首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Imagine you went to a restaurant with a date; had a burger, paid with a credit card, and left. The next time you go there, the w
Imagine you went to a restaurant with a date; had a burger, paid with a credit card, and left. The next time you go there, the w
admin
2013-04-06
61
问题
Imagine you went to a restaurant with a date; had a burger, paid with a credit card, and left. The next time you go there, the waiter or waitress, armed with your profile data, greets you with, "Hey Joe, how are you? Mary is over there in the seat you sat in last time. Would you like to join her for dinner again?" Then you find out that your burger has been cooked and your drink is on the table. Forget the fact that you are with another date and are on a diet that doesn’t include burgers. Sound a little bizarre? To some, this is the restaurant equivalent of the Internet. The Net’s ability to profile you through your visits to and interactions at websites provides marketers with an enormous amount of data on you—some of which you may not want them to have.
Are you aware that almost every time you access a website you get a "cookie"? Unfortunately, it’s not the Mrs. Field’s type. A cookie on the Internet is a computer code sent by the site to your computer—usually without your knowledge. During the entire period of time that you are at the site, the cookie is collecting information about your interaction, including where you visit, how long you stay there, how frequently you return to certain pages, and even your electronic address. Fill out a survey to collect free information or samples, and marketers know even more about you—like your name, address, and any other information you provide. While this may sound scary enough, cookies aren’t even the latest in technology. A new system called I-librarian Alexa—named for the legendary third century B.C. library in Alexandria, Egypt—does even more. While cookies track what you are doing at one site, Alexa collects data on all your Web activity, such as which sites you visit next, how long you stay there, whether you click on ads, etc. All this information is available to marketers, who use it to market more effectively to you. Not only do you not get paid for providing the information, you probably don’t even know that you are giving it.
In the restaurant story, the author may most probably think the waiter or waitress was______.
选项
A、considerate
B、polite
C、irritating
D、unsmart
答案
C
解析
推理判断题。第1段中,乔另约了一名新女友去餐馆,餐馆服务员却招呼他坐在上次约会的女友身边,并且为他准备了与上次同样的食品.包括他节食忌用的汉堡,这样的服务肯定会使乔做出负面的评价,因此选项A和选项B都不对。此外.这个故事是为了指出滥用别人的个人资料会惹人讨厌,因此可推断乔对餐厅服务员的做法会感到生气。选项D虽然也是反面的评价,但是这个选项可能表明乔不介意自己的资料被盗用,只是觉得餐厅服务员使用的时候不够灵活。这与文章的主题不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/KWr7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
After1785,theproductionofchildren’sbooksintheUnitedStatesincreasedbutremainedlargelyreprintsofBritishbooks,of
After1785,theproductionofchildren’sbooksintheUnitedStatesincreasedbutremainedlargelyreprintsofBritishbooks,of
LudwigvanBeethovenwasoneofthegreatest【B1】______whoeverlived.Hethoughtthatpeoplecouldbefreewhentheywrotemus
ChinaiscastingsuchahugeshadowontheUnitedStatesthatmanyAmericansaretryinghardtolearntheChineselanguagewith
A、Under18.B、Under16.C、Over19.D、Under17.A事实细节题。文章第一段开始就解释了英国年轻人的合法结婚年龄是16岁以上。但是又指出:“Anyoneundereighteenmustobtainpar
HowAmericansCelebrateChristmasChristmasisAmerica’smostpopularholiday.SomepeoplewillattendchurchandobserveC
HowAmericansCelebrateChristmasChristmasisAmerica’smostpopularholiday.SomepeoplewillattendchurchandobserveC
LearningthroughTestsTakingatestisnotjustapassivemechanismforassessinghowmuchpeopleknow,accordingtonewre
LearningthroughTestsTakingatestisnotjustapassivemechanismforassessinghowmuchpeopleknow,accordingtonewre
NaturalgasVehiclesKermittheFrogoncesaid,"It’snotthateasybeinggreen."Althoughhewasn’treferringtocars,hiso
随机试题
Electroniccomputerswould______peoplewhodonotshareacommonlanguagetotalktoeachother.
严重感染时“核左移”是指杆状核幼稚型的()增多。
患者,女,40岁。的近中邻面浅龋,且该牙牙冠短小,切端较厚。在3/4冠修复中为增加固位作用和加强阻挡舌向脱位作用,除邻沟外可考虑预备
下列不属于地黄饮子主治的是
下列说法中,符合《民事诉讼法》规定的有:()
政府投资资金按项目安排,根据资金来源,项目性质和调控需要,可分别采取()等方式。
当受到害虫侵袭时,大豆和其他植物会产生一种叫做茉莉酸盐的荷尔蒙,从而启动一系列化学反应,合成更多蛋白酶抑制剂,增强自身的抵抗力。害虫吃下这种化合物以后,其消化功能会受到抑制。植物生物学家德鲁西亚发现高浓度二氧化碳会导致植物丧失分泌茉莉酸盐的能力,整个“防御
某地区平均每天产生生活垃圾700吨,由甲、乙两个处理厂处理。甲厂每小时可处理垃圾55吨,所需费用为550元;乙厂每小时可处理垃圾45吨,所需费用为495元。如果该地区每天的垃圾处理费不能超过7370元,那么甲厂每天处理垃圾的时间至少需要()小时。
在信息化社会中,存在一个“虚拟社区”,人们的交流等“网络操作行为”符合现在社会的文化道德标准和法律、法规的是(21)。
A、PayfullattentiontotheTVshows.B、Misswhathappeningonthescreen.C、Missthecuesthatwearefull.D、Eatlessfoodtha
最新回复
(
0
)