首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Emily Dickinson was a nineteenth-century American woman who lived her life completely unknown to anyone except her family and a
Emily Dickinson was a nineteenth-century American woman who lived her life completely unknown to anyone except her family and a
admin
2010-06-30
59
问题
Emily Dickinson was a nineteenth-century American woman who lived her life completely unknown to anyone except her family and a few friends. Less than a dozen of her poems were published during her lifetime. In spite of this, she is regarded today as a great poet, perhaps the greatest poet the United States has produced. Along with the Greek poet Sappho, she may be one of the two greatest women poets who have ever lived.
Dickinson was born on December 10,1830, in a small Massachusetts town called Amherst. Hers was an old family, and her ancestors had come to the United States 200 years before" Her parents were not really rich, but they were certainly not poor. She had an older brother, Austin, and a younger sister, Lavinia. Her parents seem to have been rather withdrawn people, and the members of the family spent a good deal of time by themselves. She doesn’t seem to have liked her mother very much. She spoke once of never really having a mother.
She was educated at the local Amherst Academy and Mount Holyoke Women’s Seminary. Although she was sometimes described as pretty, she never married. In all outward respects, her life appeared to be rather boring.
The time and place in which she lived was not a good one for a woman artist to succeed. Women are expected to be obedient to men and to remain in their place at home. Rather than waste her life in the meaningless round of social events that were open to women, she decided at some point to retreat from the world in order to write her poetry. From then on, she spent a great deal of time in her bedroom writing. In later years when she was standing in front of her bedroom door, she looked at her niece and said, "It’s just a turn --and freedom, Mary !" It was when she closed the door of her room and turned the key that locked the door that the most important and creative hours of her life were spent, the hours when she wrote her poetry. She was regarded as a recluse by many of her neighbors, that is, as a person who spent a good deal of time by herself.
According to the writer, who is the greatest woman writer in America?
选项
A、Sappho.
B、Emily Dickinson.
C、Both Sappho and Emily Dickinson.
D、Not mentioned in the passage.
答案
B
解析
文章第一段中提到she is regarded today as a great poet,perhaps the greatest poet the United States has produced.而且sappho是希腊诗人。故应选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/KKPd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
In1959theaverageAmericanfamilypaid$989forayear’ssupplyoffood.In1972thefamilypaid$1,311.Thatwasaprice
A=RotherhitheB=BarnesC=WillesdenD=King’sCrossWhichcity...usedtohavelotofproblemssuchasdrugs,streetcri
AccordingtotheAmericanAcademyofDermatology,anestimated10to50millionpeopleinthiscountryhaveanallergicreaction
Writeanarticletitledas"KnowledgeEconomy".Youshouldwriteitaccordingtothefollowingoutline.Outline:(1)Anewkno
A=TheImperialPalaceB=TheTempleofHeavenC=PotalaPalaceD=JokhangTempleWhichpalaceortemple...isthespiritualc
Youmaysaythatthebusinessofmarkingbooksisgoingtoslowdownyourreading.【C1】______probablywill.That’soneofthe【C2】
Youmaysaythatthebusinessofmarkingbooksisgoingtoslowdownyourreading.【C1】______probablywill.That’soneofthe【C2】
Youmaysaythatthebusinessofmarkingbooksisgoingtoslowdownyourreading.【C1】______probablywill.That’soneofthe【C2】
ThefollowingisaninterviewwithEmmaRichards,oneofBritain’smostsuccessfulsailorsandtheyoungestpersontocompletet
随机试题
注册会计师在判断审计证据是否充分时,通常需要考虑的因素有()
背景:高新技术企业新建厂区里一栋8层框架结构办公楼工程,采用公开招标的方式选定A施工单位作为施32,总承包,双方按《建设工程施工合同(示范文本)》GF一2013-0201签订施工合同。施工合同中约定钢筋、水泥等主材由业主供应,其他结构材料及装饰装修材料均
世界上第一台电子计算机于1946年在英国诞生。()
基金托管人应履行的职责有()。
为满足个人生活需要而购买产品和服务的所有个人和家庭,称为()。
小丁智力年龄为10岁,实际年龄为8岁,其比率智商是()。
对常兴市23家老人院的一项评估显示,爱慈老人院在疾病治疗水平方面受到的评价相当低,而在其他不少方面评价不错。虽然各老人院的规模大致相当,但爱慈老人院医生与住院老人的比率在常兴市的老人院中几乎是最小的。因此,医生数量不足是造成爱慈老人院在疾病治疗水平方面评价
关于犯罪目的和犯罪动机的下列表述中,正确的是( )。
[*]
WhosignedtheGreatCharterin1215?
最新回复
(
0
)