首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Internet has enabled the spread of information at lightning speed. This information revolution has created tremendous busine
The Internet has enabled the spread of information at lightning speed. This information revolution has created tremendous busine
admin
2020-11-04
217
问题
The Internet has enabled the spread of information at lightning speed. This information revolution has created tremendous business opportunities for online publishers, but not all of them maintain proper quality-control mechanisms to ensure that only good information is being shared. Instead, many publishers aim simply to make money by whatever means possible, with no regard for the implications for society at large.
When selfish publishers set up shops online, the primary goal is to publish as much as possible, often at the cost of quality. In this respect, many publishers start numerous online journals focused on overlapping (重叠的) disciplines—to increase their total number of published papers—and hire young business managers who do not have any experience in either science or publishing. In some cases, online publishers even give up peer review, while still presenting themselves as scientific journals—deception designed to take advantage of scientists who simply want to share their research.
If publishers structure their business to make more revenue, it often does harm to their products. When publishers start journals with overlapping domains, in combination with the pressure to publish more studies, this could promote the publication of marginal or even questionable articles. Moreover, publishers with multiple overlapping journals and journals with very narrow specialties (专业) increase the demands on the time and efforts of willing reviewers. With the fact that reviewers are generally not compensated for their time and effort, journal editors are often unable to find enough reviewers to keep up with the increased publication rate.
To improve the situation and increase the trust in scientific community, the pressure to publish must be reduced. Funding and promotion decisions should not be based on the number of publications, but on the quality of those publications and a researcher’s long-term productivity and instructions.
And that’s just the start. We need additional mechanisms, such as Beall’s list of predatory (掠夺的) publishers, to alert scientists to fake journals and fake articles. In addition, the price for online publication must be controlled and a mechanism must be put in place to honor and reward hard-working reviewers.
What is the main idea of this passage?
选项
A、Online publishers should take measures to fight against fake scientific journals.
B、Online publishers are pursuing their work efficiency at the cost of quality.
C、Online publishers’ business models are quite likely to harm their publications.
D、Online publishers are sacrificing the quality of research articles to make money.
答案
D
解析
主旨大意题。作者开篇通过信息快速传播引出在线出版商的问题:不是所有出版商都保留了适当的质量把控机制。首段末句指出,许多出版商的目的只是以任何可能的方式赚钱,而不考虑对整个社会造成的后果。第二段指出,出版商以牺牲质量为代价尽可能地出版更多的文章。第三段具体说明这种做法带来的损害。最后两段针对如何改变现状给出建议。纵观全篇,可以看出文章主旨是谈论在线出版商为了赚钱,不顾质量,大量发表科研论文,故答案为D)。A)“在线出版商应该采取措施,与假学术期刊做斗争”,本文前面分析的是问题,只在最后两段针对具体措施提出建议,该项以偏概全,故排除;B)“在线出版商牺牲质量来追求工作效率”,此处的工作效率过于笼统,与文中表述的大量出版商寻求盈利不符,故排除;C)“在线出版商的商业模式极有可能对他们的出版物造成损害”,由第三段首句可知,该项是本段提及的部分内容,为分论点,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/K9O7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Bymakingfriendswhoknowmedicalcare.B、Bychangingtheattitudetowardlife.C、Byconnectingpeoplewiththesamediseases
A、Cometoseetheirdoctors.B、SearchinformationfromtheInternet.C、Discusswithothersonline.D、Followtheopinionsoffami
A、ThelackofgoodPEteachersinschools.B、Achangeinthetraditionalconceptofphysicaleducation.C、Toomuchexerciseand
Theterme-commercereferstoallcommercialtransactionsconductedovertheInternet,includingtransactionsbyconsumersandb
A、Governmentofficersarehardtoplease.B、Thelearnerhastogothroughseveraltoughtests.C、Thelearnerusuallyfailssever
A、Ithasafixedrhythm.B、Itissimilartothetraditionaljazz.C、Itisfreeandspontaneous.D、Itistypicallyanelectronic
A、Thefoodismadebymedicalworkers.B、Thefoodishealthierthanmade-at-homemeal.C、Thefoodisdeliveredtodietersdirect
A、Fromastranger.B、Fromanewspaper.C、FromTVnews.D、Fromradiobroadcasts.B短文说到,“我给报社写信,告诉他们我们的遭遇。”因此,B为答案。
A、Ittastedbitter.B、Ittastedgood.C、Itwasstrange.D、Itwassweet.B短文提到那个人将糖浆与苏打水掺和后喝味道很好,故选B。
A、Byapplyingfromthedepartment.B、Bylendingjournalsandmagazines.C、Byapplyingattheloanoffice.D、Byusinghisstudent
随机试题
根据物权法律制度的规定,下列有关按份共有的表述中,正确的有()。
根据承兑信用证的特点,受益人出具的汇票只能以()为付款人。
全球生态学的研究对象是()
某女,50岁。阴部于涩,灼热瘙痒,带下量少,甚则如血样,五心烦热,时有烘热汗出,口干,腰酸耳鸣,舌红少苔,脉细数。治疗方选
世界上历史最为悠久的股票指数是()。
对企业富余职工实行下岗而不是直接辞退的做法,属于()劳动者权益。
配器
菲利普斯曲线揭示了失业率和通胀率之间存在()关系。
已知直线l:3x+4y-1=0,则点A(x0,y0)关于l的对称点坐标为。(1)x0=0,y0=2.(2)x0=2,y0=0.
科学与文化的其他方面关系长期紧张。想一想,17世纪的伽利略因其信念离经叛道,遭到天主教会的审判;诗人威廉-布莱克尖税地批评了艾萨克-牛顿的机械论世界观。在本世纪如果说有区别的话,那就是科学与人文科学问的裂痕更深了。前些年,科学界势力强大,对批评者
最新回复
(
0
)