首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the world of entertainment, TV talk shows have undoubtedly flooded every inch of space on daytime television. And anyone who
In the world of entertainment, TV talk shows have undoubtedly flooded every inch of space on daytime television. And anyone who
admin
2013-10-11
55
问题
In the world of entertainment, TV talk shows have undoubtedly flooded every inch of space on daytime television. And anyone who watches them regularly knows that each one varies in style and format. But no two shows are more profoundly opposite in content, while at the same time standing out above the rest, than the Jerry Springer and the Oprah Winfrey show.
Jerry Springer could easily be considered the king of "trash talk". The topics on his show are as shocking as shocking can be. For example, the show takes the ever-common talk show themes of love, sex, cheating, guilt, hate, conflict and morality to a different level. Clearly, the Jerry Springer show is a display and exploitation of society’s moral catastrophe, yet people are willing to eat up the intriguing predicaments of other people’s lives.
Like Jerry Springer, Oprah Winfrey takes TV talk show to its extreme, but Oprah goes in the opposite direction. The show focuses on the improvement of society and an individual’s quality of life. Topics range from teaching your children responsibility, managing your work week, to getting to know your neighbors.
Compared with Oprah, the Jerry Springer show looks like poisonous waste being dumped on society. Jerry ends ever with a "final word". He makes a small speech that sums up the entire moral of the show. Hopefully, this is the part where most people will learn something very valuable.
Clean as it is, the Oprah show is not for everyone. The show’s main target audiences are middle-class Americans. Most of these people have the time, money, and stability to deal with life’s tougher problems. Jerry Springer, on the other hand, has more of an association with the young adults of society. These are 18-to-20-year olds whose main troubles in life involve love relationship, sex, money and peers. They are the ones who see some value and lessons to be learned underneath the show’s exploitation.
While the two shows are as different as night and day, both have ruled the talk show circuit for many years now. Each one caters to a different audience while both have a strong following from large groups of fans. Ironically, both could also be considered pioneers in the talk show world.
Though the social problems Jerry Springer talks about appear distasteful, the audience
选项
A、remain indifferent to them.
B、remain fascinated by them.
C、are willing to get involved in them.
D、are ready to face up to them.
答案
B
解析
定位于第二段最后一句“显然.他的节目在于揭示和探讨社会道德的沦丧,尽管如此,人们还是对别人生活中的不幸非常感兴趣”,其中eat up意为“极热情地接受”,换句话讲就是他的节目受到了人们的欢迎,因此答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/K4LK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Peoplelikebeingtrusted.Theyareannoy-ed,angry,orfeelhurtiftheyareregardedwith【C1】______.Theythinkthattheyar
Peoplelikebeingtrusted.Theyareannoy-ed,angry,orfeelhurtiftheyareregardedwith【C1】______.Theythinkthattheyar
Thehusbandandwifeareneverin______oragreementaboutanything.
Althoughmostpeoplereturnfrompackageholidaysreasonablysatisfied,thist,notalwaysthe【C1】______TakeforInstance,th
Today,California’spublicschoolsareadisaster.【C1】______bydysfunctionanddisrepair,theyrankatthebottomofthecountry
ResearchersattheUniversityofMichigancarriedoutastudyon
Atpresent,manyuniversitiesandcollegeshaveadoptedaninternshipsystem,requiringstudentstoundergoon-the-spottraining
Manystudentsfindtheexperienceofattendinguniversitylecturestobeaconfusingandfrustratingexperience.Thelecturersp
Thelocalpoliceareauthorizedto______anyone’smovementsastheythinkfit.(1998年考试真题)
Seariseasaresultofglobalwarmingwouldimmediatelythreatenthatlargefractionoftheglobelivingatsealevel.Nearlyo
随机试题
幂级数的收敛域是________.
中央银行对商业银行的放款的额度加以限制,属于
计算。
1岁患儿,母乳喂养,未加辅食,约2个月前发现患儿活动少,不哭、不笑,面色蜡黄,表情呆滞,手及下肢颤抖。检查发现肝、脾增大,血红细胞1×1012/L血红蛋白65g/L。血清铁、叶酸正常,血清维生素B12降低。
极限的值是()。
项目监督的核心是()。
下列关于仲裁的说法中,正确的有()。
在()的情况下,养父母可以要求送养人适当补偿收养期间支出的生活费和教育费。
下列不属于人才甄选流程设计环节的是()。
感觉上与我容易投机交谈的人,多是比我年长十岁或十几岁的,也许因为他们都_______了各个领域的书籍,从年轻时候起就曾深深_______自我内心和世间万象。我平时所思所想,都是人生观问题,所以与同年代的人往往难有共同语言。对方若是20来岁的年轻人,未曾思考
最新回复
(
0
)