首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) Children as young as four will study Shakespeare in a project being launched today by the Royal Shakespeare Company(RSC).
(1) Children as young as four will study Shakespeare in a project being launched today by the Royal Shakespeare Company(RSC).
admin
2022-11-10
58
问题
(1) Children as young as four will study Shakespeare in a project being launched today by the Royal Shakespeare Company(RSC).
(2) The RSC is holding its first national conference for primary school teachers to encourage them to use the Bard’s plays imaginatively in the classroom from reception classes onwards. The conference will be told that they should learn how Shakespearian characters like Puck in A Midsummer Night’s Dream are "jolly characters" and how to write about them.
(3) At present, the national curriculum does not require pupils to approach Shakespeare until secondary school. All it says is that pupils should study "texts drawn from a variety of cultures and traditions" and "myths, legends and traditional stories".
(4) However, educationists at the RSC believe children will gain a better appreciation of Shakespeare if they are introduced to him at a much younger age. "Even very young children can enjoy Shakespeare’s plays, " said Mary Johnson, head of the learning department. "It is just a question of pitching it for the age group. Even reception classes and key stage one pupils (five- to seven-year-olds) can enjoy his stories. For instance, if you build up Puck as a character who skips, children of that age can enjoy the character. They can be inspired by Puck and they could even start writing about him at that age."
(5) It is the RSC’s belief that building the Bard up as a fun playwright in primary school could counter some of the negative images conjured up about teaching Shakespeare in secondary schools. Then, pupils have to concentrate on scenes from the plays to answer questions for compulsory English national-curriculum tests for 14-year-olds. Critics of the tests have complained that pupils no longer have the time to study or read the whole play—and therefore lose interest in Shakespeare.
(6) However, Ms. Johnson is encouraging teachers to present 20-minute versions of the plays—a classroom version of the Royal Shakespeare Company’s Complete Works of Shakespeare (Abridged) which told his 37 plays in 97 minutes—to give pupils a flavour of the whole drama.
(7) The RSC’s venture coincides with a call for schools to allow pupils to be more creative in writing about Shakespeare. Professor Kate McLuskie, the new director of the University of Birmingham’s Shakespeare Institute—also based in Stratford—said it was time to get away from the idea that there was "a right answer" to any question about Shakespeare. Her first foray into the world of Shakespeare was to berate him as a misogynist in a 1985 essay but she now insists this should not be interpreted as a criticism of his works—although she admits: "I probably wouldn’t have written it quite the same way if I had been writing it now. What we should be doing is making sure that someone is getting something out of Shakespeare, " she said. "People are very scared about getting the right answer. I know it’s difficult but I don’t care if they come up with a right answer that I can agree with about Shakespeare." (本文选自 The Telegraph)
What are Puck’s characteristics according to the passage?
选项
A、Rude, rush and impolite.
B、Happy, interesting and full of fun.
C、Dull, absurd and ridiculous.
D、Shrewd, cunning and tricky.
答案
B
解析
推断题。文章第二段第二句提到,浦克是莎士比亚剧作《仲夏夜之梦》中的喜剧人物,并且结合第四段末句可知该角色是推荐给孩子们欣赏、学习的,据此可以推断出该人物的性格应该是快乐、有趣的,并且很讨孩子们的喜欢,所以B是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/KAkK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
WhichofthefollowingitalicizedphrasesindicatesCAUSE?
In"Hewillcometolearndrivingfromyou",theinfinitiveindicates
Thanksforbuyingmetheticket:I’llmakeit______toyoulater.
A.sothatB.wiseC.barelyD.exerciseE.groupF.describingG.thoughtH.probablyI.capabilitiesJ.assistanceK.
Writeanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowingsituation:Yourfriend,Jane,hasfailedintheNationalEnglishSp
ReadingSkillsandStrategies1.Speedreading■Aim:toincreasereadingspeedwithout【T1】______understanding【T1】______
WritingPublicSpeeches1.Speechesthatinform■Informativespeeches:toshow,【T1】______andinform【T1】______■Pos
MasteringtheArtofConversation1.Makeeyecontact■Givea【T1】______smilinglook【T1】______■Avoidfor
TipsforApplyingtoU.S.CollegesI.GeorgeMasonUniversityThelargest【T1】______universityinVirginia【T1】______Morethan1
TheF.B.I.TheF.B.I,istheFederalBureauofInvestigation./ItisthemaininvestigatingagencyoftheDepartmentof
随机试题
甲公司拥有一栋专门用于出租的厂房,该厂房于2×14年12月31日建造完成达到预定可使用状态并于当日用于出租,成本为17000万元。从2×17年1月1日起,为减少投资性房地产公允价值变动对公司利润的影响,甲公司将出租厂房的后续计量由公允价值模式变更为成本模式
为了指导计算机网络的互联、互通和互操作,ISO颁布了OSI参考模型,其基本结构分为()。
A.绿豆B.细辛C.花椒D.冰片E.丹皮对抗贮存中
吴某生产了价值20余万元的伪劣洗发水,正准备运往市场销售,恰逢工商行政管理工作人员依法检查,吴某指使工人使用暴力阻碍检查,将国家工作人员打成轻伤。吴某的行为:
WhichofthefollowingstandardCharterPartyformsisusedinaVoyageCharter?______
代理的种类不包括()。
互联网区别于其他直复营销媒体的关键是()。
学校教育与家庭教育相互配合的方法有()
关于3D打印技术,下列说法正确的是()。
下列关于数据库系统的故障的叙述中,哪一个是不正确的?
最新回复
(
0
)