首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To visit door-to-door. B、To check with the officer. C、To call around the list. D、To take a look at the list. C对话里,男士说到他有一张表,列了
A、To visit door-to-door. B、To check with the officer. C、To call around the list. D、To take a look at the list. C对话里,男士说到他有一张表,列了
admin
2021-02-26
55
问题
W: Hello. Is this the accommodation office?
M: Yes, how can I help you?
W: Well, I’ve got a bit of a problem. I’m staying in the Godfrey White Dorm, and on Monday, the warden came and told me that I have to move out this Thursday.
M: Really? How long have you been staying in the Godfrey White Dorm?
W: For the last ten weeks.
M: Oh, have you been doing one of the summer courses here then?
W: Yes, I’ve been doing the Academic Language course since the beginning of July.
M: And didn’t you realise that your accommodation was temporary?
W: No, I thought I would be able to stay there for the whole year. I didn’t read the small print on the document. The warden went through it with me,and now I see my mistake.
M: Oh dear! So, you’re looking for somewhere to stay then.
W: Yes.
M: Well, I’m afraid all the places in the dorms are full. I mean, there may be some students who don’t show up when term starts, but we won’t know that for the next couple of weeks. The best thing you can do is look for a private house. You’ll have to share with three or four other students. Meals aren’t included in the price of course, as they are in the university dorms, and you’ll have to contribute to the electricity bills.
W: Where can I find out about these houses?
M: I’ve got a list here, but it’s not up to date. Rooms are taken up every day, so it’s hard to know whether a house has a free place or not. I can give you a photocopy of this list and you can ring round.
W: Can I use the phone here?
M: I’m afraid not! If we let everyone who asked do that, there’d be someone here all day!
W: Do you have a map? It’d be useful to know where these places are.
M: Yes, I can give you a map. This one’s got the bus routes on it too, so you can find out how easy it is to get from the house to the university.
W: Great. And what if I can’t find a place before Thursday?
M: Well, the YMCA offers cheap beds. It’s located halfway between the university and the city centre. You can get a bed in a shared room there, and you can also buy cheap meals. But you should phone up and book a bed in advance. It’s very busy this time of year. I’ll give you the number. Do you need a pen?
W: No, don’t worry, I’ve got one.
M: So, the number’s 482 5903.
W: 482 5903.
M: That’s right. Anything else I can help you with?
W: No, that’s everything. Thanks. Bye!
This is the end of Conversation One.
Questions 1-5 are based on Conversation One.
1. What course is the woman learning?
2. Why didn’t the woman realize that her accommodation was temporary?
3. Where does the man think is the best place to live?
4. What should the woman do to find out private houses?
5. What do we learn about the YMCA?
选项
A、To visit door-to-door.
B、To check with the officer.
C、To call around the list.
D、To take a look at the list.
答案
C
解析
对话里,男士说到他有一张表,列了各个房子的信息,但这张表里面的信息不是最新的,每天都可能有新的人人住,所以女士需要自己打电话去确认是否还有空的房间。选项Call是原文ring的同义词,答案选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JwCK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
EducationfortheBlindAnAmericanfederallawapprovedin1975guaranteesblindstudentsafreepubliceducation./Itreq
DisabilityNowadaysinthewesttheable-bodiedareconstantlyreminded/thatdisabledpeoplehaverightsjustlikeeveryon
A、Becausemostchildrenhaveneverbeentoschoolandawayfrommommyforlong.B、Becauselessonsinkindergartenaretoodiffic
A、9:00a.m.,Monday.B、2:00p.m.,Sunday.C、1:00p.m.,Friday.D、4:00p.m.,Thursday.C由句(4-1)可知,男士和女士谈论的是工作日(即周一至周五)具体所做的事情,故排除
A、Theheadlinesofsportsnews.B、Theheadlinesonly.C、Theheadlinesandsports.D、Sportsnewsonly.C本题考查细节。由句(8)可知,男士也每天早上坐火车
A、Teleconferencing.B、Airmail.C、Railwaytraveling.D、Faxing.A本题考查细节。由句(10)可知,男士认为电话会议和即时邮件可以减少商务出差。因此答案为A。
A、Borrowanightdress.B、Rentanightdress.C、Buyanightdress.D、Wearsomethingelse.B本题考查行为。由句(2)可知,当女士提出自己没有礼服时,男士说很多人都没有
A、StudentscangetinformationviatheInternetinsteadofattendingclasses.B、Studentsshouldbestrictlyrequiredtoattenda
A、Takingacourseanddoingsomeresearch.B、Visitingoneofheroldfriends.C、Goingforabusinesstravel.D、Seekingforanew
随机试题
根据证券法律制度的规定,下列情形中,构成对上市公司实际控制的有()。
对于行政单位购置的纳入政府采购范围的资产,()应当对购置资产进行验收登记。
()不是我国保险资产管理公司的资产管理业务内容。
用鼠标右键单击桌面上的空白位置,在弹出的菜单中选择“属性”,然后会弹出一个对话框,下列任务中,这个对话框所能完成的()。
(2014·湖南)教育要培养有文化、有修养和多种才能的政治家和商人,这种教育方式出现在()
政权的组织形式是调整国家整体和部分之间的机构关系的形成。()
按照弗洛伊德的说法,“恋母情结”和“恋父情结”出现于()
逆向工程在软件工程中主要用于()阶段。
Shehasputonalotofweightsinceshegotoutofthehospital.
Whatisthespeaker’smajor?Itis______.
最新回复
(
0
)