首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They have to furnish their own houses. B、They have to do their own maintenance. C、They will find it difficult to make the rest
A、They have to furnish their own houses. B、They have to do their own maintenance. C、They will find it difficult to make the rest
admin
2013-07-30
65
问题
In the United States, many people once lived in large, two and three-storey homes. Today, many people would like to live in such houses but most people can’t. They don’t have enough money to buy them or even to make the first payment. So, many people rent from month to month. But some Americans really want to live in a house of their own. So they build their own home or they buy a house that is situated in an area where houses are cheaper. It is better to reside in a bad part of town, they think, than not to live in a house at all. Or they buy an old house and redesign it. Then they decorate it with old-style furniture. Sometimes they can make an old house look more beautiful than a new one. Usually, it is not difficult for people to find an old home to buy. Many older people decide they don’t need a big home after their children leave, so they sell their house and move into a comfortable apartment. But when people move into a house, they sometimes have problems. Home owners have to do their own maintenance. For example, if the roof leaks, one can’t ask the landlord to fix it. On the other hand, people can redesign their homes in any way they want without having to be afraid of being thrown out by the landlord.
Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.
26. Why don’t many Americans live in large two and three-storey houses?
27. Why is it easy to find old houses for sale?
28. What problem will people have after they buy a house?
选项
A、They have to furnish their own houses.
B、They have to do their own maintenance.
C、They will find it difficult to make the rest of the payment.
D、They will find it difficult to dispose of their old-style furniture.
答案
B
解析
根据选项中的furnish,maintenance,old style furniture,difficult等可知,本题可能考查房子存在的问题。短文提到当人们搬进房子时,他们有时会遇到问题,然后说明问题:Home owners have to do their own maintenance,由此可知,答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/K197777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Theround-the-clockavailabilitythatcellphonesandpagershave【C1】______topeople’slivesmaybetakingatollonfamilylif
Theround-the-clockavailabilitythatcellphonesandpagershave【C1】______topeople’slivesmaybetakingatollonfamilylif
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassageq
It’sasimplecalculus,kidsandmoney:Frombirthuntilcollegegraduation,childrenconsumedollarslikethey’rechickennugge
A、Chinese.B、English.C、French.D、Italian.A对话中男士提到大学都有用英语授课的课程,还提到某些大学用法语或意大利语,但未提到用汉语,故选A。
A、Troubled.B、Wicked.C、Patient.D、Humorous.C这位图书馆员为女士想了很多办法,显然非常富于耐心
Everyprofessionortrade,everyart,andeverysciencehasitstechnicalvocabulary,thefunctionof【C1】______ispartlyto【C2】
Fullfacetransplantsarenolongersciencefictionfantasy,aleadingsurgeonhassaid,addingthattheyaretechnically【C1】___
Marriedparentstendtobeof【C1】______thesameage.Husbandsareusuallyolderthantheirwives,butthisdifferenceinageha
随机试题
在管理中,决策是()
新生儿Apgar评分的五项依据是下列何项
下列哪项不是导致骨折延迟愈合或不愈合的因素
符合胃癌的胃蛋白酶原检查结果是
腹中结块柔软,时聚时散,攻窜胀痛,脘胁胀闷不适,苔薄,脉弦。治疗方法宜首选
政治权利和自由是公民依法享有的参加国家政治生活的权利和自由。关于政治权利和自由,下列说法中不正确的是哪一项?
江南制造总局是清朝洋务运动中成立的近代军事工业生产机构,同时也是近代中国最大的军火工厂。下列历史人物中,筹建该机构的是()。
把用高级程序设计语言编写的源程序翻译成目标程序(.OBJ)的程序称为()。
Completethesentencesbelow.WriteNOMORETHANTHREEWORDSforeachanswer.
HeinzHi-ProteinNutritiousCereal,thequalityproduct,ismadetothestandardsoftheH.J.HeinzCompany,oneoftheleading
最新回复
(
0
)