首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
I have been consistently opposed to feeding a baby regularly. As a doctor, mother and scientist in child development, I believe
I have been consistently opposed to feeding a baby regularly. As a doctor, mother and scientist in child development, I believe
admin
2017-12-04
20
问题
I have been consistently opposed to feeding a baby regularly. As a doctor, mother and scientist in child development, I believe there is nothing to recommend it, from the baby’s point of view.
Mothers, doctors and nurses alike have no idea of where a baby’s blood sugar level lies. All we know is that a low level is harmful to brain development and makes a baby easily annoyed. In this state, the baby is difficult to calm down and sleep is impossible. The baby asks for attention by crying and searching for food with its mouth.
It is not just unkind but also dangerous to say a four-hourly feeding schedule will make a baby satisfied. The first of the experts to advocate a strict clock-watching schedule was Dr Frederic Truby King who was against feeding in the night. I’ve never heard anything so ridiculous. Baby feeding shouldn’t follow a timetable set by the mum. What is important is feeding a baby in the best way, though it may cause some inconvenience in the first few weeks.
Well, at last we have
copper-bottomed
research that supports demand feeding and points out the weaknesses of strictly timed feeding. The research finds out that babies who are fed on demand do better at school at age 5,7, 11 and 14, than babies fed according to the clock. By the age of 8, their IQ (智商) scores are four to five percent higher than babies fed by a rigid timetable. This research comes from Oxford and Essex University using a sample (样本) of 10,419 children born in the early 1990s, taking account of parental education, family income, a child’s sex and age, the mother’s health and feeding style. These results don’t surprise me. Feeding according to schedule runs the risk of harming the rapidly growing brain by taking no account of sinking blood sugar levels.
I hope this research will put an end to advocating strictly timed baby feeding practices.
What does the research tell us about feeding a baby on demand?
选项
A、The baby will sleep well.
B、The baby will have its brain harmed.
C、The baby will have a low blood sugar level.
D、The baby will grow to be wiser by the age of 8.
答案
D
解析
细节题。根据第四段中的“The research finds out that babies who are fed on demand do better at school at age 5,7,11 and 14,than babies fed according to the clock.By the age of 8,their IQ(智商)scores are four to five percent higher than babies fed by a rigid timetable.”可知,按需喂养的婴儿到8岁的时候比按时喂养的婴儿更聪明。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/KJnq777K
本试题收录于:
中学英语题库教师公开招聘分类
0
中学英语
教师公开招聘
相关试题推荐
Oneafternoon,mysonAdamaskedme,"Areallpeoplethesameeveniftheyaredifferentincolor?"Ithoughtforaminute,
ForgetTwitterandFacebook,GoogleandtheKindle.Televisionisstillthemostinfluentialmediumaround.Indeed,formanyof
Onedaywhileagirlwaswalkinginthewoodsshefoundtwostarvingsongbirds.Shetookthemhomeandputtheminasmall【31】.
PeoplefromEastAsiatendtohavemoredifficultiesthanthosefromEuropeindistinguishingfacialexpressions-andanewrep
Thetwentiethcenturyhaswitnessedanenormousworldwidepolitical,economicandcultural_____.
ThenumberofforeignstudentsattendingChineseuniversities_____risingsteadilysince1990.
FarleyworkedfortheCanadianGovernment.Oneday,hewas【C1】______tolearnmoreaboutwolves.Theygavehimlotsoffoodandc
Afterthebirthofmysecondchild,Igotajobatarestaurant.Havingworkedwithanexperienced【C1】______forafewdays.Iwa
—Hergrandfatherhasalotofmoney.—______Shewouldn’tthinkaboutitevenifitwereoffered.
ThebiggeststateinAmericais______.
随机试题
患儿女,7岁。上中切牙之间间隙达4~5mm,最不可能的原因是
某市一工厂位于市区内,因生产不景气,经总公司批准,同意改建一座高层宾馆,占地面积3.2hm2。总公司在批准时指出:市委、市规划行政主管部门根据规划,经研究并口头同意该厂用地使用性质可以调整。随后该厂便与合作方签订协议,由合作方出资建成以后各得一半的建筑面积
燃具与燃气管道宜采用硬管连接,燃气用软管应采用( )橡胶管。
常用的市场风险限额包括()。
国家旅游局制定的旅游安全管理暂行办法第五条规定,旅游安全管理的原则是()。
在实际的教学过程中,教师通常会在一门课程结束后进行考试或测验,以评价学生对知识和技能的掌握程度。这种评价方式被称为()。
下列选项中,有权制定地方性法规的是()。
设f(x)在[0,1]上二阶可导,且|f"(x)|≤1(x∈[0,1]),又f(0)=f(1),证明:|f’(x)|≤1/2(x∈[0,1]).
ScientistshavelongbeeninterestedinhowthedeafprocesssignedlanguagesinthebraiaUnderstandingthatactivitycouldsh
A、Heispraisedbyhisteacher.B、Hegetsapayrise.C、Heispromoted.D、Hegetsanewbook.C对话中,女士对男士的晋升表示祝贺,男士对此表示感谢,并说自己感觉压
最新回复
(
0
)