首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Certainly no creature in the sea is odder than the common sea cucumber. All living creatures, especially human beings, have thei
Certainly no creature in the sea is odder than the common sea cucumber. All living creatures, especially human beings, have thei
admin
2013-09-28
52
问题
Certainly no creature in the sea is odder than the common sea cucumber. All living creatures, especially human beings, have their peculiarities, but everything about the little sea cucumber seems unusual. What else can be said about it is: a bizarre animal that, among other eccentricities, eats mud, feeds almost continuously day and night but can live without eating for long periods, and can be poisonous but is considered supremely edible by gourmets.
For some fifty million years, despite all its eccentricities, the sea cucumber has subsisted on its diet of mud. It is adaptable enough to live attached to rocks by its tubefeet, under rocks in shallow water, or on the surface of mud flats.
Common in cool water on both Atlantic and Pacific shores, it has the ability to suck up mud or sand and digest whatever nutrients are present.
Sea cucumbers come in a variety of colors, ranging from black to reddish-brown to sand-color and white. One form even has vivid purple tentacles. Usually the creatures are cucumber-shaped hence their name and because they are typically rock inhabitants, this shape, combined with flexibility, enables them to squeeze into crevices where they are safe from predators and ocean currents.
Although they have voracious appetites, eating day and night, sea cucumbers have the capacity to become motionless and live at a low metabolic rate — feeding sparingly or not at all for long periods, so that the marine organisms that provide their food have a chance to multiply. If it were not for this faculty, they would devour all the food available in short time and would probably starve themselves out of existence.
But the most spectacular thing about the sea cucumber is the way it defends itself. Its major enemies are fish and crabs. When attacked, it squirts all its internal organs into the water. It also casts off attached structures such as tentacles. The sea cucumber will eviscerate and regenerate itself when it is attacked or even touched; it will do the same if the surrounding water temperature is too high or if the water becomes too polluted.
Compared with other sea creatures the sea cucumber is very
选项
A、dangerous.
B、edible.
C、poisonous.
D、bizarre.
答案
D
解析
文中第一段首句中odder与D bizarre同义,意为“奇异的,不同寻常的”,因此答案为D 。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/K8LK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
MostChinesepeoplewenttoworkbybikewithinliving_____.
Theearthquakeof26thDecember2004resultedinoneoftheworstnaturaldisastersinlivingmemory.Itwasa【C1】______underwa
Theearthquakeof26thDecember2004resultedinoneoftheworstnaturaldisastersinlivingmemory.Itwasa【C1】______underwa
Theearthquakeof26thDecember2004resultedinoneoftheworstnaturaldisastersinlivingmemory.Itwasa【C1】______underwa
Theearthquakeof26thDecember2004resultedinoneoftheworstnaturaldisastersinlivingmemory.Itwasa【C1】______underwa
Theearthquakeof26thDecember2004resultedinoneoftheworstnaturaldisastersinlivingmemory.Itwasa【C1】______underwa
Theearthquakeof26thDecember2004resultedinoneoftheworstnaturaldisastersinlivingmemory.Itwasa【C1】______underwa
Theearthquakeof26thDecember2004resultedinoneoftheworstnaturaldisastersinlivingmemory.Itwasa【C1】______underwa
随机试题
签名、印鉴、日期属实公证应重点审查的内容。
慢性肾盂肾炎不同于慢性硬化性肾小球肾炎的病变是
A.心肝血虚证B.肝肾阴虚证C.肺肾阴虚证D.心脾两虚证E.肝脾不调证
一北方住宅建筑,外墙采用2砖墙,内抹灰(δ=20mm)。已知其内抹灰的导热系数λ=0.89W/(m.K),砖墙的导热系数λ=0.84W/(m.K)。则该墙的传热系数为()。
通过财产清查,可以确定各项财产的实存数,查明账账不符的原因,保证会计资料的真实性与完整性。 ( )
某外商投资企业2004年取得利润总额为5000万元,其中营业外收支和投资收益项目已列收支为:通过民政部门向灾区捐赠款物价值100万元,直接资助当地某高校研究开发经费60万元,国债利息收入20万元,国债转让收益50万元。根据外商投资企业和外国企业所得税法
根据以下资料回答下列问题。2005年全国1%人口抽样调查数据显示,至2005年11月1日零时全国31个省、自治区、直辖市和现役军人的总人口为。130628万人,比2000年11月1日零时第五次全国人口普查的总人数增加了4045万人,增长3.2%;年平均增
现在的“吃文化”,蕴含着与维持生命、满足生存需求无关的太多太多的意义。“吃”在许多时候、许多场合,不是目的,而是手段。在日渐变味的“吃文化”里,饭局变成一个社会身份认同体系,透过饭局,可以看出人与人之间的经济关联、社会关系和交际规则。“醉翁之意不在酒”,“
20世纪70年代美苏在战略核武器问题上达成协议,这说明()①美国拥有战略优势②美国对外战略进行了重大调整③苏美在战略核武器上的竞争重点发生转移④苏联经济已不堪军备竞赛的重负
WhenIwasalittlegirl,everytimemydadwasrepairingsomething,he【K1】______askmetoholdthehammer,andmeanwhile,have
最新回复
(
0
)