首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Making the illiterate have access to Internet. B、Creating simpler language for its users. C、Attracting more phone users to joi
A、Making the illiterate have access to Internet. B、Creating simpler language for its users. C、Attracting more phone users to joi
admin
2013-10-08
57
问题
The world has almost seven billion people, at least two billion of whom are expected to be on the Internet. New growth is mostly from developing countries, though only 20% of their population is online, a new report says. A group called the World Wide Web Foundation is working to make the Web more usable to more of the world. Tim Berners-Lee, the British computer scientist who invented the World Wide Web, announced the launch of the Web Foundation last November. The group says many people can access the Web but are unable to use it. The biggest reason is illiteracy. The latest United Nations report says almost 800 million adults are unable to read or write. Even for those who can read, much of the information that is available on the Web is not in a language they can understand. Tim Berners-Lee created the World Wide Web as a way to help people share information. He says the World Wide Web Foundation wants everyone to be able to use this information. It’s focusing on the Web not just as a technology, but as one of the most powerful means for connecting people to knowledge and people to each other. World Wide Web Foundation’s cooperation with the Web Science Trust and the World Wide Web Consortium(联盟)aims to create applications that make the Web more user-friendly. Steve Bratt says mobile technology is an important part of that work, as more and more people use their phones to go online. One of the challenges the Foundation has now is to make the Web a lot easier to use even on the simplest and least expensive mobile phones.
16. What does the speaker say about Net users?
17. Why can’t many people use the Internet?
18. What’s Tim Berners-Lee’s major purpose of creating the World Wide Web?
19. What challenge does World Wide Web Foundation face now?
选项
A、Making the illiterate have access to Internet.
B、Creating simpler language for its users.
C、Attracting more phone users to join its networks.
D、Making it easier to use the Web.
答案
D
解析
细节辨认题。短文末尾说明了互联网基金会所面临的一个挑战,即大大降低使用网络的难度,通过最易使用且最廉价的手机就能更容易地使用网络。由此可知,该基金会目前面临的挑战是使网络的使用更容易。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/KH27777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
ApproachestoAdaptingtothesociety1.很多学生感觉毕业后很难融入社会2.分析这一问题产生的原因3.我的看法
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledMyViewsonRemedialExaminations.Youshouldwriteat
ThewholeworldputattentiontotheSouthAsiawherethetsunamihappened.Before,musiciansproduceda"sonictsunami",WallS
A、Beunabletobreathe.B、Beovercomebypressure.C、Becomespeechless.D、Bescaredbypressure.B综合推断题。文章最后一段介绍了有助于成功的第四个特质,cal
A、Bobdoesnothavemuchchancetowin.B、Shewillvoteforanothercandidate.C、Bobcannotcountonhervote.D、Sheknowsther
A、Treasurehuntersdon’treporttheirfindstoavoidpayingtaxesonit.B、Thosewhofindtreasureusuallykeepittothemselves
Anorganization’sreputation,profitability,andevenitscontinuedexistencecandependonthedegreetowhichitstargetedpub
A、Becauseitissoluminous.B、Becauseitisbroad.C、BecauseitiswheretheHeavenis.D、Becauseitissoremotefromus.D因果关
AslongastheAmericanlandwasnotcompletelysettledandtheelementsofcivilizedorderwerenotyetimposedonthefrontier
在设立职业目标(careergoal)时,很重要的一点。就是要明确什么样的工作才是你喜欢的。另外,你还需要客观地评估(assess)自己的能力、决心和对工作的热衷程度(commitment)。同时。为达到你最终的职业目标,你要列出一个切实可行的职业规划表
随机试题
女性,54岁,反复双手腕、近端指间关节、双跖趾关节、双膝关节肿痛伴双手晨僵1年余,无发热、皮疹、口腔溃疡等,未经特殊治疗,三大常规及肝肾功能检查正常。根据患者的临床表现,首先考虑的诊断是
下列关于乳房检查的叙述,正确的是
离心法测定血细胞比容,离心后分5层,自上而下依次为
可做广告的药品是
《王风》是东周王国境内的作品,流行在今洛阳一带。
心理学家邓克尔设计了一个“蜡烛实验”。在桌子上有三个硬纸盒,盒里分别装着图钉、火柴和蜡烛。要求被试用桌子上的这些物品将蜡烛固定在木纸墙上。解决的方法很简单:把纸盒钉在墙上,再以它为台基竖立蜡烛。但许多被试不会这样解决问题,因为他们把装着东西的纸盒当作容器,
根据刑法规定,应当与刑罚的轻重相适应的有()。
A.likeB.throughC.consistsofA.whatsubstancesyourtapwater【T1】______B.whilethewaterstreams【T2】______pipeli
窗体中有命令按钮Commandl,事件过程如下:PublicFunctionf(xAsInteger)AsIntegerDimyAsIntegerx=20y=2f=x*yEndFunctionPrivateSubComm
Whenisthedeadlineforhandingindissertations?Thestudentsalreadyhaveaprinted______tohelpthemwiththeirdissertat
最新回复
(
0
)