首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Once upon a time, you believed in the tooth fairy. You counted on the stability of housing prices and depended on bankers to be,
Once upon a time, you believed in the tooth fairy. You counted on the stability of housing prices and depended on bankers to be,
admin
2014-07-20
51
问题
Once upon a time, you believed in the tooth fairy. You counted on the stability of housing prices and depended on bankers to be, well, dependable. And you figured that taking vitamins was good for you. Oh, it’s painful when another myth gets shattered. Recent research suggests that a daily multivitamin is a waste of money for most people—and there’s growing evidence that some other old standbys may even hurt your health.
Last year, researchers published new findings from the Women’s Health Initiative, a long-term study of more than 160,000 midlife women. The data showed that multivitamin-takers are no healthier than those who don’t pop the pills.
Vitamin supplements came into vogue in the early 1900s, when it was difficult for most people to get a wide variety of fresh fruits and vegetables year-round. Back then, vitamin-deficiency diseases weren’t unheard-of: the bowed legs and deformed ribs of rickets(caused by a severe shortage of vitamin D)or the skin problems. But these days, you’re extremely unlikely to be seriously deficient if you eat an average American diet. Most of us could do with a couple more daily servings of produce, but a multi doesn’t do a good job at substituting for those. Experts say multivitamins have maybe two dozen ingredients—but plants have hundreds of other useful compounds. If you just take a multivitamin, you’re missing lots of compounds that may be providing benefits.
Another myth about vitamin is that vitamin C could prevent colds. Today, drugstores are full of vitamin C-based remedies. Studies say: Buyer, beware. Recently, researchers analyzed a raft of studies going back several decades and involving more than 11,000 subjects to arrive at a disappointing conclusion: Vitamin C didn’t ward off colds, except among marathoners, skiers, and soldiers on subarctic exercises.
Then can the vitamin cut the length of colds? Yes and no. Taking the vitamin daily does seem to reduce the time you’ll spend sniffling—but not enough to notice. Adults typically have cold symptoms for 12 days a year; a daily pill could cut that to 11 days. Kids might go from 28 days of runny noses to 24 per year. The researchers conclude that minor reductions like these don’t justify the expense and bother of year-round pill-popping(taking C only after symptoms crop up doesn’t help).
Some people would think that vitamin pills might not help you, but they can’t hurt either. However, a series of large-scale studies has turned this thinking on its head. Studies have raised concerns that taking high doses of folic acid could raise the risk of colon cancer. Still others suggest a connection between high doses of some vitamins and heart disease.
Some expert says vitamins are safe when you get them in food, but in pill form, they can act more like a drug—with the potential for unexpected and sometimes dangerous effects.
At the beginning of the passage, the author indicates that
选项
A、bankers could be depended on.
B、housing prices would always remain stable.
C、vitamins bring benefits to people.
D、myth about vitamins is no longer believable.
答案
D
解析
细节判断题。定位到第1段。根据第1段最后一句可知,最近的研究表明每天服用维生素片无疑是浪费金钱,甚至有害健康。故选项D符合题意。而选项A“银行是可靠的”、B“房价是稳定的”、C“维他命是有益健康的”只不过是大多数人认为而已.因此排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/KUTK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Myparents,_________touringinBritain,arelookingforwardtoatraditionalEnglishafter-noonteainabeautifulsetting.
Thenatureoflightisnotwhollyknown,butitisgenerallybelievedtobematter,asinits(1)______,itobeysthelaws(2)____
WhichofthefollowingdetailsisINCORRECT?
WhichofthefollowingdetailsisINCORRECT?
Ifweworkwithastrongwill,wecanovercomeanydifficulty,______greatitis.
ExperiencedobserversonAmericancampuseshavebeguntonoticeanewgroupofmothersandfathersemergingoverthepasttwoye
Teachersneedtobeawareoftheemotional,intellectual,andphysicalchangesthatyoungadultsexperience.Andtheyalsoneed
AProfessorstoodbeforehisphilosophyclassandhadsomeitemsinfrontofhim.Whentheclassbegan,wordlessly,hepickedup
SinceWorldWarII,therehasbeenaclearlydiscernibletrend,especiallyamongthegrowinggroupofcollegestudents,towarde
随机试题
完全性胃肠外营养病人,营养液滴注后2小时出现口渴是
属于弥散型胎盘的动物是
具有固精缩尿、温脾摄唾功效的药物是
某大学生,总喜欢与同学或老师争论,遇事总钻牛角尖,人格测评为偏执型人格。他经常在争论的最后说,“仁者见仁,智者见智”。此防御机制为()。
发包人请求解除建设工程施工合同应予支持的是()。
有如下程序:#includemain(){inti,j,m=1;for(i=1;i0;j--){if(i*j>3)break;m+=i*j;}}
电话公司有300台分机,每台分机有6%的时间处于与外线通话状态,设每台分机是否处于通话状态相互独立,用中心极限定理估计至少安装多少条外线才能保证每台分机使用外线不必等候的概率不低于0.95?
要安装ⅡS、添加可选组件或删除可选组件,请写出操作步骤。请写出配置匿名身份验证的操作步骤。
Ifyoufindyouspendmorethanyoumake,thereareonlytwothingstodo:decreaseyourspendingor【C1】______.It’softeneasie
Whatistheletterfor?Toapply______.Whatkindofchancewilltheapplicantappointedget?Theapplicantappointedwillg
最新回复
(
0
)