealth.Theamountofsleep【C1】______dependsontheageofthepersonandtheconditionsinwhichs
Realizingthathehadn’tenoughmoneyand______toborrowfromhisfather,hedecidedtosellhiswatch.
"______everyone’shere,"shesaid,"let’sbegintodiscussit."
Ifyouwanttoholdsomeone’sattention,lookthem______intheeye,butdon’tstare.
"Don’tdefeatyourselfbyacceptingcommonmyths,"saystheheadofaninternationalcompany.Myth1:Ifthere’snothinga
Everyoneisexposedtoit,sonaturallysomepeoplewillimitatewhattheyseeonTV,whattheyreadinthenewspapersandwhat
A.Wemustthereforerelyfirmlyonthepeopleandmobilizeallpositivefactorstocreatealivelysituationinwhicheveryone
A、Atthedepartmentstore.B、Intheclub.C、Inthegarden.D、Inthezoo.D
Thoughthefirefighterstriedveryhardto______thefire,itstillcausedatleastfivepeople’sdeath.
随机试题
下列选项中,关于“3S”技术及其应用叙述错误的是()。
可以不依法公开招标的项目是( )。
使用温度在700摄氏度以上的高温用绝热材料包括()。
基金管理人不得免收持有期低于()年的投资人的后端申购(认购)费用。
下列外国作家、作品、作者国籍对应错误的一项是()。
Anyonewhodoubtsthatchildrenarebornwithahealthyamountofambitionneedspendonlyafewminuteswithababyeagerlylea
有以下程序段doublex=5.16894;printf("%f\n",(int)(x*1000+0.5)/(double)1000);则程序段的输出结果是
SpeakerA:Wow!Hownicetheroomis!SpeakerB:________
Theywillneverreconcilethemselvesto______.
AreBadEconomicTimesGoodforHealth?A)Mostpeopleareworriedaboutthehealthoftheeconomy.Butdoestheeconomyalsoaff
最新回复
(
0
)